Изневяра

• 29 532
  • 394
  •   1
Отговори
# 225
  • Paris, France
Pamuk, за мъжа - ти си решаваш. Ако искаш, можеш да останеш с него, колкото да го разлюбиш. Пишеш, че ти дава подаръци, почивки, "матерялно". Той хубаво иска да се жени, но с 2 деца коя ще го иска? Колкото и да е добре финансово е незрял, а има много деца.

Ако не си лишена от родителски права, баща ти няма право да не те допуска да виждаш детето и даже да си го вземеш. То припознато ли е от баща му? Бащата на детенцето жив ли е? Интересува ли се от него, вижда ли го? Детето ти има нужда от майка и баща, от общуване с тях. Не е добре да допускаш откъсване.

Млада си, хормоните ти бушуват, но имаш дете и то винаги трябва да е номер 1 в живота ти. Мъжете са прасета, както казваше christina1980. Мъже бол. Една любов е 3 години. После са общи интереси, деца. Ами ако и на тебе ти направи още две деца и те остави, какво ще правиш? И тях ли ще ги метнеш на родителите ти? После??????

Не ти трябва да се жениш, нито в Англия, нито в България. Вземи си детето, ходи си по мъже и си свиркай! Няма бебета, деца, конфликти. Като те остави - следващият, моля. Подаръците, почивките, парите мъжете ги дават докато им омръзнеш или те вържат с дете. После играта може да загрубее.

# 226
Остави детето, не е време да го вкарваш в живота си сега!
 Ще се оправите с твоя, ако проявиш търпение, но и цял живот да сте заедно, той ще си е все такъв, ще ти кръшка и ще ти е криво. Остави си малко време, сама, с приятелки, помисли как ти се живее. Млада си, имаш много шансове пред теб.

# 227
  • София
Това е най-дългото изречение, което съм чела в живота ми! Hushed

О, ти си го прочела?
Аз се отказах.

# 228
  • Blondeville
Аз почти се отказах да чета там, където видях, че си си оставила детето да го гледат твоите родители, за да си живееш спокойно с новия. Неговите деца сигурно също не са при него, явно лесно се правят деца друг да ги гледа.

Зарежи го този “играч” и си вземи детето. Съмнявам се, че ще го направиш, но все пак да си кажа мнението 🙂

# 229
Момиче глупост след глупост правиш. Знаела си че е кръшкач - не е изненададващо случилото се. Зарязала си детето си,за да не ви пречи,една година да не го видиш. И двамата имате деца,но не живеете заедно с тях. Как си се представяте след 5год. - пак така ли - само двамата,а децата при бабите. Или може би с едно общо дете само.С право са ти ядосани родителите. Каква е тая любов незнам. За самонараняването просто нямам думи. Вземи се в ръце,не си малка. Говори с родителите си,колкото и да са строги и ядосани ще те приберат и застанат до теб. Ще ти помогнат да го преживееш. Стягай се, стъпи здраво на земята и се мобилизирай, дете имаш да гледаш.

# 230
Преди всичко си майка, която е изоставила детето си. Голяма любов към този, голямо чудо. Ако беше сериозен, щеше да гледа и трите деца, а не да мисли за нагона си. Ако попадаш все на едни и същи, поработи върху личните си дефицити и това, което такъв тип мъже ти "дават". Изнеси се с детето си, погрижи се за двама ви и не затъвай все повече. Добре че са родители ти, че това дете да види, че е обичано и поставяно на първо място. И двамата с онзи не мислите с главите си, не си по-различна от него, нищо че не кръшкаш.
ПС: не се случва често някой да ме фрустрира толкова, колкото сега. Детско мислене, липса на елементарен правопис, липса на емпатия към друг, освен селския бел (поне пиши от кой етнос си)

# 231
Това е най-дългото изречение, което съм чела в живота ми! Hushed
помолих за съвет хора а не за критики

# 232
Казваш, че от 4г сте заедно. Тоест, ти си била на 20г, а той на 18г. Ти си родила на 18г, ок всеки прави грешки, НО. Той на 18г е бил с 2 деца, кога е успял направо съм изумена. Ти сама го казваш, кръшкач е. Струва ли си заради такъв да оставиш детето си? Детето, ще направи много повече за теб от този "феномен". Веднъж има ли изневяра, ще има втора, трета, пета. Бягай докато си млада, докато не си си загубила годините с този, представи си го хванеш да кръшка след 10г? Да влюбена си, да идва "края на света", НО, можеш ли цял живот да си на тръни и да го дебнеш?

# 233
  • София
Една и съща стока сте.
Моли му се на колене, роди му дете и ще е твой завинаги.

# 234
  • София
Единствения съвет, когото мога да дам е, и двамата да се научат да ползват презервативи.

# 235
Една и съща стока сте.
Моли му се на колене, роди му дете и ще е твой завинаги.
Защо да му се моля на колене всеки обича всеки се влюбва просто че е малко по трудно да вземеш решение не те прави една и съща стока

# 236
  • София
Ти си си оставила детето, той си е оставил децата - къде ви е разликата?

# 237
  • Paris, France

Нито той, нито тя са си оставили децата. Неговите той си ги гледа, а нейното родителите и не го дават.

# 238

Той не си е изоставил децата аз също не съм се отказала от моето исках да си стъпя на краката и да взема моето при нас това че баща ми не е съгласен не ни прави едни и същи ама знаете не знаете обичате да съдите и да коментирате по най лошия начин

# 239
  • София
Тоест, децата са при бившата, докато си пътешествате и той се чувства свободен човек, ти не си виждала своето 11 месеца, ама иначе не сте ги оставили. Добре, аха.

Общи условия

Активация на акаунт