Изневяра

• 29 164
  • 394
  •   1
Отговори
# 270
Той не си е изоставил децата аз също не съм се отказала от моето исках да си стъпя на краката и да взема моето при нас

С този аргумент майката на жена ми я оставя на 3 годинки при една леля на 200 км. "Взема" си я когато жена ми завършва гимназия, ама не щото чак тогава си е стъпила на краката, а щото някой трябвало да и помага с изглеждането на другите две деца които е народила след като оставила жена ми.
Не те съдя, казвам това само щото много се надявам да ти светне лампа относно възможно (грозно) бъдеще.

# 271
  • SF
Pamuk, какво точно правиш сега, за да си стъпиш на краката? Нова работа, учиш ли нещо, четеш ли, някакъв бизнес ли опитваш да развиеш? Как се стъпва на крака, за да кажем на повече хора?
Имаш ли някакъв план кога стъпването трябва да е факт, за да може детето да си е при тебе или колкото е необходимо, толкова ще се опитваш?

# 272
  • София
Тя се опитва ново да роди, кой ти мисли за старото

# 273
Имам дъщеря на 6 годинки. Възраст, в която тя вече всичко разбира. Не мога да си представя, че бих я оставила на родителите си за 11 месеца, за да “избера” (както Pamuk бе написала) мъж. Щото дали да си оставиш детето да го гледат други хора или не си е избор в случая. Имам позната, която си оставяше детето на родителите да го гледат по 9-10 месеца в годината, ама защото мъжът ѝ я изостави и тя работеше на вън, за да го храни, облече и изучи. Някакси по мога да го възприема. Макар, че аз и това нямаше да мога да направя сигурно. Ама да си оставя детето, за да отида да се “начесвам” няма как да стане. Щото тия приказки за “баща ми не ми го дава”, “оставих го докато си стъпя на краката” са само оправдания за пред публиката. Със сигурност детето ѝ разбира за какво става въпрос и изживява липсата на мама, и това че мама го е изоставила заради някой си там. И тази седнала да реве за оня ми ти *уй, а не за детето си. Не си прерязала вените, че не си направила труда да си вземе детето да си го гледа, ама си ги прерязала щото оня ѝ бил изневерил. Малко ѝ е! В крайна сметка такива като нея кой ги уважава и зачита за нещо?
Освен това те попитаха на няколко пъти от какъв етнос си, Pamuk? Ама не отговори. Сигурна съм, че или си от ромски произход или си от някое много западнало семейство от български произход. По написаното от теб за баща ти и майката не изглежда да е второто. Ако пък е първото, изобщо не ме учудва нищо от написаното. Жал ми е за детето ти. Съдбата е била много жестока с него да му се падне такава “майка”.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 10:16 от Femme

# 274
  • SF
Много родители дават децата си на техните родители, за да могат да работят някъде далече и го правят заради семейството. Децата страдат, родителите страдат, но да кажем, че нямат избор.

# 275
  • Paris, France
Тя се опитва ново да роди, кой ти мисли за старото

Къде е казала, че ще ражда ново дете?

# 276
  • София
Между редовете.

# 277
Много родители дават децата си на техните родители, за да могат да работят някъде далече и го правят заради семейството. Децата страдат, родителите страдат, но да кажем, че нямат избор.

Тя обаче е изоставила детето си, за да търчи по един тъпкач. Както се вижда, изобщо не се интересува от горкото детенце, щом чак си е рязала вените заради тъпкача. Явно баща и си знае стоката и неслучайно "не и дава" детето.

# 278
  • SF
Да, да, тяхното е тралала. Оставят си децата, за да имат повече време за гаджета, купуване на дрешки.

# 279
Виждам,че темата е стара, но много искам да попитам тези, дето си изневеряват и нямат нищо против (най-вече Номад) - как се разбирате за семейните финанси при това положение? Кой ще плати тока, кой вноската по кредита, кой колко за децата, да отдели и за образованието им, да напълни хладилника? Като ходите насам натам партньорът ви не се ли пита сега колко пари ще пръснете по другия/другата? Или и с това сте ок? Примерно единият има частен бизнес и изкарва 4000 на мес. Другият е на заплата и не докарва и 2000. И как ще се разберат кой колко да влага при ходенето по любовници? Също и дали изкарващият повече няма да се ядосва, че вместо партньорът му да направи нещо, за да изкарва повече, използва свободното си време за хойкане? Как се разбирате в това отношение?

# 280
Хубав въпрос.

# 281

Както всеки въпрос тук, в крайна сметка опира до едни пари Simple Smile

# 282

Както всеки въпрос тук, в крайна сметка опира до едни пари Simple Smile
Сексът и парите движат света открай време. Въпросът ми е тези двойки, които са се разбрали за секса, как се разбират за парите?

# 283
  • Далечният изток
По същия начин. Те си знаят.

# 284
  • София
Мъжа изнася, жената внася. Така е открай време, важното е, че има вселенски баланс Laughing

Общи условия

Активация на акаунт