Изневяра

• 29 507
  • 394
  •   1
Отговори
# 90
  • SF
В даден момент всички изневерявам е , дали ще обърнеш внимание на друг или просто ще се заклещи някой в главата ти според мен е съвсем нормално в накякъе момент да се случи . И трябвя да св прощава .

Познах, че мнението е на мъж, въпреки че много се пазя да не разсъджавам сексистки.
Не обобщавай!
 Едва ли от един поглед ще се заклещи някой в главата ми, освен ако не видя Брад Пит, седнал до мене в метрото. За "заклещване" ще трябва да съм допуснала доста по-голяма близост от тази, някакви други действия и взаимодействия.
Ако само видя хубав мъж и го оценя - не, не е изневяра и не, не се е заклещил. Дори в прав текст мога да го споделя на моя мъж: оня там колко е готин!
Но това не е изневяра. Аз по този начин му изневерявам с половината Холивуд и с Григор Димитров.

По принцип идеята да си изневеряваме и да си прощаваме, защото държим един на друг, на мене ми е доста нечистоплътна.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 23:27 от Esmee

# 91
Неее, аз съм много емоционална и люта....по скоро означава емоционално осакатяване и безразличие.

# 92
  • Sunshine state
Не приемам изневяра независимо дали е само секс, или емоционална връзка. Точка.

В даден момент всички изневерявам е , дали ще обърнеш внимание на друг или просто ще се заклещи някой в главата ти според мен е съвсем нормално в накякъе момент да се случи . И трябвя да св прощава .
Говори за себе си, аз не бих обобщавала за всички. И не, не е нормално в един момент да се случи. Трябвало да се прощава.. 🤣

# 93
Дали е нормално да се случва или е патология - не знам и слабо ме вълнува. Не бих продължила с такъв човек, даже и да простя. Бих уважила честността от самото начало - "Не мога само с един човек". Ето, тогава може и да го разбера. Едва ли бих започнала отношения, но за приятел бих го избрала, защото е честен. Аз самата винаги заявявам в началото, че изневери не търпя. Иначе мога да изтърпя много трудности в една връзка.
Моногамна съм по много причини - природа, уважение към партньора, здравето също си ценя и не бих рискувала освен "рога" да лепна на другия още "подаръци".
За мен изневярата е по-скоро предателство, слабост, а аз не искам слаб човек до себе си. Изкушения много, хубави хора - на всеки ъгъл, но ако не може да се въздържи и за това или при най-малкия проблем си намира отдушник по чуждите легла - как ще се справи при сериозни проблеми?
Затова не си струва да се продължава такава връзка. Разбира се, с дете няма как просто да си "вдигнеш шапката" и да си заминеш.

# 94
  • София
Любовта е да се множи, не да се дели Laughing

# 95
Случва се да залитнеш емоционално, особено, ако има някакви проблеми във връзката.. Но да ходиш да си го слагаш с някой вече е въпрос на избор. А за тези, които просто си ходят, съвсем няма да го коментирам - тотална липса на уважение към половинката (за обич не виждам как може и да става въпрос).
Въобще като се замисля, ако ми се случи, ще се чудя какво по-напред да простя - Дали това, че ме е лъгал къде е и с кого е, дали, че ме е лъгал, че ме обича и уважава, или дали когато аз съм си мислела за него какво да му сготвя за вечеря, той си е мислил как да се види тайно с другата без да разбера (примерно). И да - това са ресурси - емоционални ама май някой хора за нищо го нямат.
С две думи не толерирам, единствено, ако са намесени деца, може би бих направила компромис.

# 96
Абе лесно е да се съди отстрани. Аз, например, обмислям изневяра, по чисто физиологични причини, нещо като да отидеш при жиголо. Няма как да съм откровена с мъжа ми, не съм предполагала, че ще стигнем дотам, но ми се струва като единствен вариант да запазим връзката си вече. Лоша ли съм?

# 97
  • София
Не си лоша, но защото това действие ще запази връзката ви - не разбирам.

# 98
" Обмислям изневяра " ми звучи като " Обмислям да си купя нов миксер ".

# 99
  • София
Анонимната точно го мисли, има някакви спирачки, прететля всичко.
Не иска да се примири с някаква ситуация сигурно...

# 100
Абе лесно е да се съди отстрани. Аз, например, обмислям изневяра, по чисто физиологични причини, нещо като да отидеш при жиголо. Няма как да съм откровена с мъжа ми, не съм предполагала, че ще стигнем дотам, но ми се струва като единствен вариант да запазим връзката си вече. Лоша ли съм?

От къде ще намериш жиголо?

# 101
Е , браво .

# 102
Стрина Калина, добре сте ме разбрала. Като ти трябва миксер, обмисляш какво да купиш, кога и как, за да не даде на късо и да изгърми цялата кухня.
Ms. Защото иначе аз съм на път да го зарежа. Или да съсипя всичко хубаво между нас с постоянните си скандали за секс.
Знам колко тъпо звучи, обаче животът не винаги е разумен. Всъщност обикновено не е.
Джентълмен, не търся жиголо. Остава и пари да харча, амаха 😃

# 103
  • София
С изневяра връзка няма да спасиш.
Ще вземе да ти хареса и бѐгала работата.

Изневврата не пълни дупки и проломи в отношенията, тя е за лично удоволствие.

# 104
  • Далечният изток
С изневяра връзка няма да спасиш.
Ще вземе да ти хареса и бѐгала работата.

Изневврата не пълни дупки и проломи в отношенията, тя е за лично удоволствие.

E те отношенията са наред, така разбрах. Просто липсва секс.

Общи условия

Активация на акаунт