Изневяра

• 29 526
  • 394
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ако това са отношения наред......

# 106
  • СИ

Абе лесно е да се съди отстрани. Аз, например, обмислям изневяра, по чисто физиологични причини, нещо като да отидеш при жиголо. Няма как да съм откровена с мъжа ми, не съм предполагала, че ще стигнем дотам, но ми се струва като единствен вариант да запазим връзката си вече. Лоша ли съм?

Я...?! Имало и други като мене. И аз обяснявах наскоро, че в отношенията с жена ми всичко е наред. Само сексът куца или хич го няма на моменти. Затова и си позволявам да се оглеждам настрани.

# 107

Абе лесно е да се съди отстрани. Аз, например, обмислям изневяра, по чисто физиологични причини, нещо като да отидеш при жиголо. Няма как да съм откровена с мъжа ми, не съм предполагала, че ще стигнем дотам, но ми се струва като единствен вариант да запазим връзката си вече. Лоша ли съм?

Я...?! Имало и други като мене. И аз обяснявах наскоро, че в отношенията с жена ми всичко е наред. Само сексът куца или хич го няма на моменти. Затова и си позволявам да се оглеждам настрани.
Всичко е до усещане според мен няма какво да се мисли толкова или или и това е Simple Smile

# 108
Лошото е, че изневярата лека полека кара и другите неща да куцат.
Намесването на 3-4-5 и т.н. човек не решава проблемите, а ги задълбочава и засяга и сферите, които не куцат към момента. Неизбежно е.

# 109
  • СИ
Лошото е, че изневярата лека полека кара и другите неща да куцат.
Намесването на 3-4-5 и т.н. човек не решава проблемите, а ги задълбочава и засяга и сферите, които не куцат към момента. Неизбежно е.

Има нещо вярно... Нещо куца и покрай него и други неща започват да куцат. Намесването на 3-ти човек, донякъде решава проблема със секса. За останалото е Божа работа... Всеки сам си преценява как и доколко. Крайни решения не ме устройват към момента.
Не съм искал да стигам до това положение. Но в крайна сметка съм там. Приемам го и си настройвам живота според това.

# 110
Сигурно си мислите, че е решение..
Моята реалност показа обаче, че паралените връзки не остават скрити. Що семейства "изгърмяха" или си останаха семейства, но с още един проблем - липса на доверие, изгубена близост.

# 111
Не знам дали бих простила изневяра докато не изпадна в такава ситуация. (Дано не ми се налага, де)

Въпреки това, горе-долу познавайки характера си - не, не бих. Щях да прекратя връзката си и толкова. Веднъж загубя ли доверие към някого това е краят. Ще започне нон-стоп да ме гризе отвътре дали сега не е с друга, къде е, с кого е и т.н. Няма смисъл да се изнервяме и двамата по този начин.

Предпочитам да ми е гадно известно време, но да остана с хубави спомени от периода ни заедно отколкото да се измъчвам месеци наред със съмнения.

# 112

Не си лоша разбира се. Секса си е важен. Човек веднъж живее. С хубавия секс, хубавата храна и правилните хора в живота ни не трябва да се прави компромис. Виж лъскавия телефон и т.н. не са задължителни.

# 113
Добре де..Как всичко ви е наред в къщи?
Разбирате се, споделяте си, но темата секс е табу?
Не знам как бих се усмихвала спокойно на мъжа си, да го изслушвам, а тайно да изгарям за секс ..Че аз ще избухна. Пък какво остава да съм мила и разбираща. Всичко ще ми е крива.
Да си лягаме в спалнята, а той да ми обръща гръб..

И любовник да си търся..За какво? После пак аз да съм виновна...че имам нужди, които не мога да нарека пред него.
Ами заявете го директно, поне ще сте честни Simple Smile

# 114
Рози ти си противоречиш....не би си лягала до мъжа ти без ласки, но не би потърсила и навън.
Е какво е тогава решението, когато не искаш да си разбиеш семейството?
И какво е решението когато авторката го заяви( тя сигурно го е споделила)

# 115
  • София
Рози, положението не е наред, а търпимо.
Тъй разбирам аз.

# 116
Рози, положението не е наред, а търпимо.
Тъй разбирам аз.

Абе това направо си е нетърпимо според мен.

# 117
  • София
Следователно нищо не е наред.

# 118
Изневяра по физиологични причини. Ми ти и сега му спестяваш, че всичко ти е наред. Голямо мислене му мислите, толкоз са и физиологични, ами.

# 119
Ох то ако по-малко приказвате и повече действате няма да имате физиологични причини...

Общи условия

Активация на акаунт