ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 106

• 55 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
ооооо, Лейди, браво 🧚
бързо казвай как ги свали Simple Smile

# 511
Веднага Simple Smile

1. ден - Моно - аз го правя на кисело мляко 3,6 %. Изяждам около 2 кофички. Пия много вода - над 2 л., кафето с мляко и задължително чай Инхуа. Но мисля, че може да се направи и на пилешко месо или яйца. Но тогава кафето не е добре да се пие с мляко, а чисто
2. ден - нормално хранене - месо/риба/яйца със зеленчуци - 2 хранения, като второто гледам да е по-късно - някъде към 19 - 20.00 ч.
3. ден - като първия
4 ден - като втория и т.н.

Водата над 2 л. е задължителна!

Никакво сладко, хляб и плодове.

Т.е. през ден ям само кисело мляко. Точно след втория такъв ден вече не ми се ядеше много и нямах проблем да си правя такива дни. Ако искаш го пробвай на чисто пилешко месо в началото, а пък после, когато ти се свие стомаха, може да пробваш и на кисело мляко. Идеята е да се направи баланс в калориите между двата дни. Т.е. 1 ден - 400 кал, втория ден - 1600 кал - средно 1600 + 400 = 2000 : 2 = 1000 кал дневно средно за двата дни.

# 512
Lady ще пробвам и твоя режим,слагаш ли нещо в кафето? Много бързо ми омръзва една и съща храна за моно, макар,че резулатат на Deny ме впечатли много,вече ме е срам от себе си, как ще стана предишните кг. не знам, започвам да се отчайвам и за това ви чета, да се мотивирам, много ми помагат вашите резултати, сега ще направя снимки, които смятам да кача след месец, за да не се изкушавам.
на 36г, съм 70кг, 169 висока, винаги съм била 55/57 кг, след силен стрес преди 3 години и драстично отслабване за 2 месеца, след това качих 10кг, които нямат мърдане.

# 513
Стягай се, докато е време, че на 40 става вече наистина трудно. Аз обичам Моното, но съм я правила много пъти и ми писна вече. Затова го направих така - през ден. Така е доста по-поносимо. Ще чакам да кажеш дали има успех при теб. Съветвам те да се мериш през ден - сутрин, след Моно ден, веднага след ставане. Много е мотивиращо Simple Smile

Кафето го пия само с мляко в деня на кисело мляко, а в нормалния ден - чисто. Ако Моно дните ги правиш с друго, а не с кисело мляко - кафето задължително чисто!

# 514
Благодаря ти Lady, от утре започвам, няма да се предам този път, само не знам кафе без захар как ще пия, сигурно няма да успея, ще опитам поне да намалявам всеки ден, друга захар няма да ям.
Ще опитам без утре, но си се знам.....

# 515
Знаеш ли, преди години пиех кафето с мляко и доста захар. При старта на една от диетите спрях млякото и захарна в кафето, и започнах да го пия чисто. В началото ми беше ад, обаче точно след 2 седмици толкова започна да ми харесва, че сега не ми е приятно да го пия с мляко. Правя го само, защото ме засища. Иначе вече го обожавам само чисто. Много по-хубаво се усеща вкуса и аромата му без нищо в него Simple Smile
Успех ти желая и искрено се надявам да съм била полезна Simple Smile

Дописвам - пиши тек след всяко мерене. Ще сме си подкрепа една на друга Simple Smile
Аз днес съм на кисело мляко Wink

# 516
Много ти благодаря за окуражаващите думи, определено имам голяма нужда.
Аз го пия със захар и мляко от както се помня, ще опитам, знам,че трябва да издържа няколко дни, докато свикна.
Но винаги си казвам, само това ми остана от сладкото и няма да си причиня горчиво кафе и така.
От утре започвам с ден на кисело мляко, ако мога ще изкарам два. Тъкмо подквасих 6 литра Blush

# 517
Много ти благодаря за окуражаващите думи, определено имам голяма нужда.
Аз го пия със захар и мляко от както се помня, ще опитам, знам,че трябва да издържа няколко дни, докато свикна.
Но винаги си казвам, само това ми остана от сладкото и няма да си причиня горчиво кафе и така.
От утре започвам с ден на кисело мляко, ако мога ще изкарам два. Тъкмо подквасих 6 литра Blush

Опитай с истински хубаво кафе - прясно изпечено и смляно точно преди да го направиш. Вероятно няма и да ти се иска да му слгаш добавки Simple Smile

# 518
Здравейте момичета, как върви?
Имам питане, някоя да е имала косопад след загуба на тегло? Забелязвам че косата ми отпред е оредяла видимо, и ми е много подтискащо, започнах да пия витамини, дано има ефект, защото се побърквам, само се гледам в огледалото и се чудя дали ще се оправи.

# 519
Изкара ли Ковид 19?

# 520
Не, като цяло не боледувам. За щастие се случва рядко.

# 521
Браво Simple Smile
Питам, защото много хора се оплакват от косопад след прекаран Ковид

# 522
Моето отслабване трая години и имах косопад, въпреки че свалях с много бавни темпове. Но след време си дадох сметка, че много бях ограничила мазнините, явно затова е бил. Като ги увеличих, спря. Но ме държа 2-3 години.
И да, при сравнително бързо отслабване може да има косопад.

# 523
Лейди, супер ти е идеята, и аз харесвам моното но ми омръзва
така в жегите мога да пия млякото на айрян и ще ми е по- разнообразно
утре ми фаст, после ще правя три дни яйчен фаст и се чудех как да продължа, чудесна идея ми даваш, благодаря ти Hug

Глосичери, много ограничаваш мазнините и може това да е причината
сега и с витамините - важно е да знаеш, че А, Е и Д са мастноразтворими, слагай достатъчно зехтин в салатите
а, с Пепа сме писали заедно Simple Smile

# 524
Преди ограничавах доста мазнините, в интерес на истината последните месеци не, най-вече заради евтиното авокадо тук, просто за 60 цента не мога да му устоя. Проблема ми започна преди няколко седмици. Може да е от смяната на континентите, водата, шампоана, някаква анемия.
Може да са много причините, но аз отслабнах бавно този път, наистина. Преди години с йо-йо диетите отслабвах рязко и нямах проблем.
Взех си допълнително желязо и омега 3, но като цяло аз съм тревопасно и пия витамини целогодишно.
Смених шампоана, правя масажи на скалпа, гледам да изчистя още храната, дано има ефект, защото вчера като си вързах косата в залата и обичайните ми къдрави бебешки косички отстрани ги нямаше почти. Като си помисля как им се дразних и се чудих как да ги скрия, а сега ги търся.

Общи условия

Активация на акаунт