Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 979
  • 827
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Sweta е писала, че се страхува от страничните ефекти на козметичните процедури. Аз също се страхувам, но когато решавам да правя или да не правя нещо, премислям ползите срещу вредите и взимам решение. Всъщност странични ефекти има от всичко - дори и от невинния на пръв поглед аспирин, например. Според мен поддръжката на кожата е важна, козметичната индустрия се развива и гледам да се възползвам от това. В рамките на разумното все пак.

# 466
  • София
Само да събера парички за филър аз .... Но преди това имам да си купувам друго нещо.

# 467
Sweta,

Ето го:

Има и по-тъмни цветове и накрайник, който имитира косъмчета, водоустойчив е също.
Другите фирми също имат подобни.

# 468
Мерси, Angel_wing.Flowers Hibiscus
Аз поразрових и открих течни маркери за устни - тези дни ще купя.

# 469
Sweta,

Ето го:

Има и по-тъмни цветове и накрайник, който имитира косъмчета, водоустойчив е също.
Другите фирми също имат подобни.
Имах такъв на друга фирма, но не успях да го ползвам, защото пишеше само ако е отвесно насочен. Аз веждите си не мога да нарисувам с отвесно насочен молив, под ъгъл е винаги. Но наклонен не пишеше. При този как са нещата?

# 470
  • София
Калино моме, кво рече? Нямах идея, че е сложно.

# 471
Може просто моят да не е бил читава марка, затова питам при този как е.

# 472
Не, супер лесно е.

# 473
  • София
Може просто моят да не е бил читава марка, затова питам при този как е.
Не, аз сериозно нямам идея, но както казах съм с буйна растителност и не ползвам 😁.

# 474
  • София
Аз изобщо не си пимам веждите, много рядко мога да махна някое косъмче.
Ако на някой му се налага да си рисува вежди, това е защото си е оскубал собствените.
Не разбирам защо се прави това.

# 475
Това не е вярно..)
Някои просто имаме много редки, тънки и светли вежди.

# 476
Моите са с черни косми, скубя само отделни ниско долу... Във връзка с боледуване и разбичкване на кръвни показатели, така зверски капеха, че остана тъничка нишка, ако ги поподредя... Повъзсатановиха се вече, но и аз бях на косъм да почна да ги изписвам Rolling Eyes
Че има случаи на изцяло махнатаи свои си и дорисувани вежди - има, но не е чак толкова често.

# 477
  • Бургас

Ако на някой му се налага да си рисува вежди, това е защото си е оскубал собствените.

не е съвсам така, с годините веждите оредяват. Дъщерята на моята шефка е на 30 и си превеше веждите супер тънки, отиваха и но в един момент съвсем спряха да растат и сега и без за маха косъмче са си така, че и още по-тънки. Моите също почиствам съвсем рядко, но на младини не минаваше седмица /хайде 10 дни/ без да ти оформя малко

# 478
  • София
Проблемите на остаряването.  Козината опадва на определени места, за да порасне на други 🤣. Имам два упорити косъма на брадичката. Ще ходя на фото епилация.

# 479
  • София

не е съвсам така, с годините веждите оредяват. Дъщерята на моята шефка е на 30 и си превеше веждите супер тънки, отиваха и но в един момент съвсем спряха да растат и сега и без за маха косъмче са си така, че и още по-тънки. Моите също почиствам съвсем рядко, но на младини не минаваше седмица /хайде 10 дни/ без да ти оформя малко

Това потвърждава моята теза. Правила си е веждите супер тънки, т. е. скубала ги е и сега няма вежди.
Аз също имам подобни познати, които от зверско скубане останаха без вежди.

Общи условия

Активация на акаунт