Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 327
  • 827
  •   1
Отговори
# 750
  • Велико Търново
Тя и на младини беше такава, както и Велислава Дърева, но те са по-скоро изключения.

# 751
Покрай Татяна Дончева се сетих за почти "наборката" и Юлияна Дончева. Даже ги проверих 6 години имат разлика, а във визията поне по мое мнение: светлини години..

# 752
  • Бургас
Татяна Дончева е 61 годишна все пак, и впрочем има вкус, но с такава фигура и ръст е трудна да изглеждаш елегантен.

# 753
  • Бургас

Според мен тя както и да се облече все ще си изглежда така...не си я представям с нещо шик.
Направо я уби.Жената носи шалове и чанти Хермес, но да, пак си изглежда като лелка.
Blush Дончева не е лелка, а е баба.
и  на 40+ има баби, но на внуците си, не като визия.

# 754
  • София
Ей тази "леля" ми е любима, а има и някое кило в повече.

# 755
  • Велико Търново
Точно за Юлияна мислех да пиша, но се отказах-помня я от времето, когато водеше някакво шоу по Рай Уно мисля, после беше водеща на "Звезди в ефира", та мисълта ми е, че не е много редно да я сравняваме с "обикновените" домакини/това да се чете като жени ходещи на работа, с домакинстване, деца и т.н.
Аз принципно никога и нищо не сравнявам, защото в повечето случаи ми се губят доста детайли и все едно нищо не правя.
Сравнявам се само с мене си и търся най-доброто, което може да се извлече за мен.

# 756
  • София
Blush Дончева не е лелка, а е баба.

Кейти Холмс не прилича на лелка, откъдето и да я погледнеш.
Дори да е подпухнала, недоспала, пияна, разрошена и без грим.

п. п. А нима Дърева прилича на лелка?
Нищо лелчинско няма в нея, не знам защо бъркате занемареност и неподдържаност с лелешки вид.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 20:00 от Alexandria*

# 757
Дончева не я възприемам като лелка, защото в понятието "лелка" се включва и една от страните на типично женското поведение- примиряване с остаряването, лека консервативност, скованост. Тя си е просто лудичка, извънполово смахната. И Дърева ми е в  тази категория. Дреме им на тях, че в бг мама ги наричат лелки:)

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 20:15 от Amanda.D

# 758
  • Sofia
Основни компоненти на НЕлелския вид са младежка фигура,  съвременна прическа, адекватен грим и онова излъчване,  което някой определи като жизнена енергия.  За мен то включва и сексуална активност . В момента,  в който една жена спре да се вълнува от секса, това си проличава в погледа, фигурата,  стойката, цялостното излъчване става лелско. Има ли го блясъка в очите,  дори някое кило в повече не е проблем.

# 759
Мен пък за Велислава Дърева направо ме е яд, че толкова не се интересува от външният си вид. При нея изглежда направо целенасочено.
А реално нищо ѝ няма на жената, стига да си среше косата и да облече изгладени дрехи ...

# 760
Да и аз това щях да пиша ,в периодите когато нямам желание за секс се състарявам с години....

# 761
Момичета, не забравяйте, че и Дърева, и Татяна Дончева са супер интелигентни жени, там фокусът като че ли е друг. Те не са особено суетни. Татяна Дончева обичам да я слушам как говори, култова.

# 762
  • София
Мен Татяна Дончева ме кефи как се облича - абсолютно лудо. Сякаш въобще не й пука от нищо, тя си има собствена идея за мода и старателно я следва.

# 763
Ако една жена не е дебела и при малко старание може да изглежда не- лелчински

# 764
Според мен има доста способни жени, особено в сфери, предопределени като предимно "мъжки", които ако изглеждат добре, често стават жертва на клишето, че няма начин да е хем умна хем красива, т.е. ако е красива то постиженията ѝ не се дължат на способности, а на нечии протекции. И вероятно  всячески се опитват да заличат красивото и женственото в себе си. За да ги вземат на сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт