Изневяра

• 29 587
  • 394
  •   1
Отговори
# 210
  • SF
Изневярата е риск. Но и без да си обвързан, случайните контакти са си риск.
Някои хора изневеряват точно, за да си вдигат адреналина, други, за да си заздравяват връзките, трети, за да избягат от скуката, но има и такива, които изневеряват, защото са се влюбили. Сигурно не изчерпвам всички причини за изневяра. Възможна е и изневяра по финансови причини, споделяне на общи интереси...
Е, кои са най-рисковите и какво рискуват?

# 211
  • София
С изневяра да си заздравяваш връзката ми  е непонятно. Па, вземе да ти хареса и...

# 212
  • SF
И за мене изневярата слага край на връзката, но... оправдания всякакви!

# 213
С изневяра да си заздравяваш връзката ми  е непонятно. Па, вземе да ти хареса и...

Да ама..
Единия витае в облаците..адреналина от изневярата, пък след 3-ия път почват и емоции (3-ия път е с хумор..нали до 3 не се брои)
Пък" заспалия" елемент във връзката като усети..как се събужда само:)
И следва драмата..
Единия влюбен..Другия се бори..
или
Единия сгрешил, другия не иска..
Рядко са откровени
Често се събират..Следва "любов и емоции на макс", после пак отпускане и
Another day in paradise Simple Smile

# 214
Описаното от Рози, ми звучи, като вярната рецепта в един

един дълъг и хармоничен брак. Трябва разнообразие от време на време, хората се нуждаят от тръпка , от поддържането на някакъв живец, от нещо което да те извади от напрегнатото ежедневие и битовизми. И това е вярно, до 3 път не се брои за връзка ,вече ако вкараш чувства,мисли нещата загубяват.
Но...., за съжаление не всички са устроени да го могат.

Another day in paradise and....welcome to hell

# 215
Happy doc не е рецепта, а това, което се случва ( включително и на мен) след 15-20г брак. И нали живея в провинцията, трудно остава скрито.  Коментирах как се развиват събитията после..
След изневяра, естествено паралелна връзка (щото при умен мъж/жена еднократните си остват тайна) имам само едно познато билизко семейство, които го преодоляха и вече 10г след това са ок (за мен ок е , че им личи наистина ).

# 216
  • Варна
Ако изневерява с неудачници, оценката на законния ще се повиши.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 20:52 от Viviana91

# 217
Виви, много си права, понякога една изневяра ти отваря очите, какъв човек всъщност имаш до теб.
Но човек трябва и да си сверява часовника.

# 218
Изневярата е риск. Но и без да си обвързан, случайните контакти са си риск.
Някои хора изневеряват точно, за да си вдигат адреналина, други, за да си заздравяват връзките, трети, за да избягат от скуката, но има и такива, които изневеряват, защото са се влюбили. Сигурно не изчерпвам всички причини за изневяра. Възможна е и изневяра по финансови причини, споделяне на общи интереси...
Е, кои са най-рисковите и какво рискуват?
Чудя се за още причини за изневяра. Изневяра за отмъщение. Изневяра по взаимно съгласие. Изневяра-сделка, за да постигне жената нещо.

# 219
И изневяра за отмъщение си е еликсир за душата.

# 220
Сещам се за изневяра с бивши или с платени по един или друг начин.

# 221
Здравейте може би темата е стара но аз искам да споделя с вас и за съвет
В връзка съм от 4г от 1г вече живеем заедно аз съм на 24г  а приятеля ми е на 22 има и две деца живеял е преди това с друга аз също имам дете от предишен мъж в живота ми но това е друга история
Преди 1г той ми предложи да заживем заедно родителите ми бяха категорични че този мъж не е за мен аз съм от стабилно и сплотено семейство не бях лишена от нищо нито аз нито детето ми
Баща ми ме накара да избера между този мъж и тях , аз избрах да зажиея с него заминахме за Англия заживяхме с родителите му около два месеца всичко беше прекрасно дойдохме си в България наехме апартамент за нас молих Господ да ни помогне нещата да се оправят не съм виждала родителите ми и детето ми 11месеца  и т.н той ми е давал и продължава да ми дава внимание любов почивки подарци всичко но това е матерялно ,  обикнах го много повече от преди НО има едно голямо НО знаех го какъв е че кръшка че обича да ходи по чуждо разделиха се с майката на децата му заради изневяра от нейна страна а той обвинява мен и продължава да е с мен  както и да е преди два месеца се върнах от Англия бях сама там по работа още от летището почна да ми говори страно от сорта че той е свободен мъж и че не трябва да му се сърдя ако дори се ожени за друга и така на татък приех го като на шега до този момент вчера видях в телефона му снимка с друга как се целува докато той спи изчаках да се сабуди не вдигнах скандал поговорихме нормално той си призна всичко не знаех как да реагирам не вярвах какво  чуват ушите ми и краката ми се подкосиха и все едно потъвах в земята задушавах се пиех много вода но все едно ми заседна буца в гърлото след което говорих много той ме слушаше и се правише че нищо не е станало а той дори спа с нея опита се да ме целуна да се успокоя тогава избухнах изгоних го той си отиде у тях само да подчертая не живеем заедно напълно тук в България идва през вечер при мен аз отивам у тях проблем с родителите му нямаме всички си ме приеха и с мисълта че ще се оженим
Но след това което се случи вчера аз не знам как да реагирам плача успокоявам се оставам сама със себе си посегнах си на живота гледах в една точка и не знаех къде се намирам порязах си вените от което много ме е срам не съм очаквала да стига до тук заради един мъж не съм искала да го изплаша найстина исках да сложа край на живота си не виждах изход от ситуация в коя съм нито се виждам с детето си нито мога да се върна баща ми е много строг и е категоричен на няколко пъти опитах да се свържа с него той ме е отрязвал с думите нямаш родители ти си мърта за нас а същото време не знам как да постъпя дала съм много от себе си за тази връзка 4г не са малко време имах мечти като всяка една жена той ми разби мечтите и живота а много го обичам знам че и той ме е обича но това което стана и ми е казал не знам на къде да хвана и какво да правя хора който са минали през това дайте ми съвет дали да му дам последен шанс прекалено много силно го обичам имали сме много трудни моменти в който сме се справяли и двамата исках този мъж да бъде мъжа до мен до край не искам да наранявам никой повече около мен дали да му дам шанс той ми е показвал любовта си много пъти объркана съм страх ме е знаех че изневерява но никога не съм събирала смелост да прогледна обичам го много не събирам и смелост да си тръгна объркана съм преживях много заради него за да се откажа но той ми дава 10 причини да си тръгна а аз търся 1 да остана объркана съм хора който са го минали дайте съвет

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 22:58 от Pamuk

# 222
  • SF
На по колко години сте с общо 3 деца?????????????

Останалото едва се чете.
Ами... късмет и успех!

# 223
На по колко години сте с общо 3
деца?????????????

Аз родих на 18г той е на 22 има две деца знам че е смешно даже много но децата все пак са подарък нямат вина за каквото и да е

Останалото едва се чете.
Ами... късмет и успех!

# 224
  • Cyprus, Пловдив
Това е най-дългото изречение, което съм чела в живота ми! Hushed

Общи условия

Активация на акаунт