Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 373
  • 827
  •   1
Отговори
# 705
С дънки или кожен клин според мен:
Скрит текст:

# 706
  • София
Със скъсаните и с джегингс в индиго е ок. Пробвах и с класически светли Ливайски, ужасно седеше.
Скрит текст:

# 707
Ризата е страхотна!  И аз съм за дънки!

# 708
Да, със скъсаните си е екстра, само обувките смени. Или висок ток или кубинки..)

# 709
  • София
Да, със скъсаните си е екстра, само обувките смени. Или висок ток или кубинки..)
Висок е токът, Биби. Simple Smile

# 710
Имам предвид стилето или тн..нещо по-мадамско. Тези са ми като за работа, не за фръц..)

# 711
  • София
Имам предвид стилето или тн..нещо по-мадамско. Тези са ми като за работа, не за фръц..)
Отвикнала съм от съвсем островърхи, това ми е лимитът на удобство, с което няма да се измъчвам. Да не кажа, че и такива слагам 5 пъти в годината. Ако е ток, гледам е стабилен и 7-8см макс. Никаква мадама не съм аз.

# 712
Супер си, за това ти казвам, че и с кубинки ще е найс..)

# 713
  • Бургас
Много гготино стои ризката верно, красива е и на тялото ти също стои красиво. Аз кубинки не понасям, за елегантна обувка съм, но това съм си аз и моите "проблеми" Чак ме зарибихте сега и аз да си търся някоя дантелка Simple Smile

# 714
  • София
Клеми, комбинацията с по-светлите дънки се е получила добре, а и ти имаш хубаво тяло и ти подхожда. Може би защото и аз нося подобни дрехи и  не ми е тип чалга визия. Бих носила ризата и с кожен клин и остри боти с тънък ток, но тогава ще търся подходящи аксесоари за да не е прекалено черното.

# 715
  • София
Нямам типичните кубинки, имам едни на дебел ток, визия тип кубинка. Оглеждам се за някакви втора година, но все не си харесвам. За другата зима ще е.
Клин тип кожен имам, но той иска или много хубаво дупе, или да е покрито донякъде, а ризката е къса. С чисто кожен панталон, както казах няма да седи добре точно тази дантела.

# 716
  • София
Как трябва да се обличат едрите и пълни жени след 45+ години, за да избягат максимално от излъчването на лелка?

# 717
  • София
Аз имам една приятелка с такава структура. Висока е - към 170-2. Слага и леко токче, тъмен панталон или дънки и светли блузи.

# 718
  • Виена
Веднага казвам - най-важното за да не изглежда една пълничка жена като лелка е да не създава впечатление за отпуснатост, немара, небрежност.Универсална рецепта няма, тъмни панталони с леко токче и светла блузка са за който няма опит и фантазия. А може да изглеждат и потресаващо лелински, особено ако блузката е отвън, покрива дупето и очертава могъщ ханш и коремче. Трябва  дрехите да са добре скроени и по мярка, нито тесни, нито широки, а правилен размер. Стегнатите материи, които придават форма са за предпочитане, добре изгладени, за да не обезформят. Според особеностите на фигурата подчертаваш каквото можеш - ако имаш тънка талия и широк ханш може да носиш вталена рокля или къси сака. Примерно. Красивите рокли, елегантните сака, цигара панталоните ги продават и в големи размери, мерете всичко за да знаете кое ви отива и кое не. Важно е и младежкият дух да личи в аксесоарите, обувките, чантата. Безусловто  жената трябва да знае и кое й стои добре. Ако една жена с размер с може да си купи всякакъв панталон, дебеланките трябва да знаят кои модели и форми изглеждат добре върху тях. Облечете скъпо палто, сложете копринен чорапогащник ако краката ви позволяват, усмихвайте се. Усмивката е единствената универсална рецепта. Полууниверсалтите - всеки сантиметър от тока на обувщите сваля по 1 кг визуално, напластяването на дрехи създава илюзия за тромавост и нещо скрито при пълните жени...

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 16:28 от bombolino

# 719
  • В градината...
Зависи от конструкцията. Аз нося само вталени дрехи /имам разлика ханш/талия 30см., която се запазва независимо от килограмите/. Панталон нося, само ако е леко разширен в най-долната част на крачола. С доскоро модерните тесни панталони изглеждам ужасно. Клин - да, но с тесен блузон, който да покрива ханша. Връхни дрехи задължително леко вталени. Никакви свободни дрехи. Ако обаче жената е с тесен ханш и широка талия, всичко е наобратно. Но, помня от една лекция, ниската жена не може да си позволи ниски обувки. Трябва да си със супер дълъг крак и слаб, за да си позволиш обувки тип балеринки.  А пълна жена с такива си е направо лелка.  Има много условности, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт