Изневяра

• 29 160
  • 394
  •   1
Отговори
# 285
Мъжа изнася, жената внася. Така е открай време, важното е, че има вселенски баланс Laughing
Айде де, обратното е във Вселената. Мъжа да внася, жената да изнася.

# 286
У нас е точно така - жената внася, мъжът изнася. И не само изнася, ами хойка и се хвали на приятелите си. За това питам тия, дето да съгласни със секса навън как разпределят финансите.

# 287
  • София
Мъжа изнася, жената внася. Така е открай време, важното е, че има вселенски баланс Laughing
Айде де, обратното е във Вселената. Мъжа да внася, жената да изнася.
Методология на изневарата коментираме, не проС брак.

# 288
  • Далечният изток
У нас е точно така - жената внася, мъжът изнася. И не само изнася, ами хойка и се хвали на приятелите си. За това питам тия, дето да съгласни със секса навън как разпределят финансите.
У вас, тоест ти внасяш, а мъжа ти изневерява, хвали се и изнася?
И ти е все още мъж защото?!

# 289
  • София
В България, Аида.

# 290
  • Далечният изток
Аааа, ами в България съм и аз, къде това нещо?!

# 291
  • София
У нас, не у вас, споко.

# 292
  • Далечният изток
Спокойна съм бе, чудя си се...

# 293
  • София
На методология на изневярата ли Laughing

# 294
  • София
Ами човек /то даже не е мъж или жена/ ако е с акъл, ще знае как да го направи тихо, дискретно и без да нарушава особено семейния бюджет.

# 295
  • София /Абсурдистан
Може да имат разделен бюджет.

# 296
Изневяра = предателство. След като ми изневери се разделихме. Детето си е при мен.

# 297
  • София

Жената да спре да внася в общото, което е и чуждо. Съмнява ме някой мъж съзнателно да се съгласи да финансира любовниците на жена си. Друга тема, че не бих търпяла любовници, камо ли семейните финанси да изтичат по тях, вместо по мен или децата ни.

# 298
  • Paris, France

Семейното жилище чие е?

На първо време бих спряла да внасям. След седмица бих започнала и аз да изнасям - първо багажа на мъжа. Междувременно нито бих готвила, нито бих чистила, освен за мене и децата. От секс у дома нямате нужда. Бих отказвала секс и бих изискала изследвания за HIV, HPV, сифилис, гонорея, хламидии, трихомони, уреаплазма, микоплазма, хепатит В и C, херпес и за още каквото се сетя от мъжа, от всички жени, с които е имал полови контакти и от всички техни партньори. Бих си направила тези изследвания на себе си и ако съм чиста, бих тръгнала по срещи с други мъже, та поне да има какво да разказвам на приятелките си и с какво да се хваля.

# 299

Жената да спре да внася в общото, което е и чуждо. Съмнява ме някой мъж съзнателно да се съгласи да финансира любовниците на жена си. Друга тема, че не бих търпяла любовници, камо ли семейните финанси да изтичат по тях, вместо по мен или децата ни.

Да спре, ама живота така поскъпна, че с една заплата любовница не може да завъди човек. Поне 2 трябват Wink
С една заплата кой знае каква кикимора ше намери мъжа, срам за цялото семейство.
Trollface
----------
Невена, при цялото ми уважение, няма лошо да искаш каквото ти душа пожелае, ама трябва да си намерила някой, който да ти дава. Иначе си оставаш с исканията.

Общи условия

Активация на акаунт