Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 327
  • 827
  •   1
Отговори
# 780
Тази рокля бих я носила единствено като туника върху слим дънки ,тъмно сини.Отгоре нещо сиво или розово ,палто или нещо такова .

# 781
  • В градината...
Черни боти само с черен чорапогащник при тази дължина на роклята, за да не се отрязва кракът. Друг е въпросът, че ще "тежи". Но с черно палто отгоре, става.

# 782
Ноу фрейм, няма да е ок с деним, повярвай. Като рокля ще си я нося, с обувка на ток или равна. Не ми се купуват ботуши, отщя ми се.

Мерси за съветите, момичета 🤗

# 783
  • пустинята Гоби
Носи си я с ботите и черен или сив чорапогащник. Сега за една рокля да купуваш ботуши, я намериш, я не, а роклята я има. Фигурален с цветята няма да върви. Роклята ще си ходи и с обувки, ако имаш някакви налични.

# 784
  • София
Аз напоследък пропускам по едно 10-тина страници поради свръх заетост, и може да не съм много в час с обсъжданите теми в последните дни, но исках да се похваля с каква рокля-пуловер се сдобих от намаленията в Дика. И да поискам мнения/съвети.

Скрит текст:

Нямам с какво друго да я нося, освен с обувки, с които сега ще ми е студено, или с тези боти:
Скрит текст:
/Снимката е от пробната и над ботите стърчат обикновени чорапи, игнорирайте ги/.
Какво мислите, става ли с ботите? И с какъв чорапогащник според вас??

С боти категорично не. Или с обувки, или с ботуши до коляното.

# 785
Ноу фрейм, няма да е ок с деним, повярвай. Като рокля ще си я нося, с обувка на ток или равна. Не ми се купуват ботуши, отщя ми се.

Виж тук как ги носят тези рокли с клин и ниски боти ,добре е !
https://m.facebook.com/www.dika.bg/photos/a.880475535325304/3838 … ref=page_internal

# 786
Принципно много ми е приятно да ви четя и гледам: много красиви и различни сте всички. Но не се сърдете за коментара ми, но понякога някои от вас са много крайни в изказванията си. Едно е да споделите мнение, друго е да го налагате като единствено миродавно.
Няма универсална рецепта как да изглеждаш стилно или като "лелка". И аз смятам, че визията на всеки един от нас се определя от много компоненти: някои от тях: фигура, прическа, стойка, походка, изражение на лицето, жестове..
Едно време с братовчедка ми бяхме на подобни килограми и височина, но с различна "аура". Тя си е спортен тип и каквото и да сложеше, все така като "момиченце" изглеждаше. Сега е същото макар и тя да е на години.
Аз пък съм по-женствен тип и все така съм си изглеждала и е било винаги предизвикателство да не залитна с визията си към "пошло". Пък сме си купували еднакви дрехи дори, ами различно ни стоят и това си е..
За прическата също си е индивидуално. На мен поради същите причини не ми стои на място много къса коса и по-момчешки прически, на нея пък: по-буклести и женствени прически.
Важно е да се познаваме и какво ни стои "автентично" и ни кара да се чувстваме добре и красиви. И ще изглеждаме (в повечето случаи) и за другите така,💃
Прекрасен пост!
Съгласна съм със всяка една дума!

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 18:14 от Agent Provocateur

# 787
  • I want it all and I want it now.
И отзад изглеждат огромни. 😉Затова са и такава изкьлчена поза на снимката.

# 788

https://m.facebook.com/www.dika.bg/photos/a.880475535325304/3838 … ref=page_internal
Абе точно с плътен черен чорапогащник мисля да пробвам, да видя как ще е, но според мен с тънък, телесен + обувка на ток ще е най-добре. Но така или иначе от пробване глава не боли. Ако не ме примързи тези дни, ще се кипря (то едва имам време зъбите да си измия, ама айде).

# 789
  • София
Коя е водила предаване в Rai Uno не разбрах. Юлиана Дончева ли??? Много ми е важно да разбера.

# 790
  • пустинята Гоби
Rai Due, не Rai Uno. И да, за Юлияна Дончева става въпрос.

# 791

ОО да, Дика са световен моден диктатор ... Joy

# 792
  • Велико Търново
Беше толкова отдавна, че явно съм объркала телевизиите.
Добро утро!Тръгвам след малко към залата и желая на всички хубав ден!

# 793
Другият вариант е просто кротко да дочакам пролетта.
Изчакай да се стопли и си я носи с удоволствие и без връхна дреха. Роклята ти стои много добре.

Аз съм от тези, които няма да си отрежат косата късо, но защото нямам лице за подобна прическа. Змия и на 60 няма да е лелка, независимо от голия врат, както и Ейнджъл. И като стана дума за състояние на духа, качвам една снимка с татко 77г. Дамата, която помолих да ни снима попита: а вашият съпруг няма ли да се усмихне, много е сериозен. От тогава насам е свалил 10 килограма от здравословна гледна точка и всеки ден ходи поне 10 километра пеш. Да ми е жив и здрав и все така енергичен.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 18:47 от MagniМ

# 794
  • Бургас
Тази рокля ми е само за пролетно-летни обувки и то ниски и за почти невидим чорапогащник или чорапи или директно бос крак и сандал. Много ми е лека материята за нещо по сериозно като материя на крака.
За тигровото виждаме, че ще е актуално, имам си аз  една визия, която искам да докарам отдавна и смятам да се заема с нея, блуза имам почти същата, да не кажа същата, някаква никому неизвестна марка, издирвам пола и чанта подобна и да не са баснословни суми и марки, чудя се за точките обаче, дали ще са ок да се заредя за офиса или вече е олд фешън и ще съм по скоро карикатура.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт