Изневяра

• 29 156
  • 394
  •   1
Отговори
# 300
У нас е точно така - жената внася, мъжът изнася. И не само изнася, ами хойка и се хвали на приятелите си. За това питам тия, дето да съгласни със секса навън как разпределят финансите.
Стела, а защо живеете заедно, щом той не допринася за семейството, а обратното - пилее и ти се подиграва?
Трябва да има някаква причина все пак.

# 301
Винаги има причина. Намекна, че аз жива от тази връзка няма да изляза. Сега е тръгнал да ми доказва, че не е с мен заради парите и замина да работи в чужбина.  Много се надявам да се включи някой с отворена връзка, който обяснява как и двамата ходят насам натам, да сподели относно финансите как се разбират.

# 302
  • София
И друг проблем не виждаш, освен кинтите?

# 303
Какъв толкова да е проблема с финансите, вие не сте семейство, просто не сте разведени. Твоите пари са си твои, неговите са за него, щом е в чужбина, всеки си поема сметките/разходите и готово. Предполагам е гадно, ако той изкарва повече пари от теб, но това не е негов проблем.

# 304
И друг проблем не виждаш, освен кинтите?
Аз проблеми виждам много. Но когато се превърнеш в роб и работиш по 10-12 часа тежка (и психически, и физически) работа, за да задоволяваш потребностите на две деца и мъж, отделно да поемеш възпитанието и образованието им изцяло, някак забежките отиват на заден план. И започваш да мислиш как да оцелееш и да не се разболееш от претоварване и в същото време да можеш да покриваш финансовите нужди на децата си.

# 305
  • София
Мислила ли си колко по- лесно би ти било да го махнеш от гърба си?
Нагърбила си се, защото така си решила, никой не те е карал.

# 306
  • София
И идва вечният въпрос: На кого е жилището?

# 307
Жилището е на моите родители.
Да се махне от гърба ми е лесно да се каже и трудно да се приложи. Имам план и ще се постарая да го приложа, неприятното е, че и децата ще са потърпевши. Както и да е. Къде отидоха тия с отворените връзки, да кажат как организират финансово семейството си?

# 308
  • София
Ами такива с отворени връзки едва ли ще намериш много. Повечето не биха се навили, другите си изневеряват по стандартния начин, тайно.

А ти защо се нави на такава връзка? Гледаш децата, издържаш мъжа и любовницата, жилището е твое... ти какво печелиш от цялата схема, не мога да разбера?

# 309
Ами такива с отворени връзки едва ли ще намериш много. Повечето не биха се навили, другите си изневеряват по стандартния начин, тайно.

А ти защо се нави на такава връзка? Гледаш децата, издържаш мъжа и любовницата, жилището е твое... ти какво печелиш от цялата схема, не мога да разбера?
Живота си. И този на децата.

# 310
  • София
Тоест, мъжът заплашва, че ще те убие, ако го напуснеш?

# 311
  • София
Наистина ли при заплаха за твоя и на децата ти живот, ти се притесняваш колко пари харчи по любовницата си?
Малко са се поразместили приоритетите сякаш.

# 312
Наистина ли при заплаха за твоя и на децата ти живот, ти се притесняваш колко пари харчи по любовницата си?
Малко са се поразместили приоритетите сякаш.
Не е там въпросът. Интересно ми е двойките, които да се разбрали да не си обръщат внимание на забежките, как се разбират кой колко да внася в семейството? Някъде по-назад го бях описала по-подробно.

# 313
  • София
Е как ще не е това въпросът? Или просто се опитваш да отклониш темата? Ясно, разбрахме какво те интересува, но тук може и да няма кой да ти отговори. А обикновено тези, които се навиват на такива неща, биват щедро компенсирани в други отношения. Ти си на минус по всички параграфи.

# 314
Тя каза, че я заплашвал, че жива нямало да излезе. И вместо да потърси подкрепа, полиция и тн, особено сега, когато ще обърнат внимание покрай ситуацията в страната, тя ще издържа мъжа си и любовницата му.
Не знам как сте с хора, които ви заплашват, че ще ви убият...

Общи условия

Активация на акаунт