Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 348
  • 827
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Загубиш ли вътрешната енергия и живеца или иначе казано излъчването, веднага имаш вид на човек ударен от самолет или състарен с някоя и друга година, минимум. Харизмата и жизнената енергия/загубата и/ е първото, което състарява човек.  Познавам деца по на 18-20 години, дето са с души на стари лелки, естествено такава е и визията и  общото впечетление.То е и до интерес към себе си, към околните, към света. Все са мрънкащи, все друг им е виновен за неуспехите, за несгодите, все има нещо дето им пречи и за това да си измият косата и да турят една прилично изглеждаща черна рокля дори  само, със свежарско бижу или обувка. Както е казала Коко Шанел : "Да ви е грижа за това как изглеждате, започва от сърцето и душата. Само разкрасителните продукти не могат да помогнат"

# 736
  • Виена
Лиляна П. е типичен пример за млада жена, която изглежда като лелка точно заради кг в повече.
Аз слаба жена, която изглежда като лелка не познавам.
Може да е занемарена, захабена, неподдържана, но не изглежда лелчински.
Хайде да си я представим тая слаба жена във вишнево костюмче и с мокасини на дебел ток. Сложи и една черна голяма чанта от изкуствена кожа и кокче с шнола

# 737
46г., достатъчно килограми, къса коса.

Ще редактирам след малко.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 20:31 от G&B

# 738
А каква прическа подхожда на НЕлелките? Аз моята тънка къдрава коса не знам какво да я направя. На 48 години съм и още не я боядисвам, за това ща не ща е къносана в червено,.....но искам по актуална прическа? Thinking
G&B не ми приличаш на лелка, супер си! Grinning

# 739
Всъщност по-пълните жени младеят в лице.

# 740
  • Бургас
За възраст 40+ на мен ми е най-женствено с коса около раменете, под , над.За по-зряла възраст може и малко по-късо, но като цяло не харесвам много къса коса на жена, но факт е ,че на някои жени им стои чудесно, много по-добре от колкото с по-дълга, както има и такива, които с дълга коса също изглеждат много добре. Но в общия случай на побеляла, изтъняла коса не отива много дължина.

Нещо подобно ми допада най-много

# 741
Лилето е на 43 ,не е много млада .....и щом казвате ,че тя на тези кг изглежда като лелка ,я дайте пример тогава на някоя пухкавелка дето ви кефи визията ,ама ако може да не е рандъм снимка от нета,някоя дето е майка и бачка  нещо от време на време....
По принцип ако си наднормен и нямаш корем минаваш метър ,обаче с шкембе спуканата ти е работата 🙄

# 742
Галчудо, ама ние няма да я оставим бяла косата, нали има бои все пак Blush...показаните мацки са супер, но имат хубави гъсти коси и изправени са много добре.

# 743
Принципно много ми е приятно да ви четя и гледам: много красиви и различни сте всички. Но не се сърдете за коментара ми, но понякога някои от вас са много крайни в изказванията си. Едно е да споделите мнение, друго е да го налагате като единствено миродавно.
Няма универсална рецепта как да изглеждаш стилно или като "лелка". И аз смятам, че визията на всеки един от нас се определя от много компоненти: някои от тях: фигура, прическа, стойка, походка, изражение на лицето, жестове..
Едно време с братовчедка ми бяхме на подобни килограми и височина, но с различна "аура". Тя си е спортен тип и каквото и да сложеше, все така като "момиченце" изглеждаше. Сега е същото макар и тя да е на години.
Аз пък съм по-женствен тип и все така съм си изглеждала и е било винаги предизвикателство да не залитна с визията си към "пошло". Пък сме си купували еднакви дрехи дори, ами различно ни стоят и това си е..
За прическата също си е индивидуално. На мен поради същите причини не ми стои на място много къса коса и по-момчешки прически, на нея пък: по-буклести и женствени прически.
Важно е да се познаваме и какво ни стои "автентично" и ни кара да се чувстваме добре и красиви. И ще изглеждаме (в повечето случаи) и за другите така,💃

# 744
Аз много си харесвам русото каре и смятам, че доста ми отива. На Змия също супер й стои.

# 745
  • Бургас
Няма, Мими, но тя косата като побелее и изтънее, колкото и да я боядисваш не става хубава.Моята побеля и изтъня отгоре, аз също се къносвам и ми се налага да го правя на 10 дена ако искам да не виждам бялата коса.С боя пък положението беше още по-зле и се принудих да мина на къната.

# 746
  • Велико Търново
Аз, ако трябва да съм честна моите приятелки/баби и "млади" майки/ изглеждат убийствено.Тела, стил, коси помен няма ни от леля, ни от баба.Вярно е, че нито една не е дебела, но всяка по своему е прекрасна и това не е пристрастно мнение.
Общото ми виждане, че всичките ми познати 40+ са супер поддържани жени, но другата истина е, че в кръга ми няма отрудени и измъчени жени.Всички водят доста приличен начин на живот, а в аптеката всеки ден виждам и другата страна на медала.Млади и слаби, но измъчени жени, то по погледа им се чете и е нужна две думи да се разменят.Съжалявам, че изместих фокуса на дискусията.

# 747
  • София
Под типично лелченска визия имам прдвид нещо като Татяна Дончева:

https://www.google.com/search?q=%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8F%D0%BD%D … rc=aoVDmYy6dNPQdM

# 748
Под типично лелченска визия имам прдвид нещо като Татяна Дончева:

https://www.google.com/search?q=%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8F%D0%BD%D … rc=aoVDmYy6dNPQdM
Според мен тя както и да се облече все ще си изглежда така...не си я представям с нещо шик. Но пък ми е симпатична с лафовете си...
Сиси, права си, жените с положение в обществото /не непременно пари/, кариера, хубаво семейство, успели деца, финансови възможности имат друго излъчване. Самоуверени, поддържани, усмихнати...това приветливо излъчване се предава и на другите... и са харесвани жени!

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 19:45 от mimi.7299

# 749
Blush Дончева не е лелка, а е баба.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 19:44 от NOVA NADEJDA

Общи условия

Активация на акаунт