Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 842
  • 827
  •   1
Отговори
# 105
Seeflower синеока ли си?

# 106
Синьо-зелени са ми очите и роклята ми идва доста под Д-то, е чак доста, но достатъчно, ниска съм, но ...лудост, лудост😂😂😂

# 107
Помислих, че има нещо с това синьо, много е яка също Blue Heart

# 108
  • София
Снимай се с роклята да те видим!

# 109
  • София
Този модел рокли не ми харесват. Малко са ми като мода от края на 90те. Но пък на някои хора може и добре да стоят.
Змия, съгласна съм, че си трябва поддръжка, но ми е трудно да си създам навик да се мажа редовно.

# 110
  • Mediterraneo
Не искам да обиждам никого, роклята е брутална даже за 20 годишно дете, оттам нагоре...

# 111
  • пустинята Гоби
Аз одобрявам, ако човек има хубави крака и въобще тяло, роклята ще му седи добре. Лично аз бих я носила с равни обувки, но предполагам става и с кецове.

# 112
  • Бургас
Роклята по мое мнение никак не е лоша. Добре комбинирана би изглеждала ефектно.
Аз мажа по лицето си минимум продукти. Крем само заради необходимостта от основа да фдт. Нощен не използвам. Маски по--рядко от веднъж месечно. Кожата ми беше мазна, сега клони към смесена през лятото и нормална през зимата. Годините ми личат основно по белите корени, на лицето все още нямам щети /няколко хоризонтални бръчки по челото, но не ми вадят очите, а и ги имам от млада/. Повече ми личи по шията.
Разликите от преди 10-15-20 год се изразяват в това, че като млада - 20 год - се обличах доста по-зряло и делово. После минах през ярки цветове /около 30-те/. Сега се нося по-спортно, все по рядко обувам токчета, и цветовете станаха по-светли и дори бледи. Полите и роклите от безсрамно къси вече са до средата на бедрото /имам и дълги и миди разбира се, но годините не ме отказват от късите поли/

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 10:34 от . Яна .

# 113
На мен роклята ми е в графата “твърдо не”, от нещата, които аз не бих облякла. Не заради дължината, а заради цвета и наборите.
Но това не значи, че не би стояла добре на друг човек и тн.
И аз бих искала да видя снимка.

# 114
  • Бургас
Angel_wing, ти като цяло си си прекрасна, но да ти кажа че за хора като мен, които имат малко какво да крият /коремче/ наборите са чудесни. Не визирам конкретния модел, но последните 2 години накупих няколко рокли с набори и седят прекрасно. От този тип са

# 115
  • София
Между показаната от теб и предишната има океан разстояние. Но на вкус и цвет, товарищ нет.

# 116
  • София
Онази рокля би подчертала всичко излишно. Аз си я представям на ниска и слаба жена, даже една идея да не е точно по тялото.

# 117
  • пустинята Гоби
С възрастта кожата увисва, аз нямам пукната бръчка, обаче контура отдавна не е същия. То вярно, че това с крем трудно се предотвратява, но все пак еластичността се повишава и стареенето се забавя. Писала съм и друг път - майка ми се клепа от 50+ години с кремове и ползата е налице. Та и аз така, в крайна сметка отнема секунди и при всички случаи тонуса е различен.

Яна, изглеждаш чудесно!

# 118
  • Бургас
Между показаната от теб и предишната има океан разстояние. Но на вкус и цвет, товарищ нет.
Е, те и моите не са на Иванка Тръм, просто показвах модел с набор, който ласкае фигурата. Може пък и другата да е така благосклонна.

# 119
  • София
Да, роклята, която коментирате ще извади всяко несъвършенство на показ. На перфектна фигура и по-ниска жена би седяла добре.

Общи условия

Активация на акаунт