Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 034
  • 827
  •   1
Отговори
# 255
Лъвице, категорично не!
[/quote]
Змия, качвам последна снимка, без грим/утре ще си изтрия всички снимки/защото ме предизвика✌️Ако и сега не си доволна😜, не знам. Казвам това в кръга на шегата, разбира се.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 11:45 от Lioness77

# 256
  • София
Тази снимка е това, което се надявах да видя, въпреки че пак има лека чупка в устните Wink
Благодаря ти

# 257
Лъвице, голяма си свежарка и без грим 🤗
Свалила си поне 5г 😉

# 258
  • Mediterraneo
Попитаха вие имате ли такива лудости
По повод синята рокля.

И аз първа отговорих, че такива лудости нямам. Чак такива не. И сега кво, нарушила съм бон тона...

Клеми, и така е супер, но с горчицата ще е още повече! Аз обичам цвят горчица( както му казва ММ, цвят бебешко ако).

# 259
Лъвица, без грим много повече ми харесваш. Красива си, чертите ти се виждат така. Simple Smile

# 260
Благодаря за хубавите думи Sysly, Maroonka и Босилка✌️. Аз обаче, навън не мога без грим. Просто такъв ми е навика от години.

# 261
Няма лошо. Важно е ти как се виждаш и чувстваш добре в кожата си. Всичко останало е субективно.

# 262
Нали няма да превърнем тази така хубава тема в поредния змиярник? Всички сме различни, няма как да сме по калъп, извинете!
Аз днес съм с черна рокля пуловер и син чорапогащник. Трябваше да е горчица, обаче съм си насинила жестоко единия прасец и прозираше брутално, та се наложи да го сменя с тъмен. И така не е зле. Ще се пристрастя към тези рокли.

Никой не и оспорваше стила, освен ако патешката човка не в вече въпрос на стил Simple Smile.

# 263
Lioness,снимката без грим от сега ли е ?
Жена -изглеждаш 10 години минимум по млада 😳

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 20:39 от No_frame bitch

# 264
Lioness, страхотна си така !!!

# 265
Lioness,снимката без грим от сега ли е ?
Жена -изглеждаш 10 години минимум по млада 😳
Благодаря, да, бе грим съм👍✌️Снимката е от октомври, миналата година. Мисля, че имаше дата долу вдясно.

# 266
Ох, натоварено ми е тези дни и съм изпуснала нишката и повода за спора, но нямам и намерение да я проследявам Joy
На мен сте ми хубави - всяка по отличим и индивидуален начин Hug
Лъвице, ти си супер ярка и запомняща се жена в положителния смисъл Flowers Hibiscus Изключителна свежест и жизненост струят от теб Flowers Hibiscus Не се засягай и не спирай да ни показваш цвят!
Клеми, ти дето се оплакваш от рокли пуловер, изглеждаш много добре с тях!
Seeflower, ти също също си ми отличима със стила си. Противоречив на моменти, но пък и теб не бих сбъркала с друг. Носиш свой почерк по някакъв начин.
Dez, много ми харесва днешният ти аурфит. Супер изчистен и стилен.
Magni и Пенева също ми допаднахте!
Пеп_си, теб по шапките те отличавам.
Наоми, и с пижама личи, че имаш стегната фигура!
Преди да влизаме в полемики, да имаме предвид, че всяка от нас е  с различна индивидуалност и дадености, в различна среда и на различно място. Между Бг - северозападна или южна Европа/София - малък град разликите са осезаеми и "нормите" са различни. Всяка обаче си носи своите хубави и отличим черти.
Нищо неадекватно за жена на нашата възраст не успях да видя Hug
Утре ще се поровя и за някоя красноречив изцепка. Всеки има по някоя Joy

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 01:26 от Light Beam

# 267
Малко идеи за булчинска рокля на Уинг Simple Smile :
Скрит текст:

И тази ми е любима:

На тези страници има също нелоши идеи:
https://www.glamour.com/gallery/36-of-the-dreamiest-beach-friend … y-wedding-dresses
https://www.theknot.com/content/beach-wedding-dresses

# 268
Втората рокля е Heartpulse особено за дами със стройни крака...

# 269
Уинг каквото и да сложи все ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт