Изневяра

• 29 147
  • 394
  •   1
Отговори
# 315
Какви са тези неща? Как може да живеете с човек, който заплашва Вас и децата с убийство, че и любовницата да му издържате?
И защо той не работи, а вие изкарвате по 10-12 работни часа? Да не му е златен? Шегувам се.

# 316
  • SF
Жилището е на моите родители.
Да се махне от гърба ми е лесно да се каже и трудно да се приложи. Имам план и ще се постарая да го приложа, неприятното е, че и децата ще са потърпевши. Както и да е. Къде отидоха тия с отворените връзки, да кажат как организират финансово семейството си?

Аз не мисля, че има такова нещо като отворена връзка. Когато се появи друга връзка, обикновено предишната се разпада. Може и по финансови причини да се разпада, но поне на един от двамата в старата връзка му е трудно да приеме, че има трети човек за постоянно присъствие и предприема някакви действия към прекратяването й.
Ако е отворена, не е връзка, а е нещо като хипи комуна. Не е хигиенично да се поддържат такива отношения. Вероятно И по финансови причини хората не се впускат в такова нещо (съжалявам, но не го наричам връзка. "Отворена връзка" е оксиморон.)

# 317
  • София
След заплаха за убийство основната тема ти е колко харчи по любовницата?!?!

# 318
  • SF
Щом искаш да бъдеш в отворена връзка, и ти, и той ще трябва да отделяте средства за срещи, падаръци, квартири или хотели. То не е много евтино да поддържаш 2 жени или да работиш, за да изхранваш  двама мъже. Безплатни обеди няма.
Мене ще ме е яд да купува по 2 сутиена например - този белия с нежната дантела, 85С за жената и от същото, ако имате 80В за другата жена. Даже и безплатни да му ги дават, пак няма да съм съгласна да мисли еднакво за мене и за още една.

# 319
В такива връзки стоят обикновено жени на някакви важни клечки, големи началници, публични личности или заможни бизнесмени. Знаят за любовниците, но както беше казано са богато компенсирани, уважавани в обществото като госпожа  ....., докато любовницата е просто някаква там сменяема, крита и използвана само за забавление. В случая изобщо не е така, не знам до колко реални са заплахите и самата история, но особено за децата не е никак добре да растат в такава среда, защото откопират модела. Момчетата стават насилници, а момичетата жертви. Решение има, нужна е смелост и желание за решаване на проблема

# 320
  • София
А пък аз си мислех, че моята история е най-шантавата на света!
Впрочем в момента полицията обръща особено внимание на жалби за тормоз от жени!

# 321
И не можеш да продадеш апартамента и ди смениш града и да живеете свободно с децата? Или държиш да си жертва.
Защото вадиш доводи как да стоиш на едно място и да издържаш един мухльо. Нито си подала оплакване в полицията, нито вземаш други мерки.
Какво отговори търсиш?

# 322
Апартаментът е на родителите ми. Бизнесът, с който издържам децата, също.
Сега се обръща внимание на насилието, да. А преди 5 години? А след 5 години?
Не търся отговори за себе си. Знам как да постъпя. Много време го мислих и го измислих. Но тук имаше хора, които твърдят разни работи и исках да разбера как са устроени техните семейства. Сексуално разбрахме, а финансово?

# 323
Стела, оставам с впечатление, че ти не се плашиш от заплахата за живота, а къде отиват парите. Ако те убие, парите ще имат ли значение? И, не, децата няма да са потърпевши, а по-скоро печаливши от вашата раздяла. Не си мисли, че те не виждат, и не знаят. С пари няма как да си купиш живот, няма как да се върнеш от оният свят, още повече, че ще оставиш и сирачета.

# 324
  • София
Аз оставам с впечатление, че Стела иска нещо да си докаже с отговорите, които не получава. Това за живота беше казано ей така между другото, дори не отговори заплашени ли са наистина. Господинът, ако ще заминава за чужбина, как ще ги трепе? Няма как да се интересуват хората от отворени връзки, когато някой говори за застрашен живот. Поне на повечето хора, животът им е приоритет.

# 325
  • София
Аз лично се изнесох от семейното жилище!
Финансово в момента съм ужас, търся си работа.
Едно ще кажа - направиш ли първата крачка и пътят се отваря! Започваш да виждаш следващата задача, изпълняваш е, следва следващата....
Както е казал Чърчил - ако минаваш през ада, не спирай да вървиш!!!

# 326
  • София
Леле, Рокси, наистина ли? Не очаквах да се стигне до това при теб, много съжалявам, че така са се завъртяли нещата. Дано бързичко намериш хубава работа.

# 327
  • София
То аз това трябваше да го направя още след Нова Година 21/22. След това втория път след септември 2022. Трети път, четвърти....
Все отлагах, защото той работеше в чужбина и заминаваше, а аз живеех с децата. Мина бала май 23, оня си дойде окончателно в БГ и аз окончателно разбрах, че не мога да живея с него!

# 328
  • София
За мен темата е фейк.
Той я заплашва с убийство, тя има жилище и средства, той заминава за чужбина и тя  си стои с него и се чуди колко пари ще идат за любовницата.
Е, не, не може да е истина!
Някой се забавлява.
Ама не е чудно, като тук има толкова много жени, които го вярват и дават съвети.

# 329
  • София
Всъщност тя може би ще се успокои, ако замине той наистина. Но...после ще стане по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт