Изневяра

• 29 460
  • 394
  •   1
Отговори
# 75
Мани брака, липсата на очаквания са тъжни.

Точно обратното, очакванията са в основата на всяко нещастие. Будистите така казват Wink
А темата е полезна с това, че е един вид списък на бг-мамите с "ресурси" Simple Smile Тоест с богати мъже...
Стане ли ти "все тая", всичко е заминало.
Има и нещо отвъд "все тая". По-лошото е ако спрат да се питат "какво ще ядем за вечеря".

# 76
  • СИ
" Мостовете на Медисън".

Хубав филм. То на Клинт Ийстууд има ли лош филм всъщност...?

# 77
Авторката е още млада и не си струва да си трови живота.Бих разбрала някоя случайна забежка,но постоянни отношения повече от месец?Блокира го отвсякъде и постепенно ще го преживее.

# 78
  • Sunshine state
Не приемам изневяра независимо дали е само секс, или емоционална връзка. Точка.

# 79
Не приемам изневяра независимо дали е само секс, или емоционална връзка. Точка.

В даден момент всички изневерявам е , дали ще обърнеш внимание на друг или просто ще се заклещи някой в главата ти според мен е съвсем нормално в накякъе момент да се случи . И трябвя да св прощава .

# 80
Трябва и може да се прости преди да са преминати някои граници. След това и да простиш, просто няма смисъл, всичко е счупено. Не заради третия човек, а заради лъжите и подлото отношение. Наистина не мога да си представя как се продължава заедно с човек, за когото знаеш, че във всеки един следващ момент може да ти забие ножа, отново. Да не можеш да вярваш, да не можеш да почувстваш подкрепа от човек, който ти е най-близък и всеки негов жест към теб да ти се струва фалшив. Да стоиш в някаква безтегловност дали ще му хрумне в даден момент, и пак да залитне по друг/друга. Не мога да си представя как се живее така.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 20:04 от Space_woman

# 81
Трябва и може да се прости преди да са преминати някои граници. След това и да простиш, просто няма смисъл, всичко е счупено.
Така е

# 82
Трябва и може да се прости преди да са преминати някои граници. След това и да простиш, просто няма смисъл, всичко е счупено. Не заради третия човек, а заради лъжите и подлото отношение. Наистина не мога да си представя как се продължава заедно с човек, за когото знаеш, че във всеки един следващ момент може да ти забие ножа, отново. Да не можеш да вярваш, да не можеш да почувстваш подкрепа от човек, който ти е най-близък и всеки негов жест към теб да ти се струва фалшив. Да стоиш в някаква безтегловност дали ще му хрумне в даден момент, и пак да залитне по друг/друга. Не мога да си представя как се живее така.

Ако и другия е същия боклук и ги върши същите неща - прощава. И двамата взаимно си прощават и си живеят заедно и си пасват на манталитет, даже не се дебнат, за да не се хванат. Но ако единия е читав и иска читави отношения и трябва да прощава на някой боклук ми се струва глупаво и загуба на време и енергия.

# 83
Скрит текст:

Ако и другия е същия боклук и ги върши същите неща - прощава. И двамата взаимно си прощават и си живеят заедно и си пасват на манталитет, даже не се дебнат, за да не се хванат. Но ако единия е читав и иска читави отношения и трябва да прощава на някой боклук ми се струва глупаво и загуба на време и енергия.

Значи боклуците прощават, читавите дебнат. Евала, жентлемене !

# 84
Интересно ми е мнението ви за изневяра след 20 години брак, когато продължаваш да си живееш мирно и спокойно с половинката, дотолкова спокойно, че не го забелязваш дори, че е до теб в стаята ,когато дори не можеш да му се ядосаш истински и от сърце.

# 85
Ако е в стаята до теб, докато му изневеряваш, не е изневяра, участник е Laughing

# 86
  • Далечният изток
Интересно ми е мнението ви за изневяра след 20 години брак, когато продължаваш да си живееш мирно и спокойно с половинката, дотолкова спокойно, че не го забелязваш дори, че е до теб в стаята ,когато дори не можеш да му се ядосаш истински и от сърце.

Кой от двамата изневерява? Спокойният или незабележимият?

# 87
Нали всичко е мирно и спокойно значи няма проблем

# 88

Кой от двамата изневерява? Спокойният или незабележимият?

Никой засега. Спокойният незабележим е един човек.

# 89
Скрит текст:
Интересно ми е мнението ви за изневяра след 20 години брак, когато продължаваш да си живееш мирно и спокойно с половинката, дотолкова спокойно, че не го забелязваш дори, че е до теб в стаята ,когато дори
не можеш да му се ядосаш истински и от сърце.

Ако не можеш да се ядосаш истински и от сърце Simple Smile Simple Smile, явно остаряваш...
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт