Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 881
  • 827
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Белезите на възрастта по лицето не са само бръчките, а загубата на подкожна мазнина и отпускането на контура. В резултат очите изглеждат хлътнали, ъгълчетата на устата тъжни, вдлъбнатини и неравности по бузите, крив контур на долната челюст и като цяло различен тургур на кожата. Гледах снимки на холивудски звезди като млади и сега с филъри, бръчки няма, но пак не изглеждат на 20.

# 121
  • София
То няма и нужда да изглеждаме на 20. Аз тогава така си бях ощавила веждите по модата, че още страдам от ефекта 🤣.
Доста индивидуално е "стареенето". Има щастливи жени и не толкова, както и мъже. Някои на 45 изглеждат супер, а други като лелки и чичаци.

# 122
Синята рокля си беше наречена лудост, а не някаква значима част от гардероба-  и при по-атлетична фигура ще стои яко (аз съм по-атлетична, което ще рече, без да съм слаба като преди 5г напр., към днешна дата все така нямам корем, имам суперподдържан задник/ заоблен, висок и тн., крака с мускули където трябва и прочее). С пусната небрежно коса, тен и конверски на морето, тая рокля ще ми пасне.

# 123
Имам позната, наистина много красива Жена..Фигура, коса, очи, излъчване, безкрайно умна и успешна, майка на 3 деца и тн.  И когато разбрах на колко г., бях супер изненадана (на 25-26 беше тогава)..
Не, не изглежда възрастна, в никакъв случай. Но не и под 30..
Но предполагам, че тя и на 50 ще изглежда така.

# 124
  • София
Сигурно. Има момичета и жени с перфектни тела, но моделът на роклята се срещаше често по сергиите на Женския пазар.
Дори и като излята да е, не ми харесва. Съжалявам, но се искаше мнение. Цветовете също не са мои, но дори и на "пенюар" ми се струват по-поносими.

# 125
Karen, напълно съм съгласна с теб. Нищо и никой не е в състяние да спре естественият ход на времето и да заличи годините. За това предпочитам да остарявам достойно, а не като карикатура и комично отражение на себе си.
Използвам хидратиращи и подхранващи продукти по-скоро за комфорт на кожата. Че няма с магическа пръчка да ме подмладят е ясно, но поне да не ме опъва кожата след душ.
Не бих си правила и корекции, колкото и добре да са направени личат, и с годините нямам желание да заприличам на маймун Пешо. Каквато съм такава. В мир съм със себе си и се чувствам комфортно в кожата си.

Видях прекрасни пораснали момичета тук. Една обичана жена винаги е красива, та по-важно е да сме обичани, отколкото перфекнти и съвършени.

А, за коментираната синя рокля съм на мение, че този набор качва поне 5 кила визуално. На много слаба жена би придала нужният овал, но на всяка друга би добавила допълнителен обем.

# 126
Сигурно всеки има по някоя такава лудост, ние например, в една от женските компании, всяка есен изпращаме едно от момичетата за Щатите с тържествена вечеря, преди която си купуваме еднакви дрехи от Ню Йоркъра (стана ни традиция) и са нелепи и евтини, но после все се засичаме как сериозно си ги носим.

# 127
  • София
Това за загубата на подкожна мазнина е съвсем вярно. От няколко години лицето ми е все едно съм с 15кг надолу. Обаче засега даже ми харесва ефектът, най-накрая имам някакво подобие на скули (невидими с невъоръжено око), а цял живот съм мечтала да имам скули.
От бръчките започвам да се страхувам, но ще ги мисля по-натам и тях. Намазах се с и крем заради вас.

# 128
  • София
Аз съм за лудостите, стига да ми допадат, когато аз ги нося. Последната ми е испанска рокля на цветя. Купих си и огромни обици за нея. Сега само трябва да започна да танцувам 🤣.

# 129
  • Бургас
................... преди която си купуваме еднакви дрехи от Ню Йоркъра (стана ни традиция) и са нелепи и евтини, ........
Яко! Може ли една снимка, моля /ако искаш скрий лицата/

# 130
О, с удоволствие бих, но наистина предпочитам да запазя максимална анонимност Hands Thumbsup
Всичките ни такива ексцесии са из фейса...

# 131
  • София
Да, роклята, която коментирате ще извади всяко несъвършенство на показ. На перфектна фигура и по-ниска жена би седяла добре.

Трикотажна рокля по тялото няма да стои добре на никоя жена. Дори на мн млада и с перфектна фигура.

Имам позната, наистина много красива Жена..Фигура, коса, очи, излъчване, безкрайно умна и успешна, майка на 3 деца и тн.  И когато разбрах на колко г., бях супер изненадана (на 25-26 беше тогава)..
Не, не изглежда възрастна, в никакъв случай. Но не и под 30..
Но предполагам, че тя и на 50 ще изглежда така.

Трите деца явно са си казали думата.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 11:10 от Alexandria*

# 132
Не е вярно това, носила съм чудни трикотажни рокли по тялото, когато бях по-млада. И сега бих, просто имам няколко излишни килограми и не се харесвам достатъчно.

# 133
Да, роклята, която коментирате ще извади всяко несъвършенство на показ. На перфектна фигура и по-ниска жена би седяла добре.

Трикотажна рокля по тялото няма да стои добре на никоя жена. Дори на мн млада и с перфектна фигура.
Точно трикотажна рокля стои добре на перфектна фигура... До преди първото дете, а и след второто, като се бях вталила имах и памучни и вълнен трикотаж и носех по всяко време на годината... Сега не става Rolling Eyes
Сестра ми (дори след децата и малко по-голяма от мен) си ги носи с кеф със сако, със шал или с по-едро бижу. Щото тези рокля изваждат съвършенствата на показ, не само несъвършенствата Wink

Но такава с набор, не бих носила дори в периода ми с перфектна фигура. Тези гънчици правят и от стройния "мишелинче" Simple Smile

# 134
  • София
Трикотажна рокля не бих носила ако съм над 5 годишна. Просто не ми харесват. Евтини са ми и не стилни според мен. Знам, че Дафне залагат на тях, но не ми харесват.
Пуловери-рокли обаче харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт