Сърцебиене

• 448
  • 8
  •   1
Отговори
Честит празник дами!
Има ли някоя да се е сблъсквала със сърцебиене,гадене ,замайване в следствие на преумора или нервно напрежение.
В менопауза също май може да има такива симптоми

# 1
Преди две седмици бях така, вземете си магнезий и приемайте . Аз пия биоелектра по 2 на ден. И спокойствие, намаляне на стреса и сън, това са лекарствата.

# 2
Преди две седмици бях така, вземете си магнезий и приемайте . Аз пия биоелектра по 2 на ден. И спокойствие, намаляне на стреса и сън, това са лекарствата.
Каква е продължителността на приемане на магнезий?

# 3
Освен магнезий на мен ми препоръчаха и коензим q 10. Продължителността на приема зависи от сериозността на проблема, трябва да се допитате до специалист.

# 4
  • На планетата Земя
Нужно е повече спокойствие, грижа за себе си, достатъчно качествен сън (капки валериана 30 минути преди сън помагат и не предизвикват зависимост). Пийте магнезий, проверете хормоните на щитовидната жлеза, кръвното налягане.

# 5
Аз съм от 3г в перименопауза, и сега получих един куп от гадните ѝ симптоми, вкл. и сърцебиене + хипертония.
Освен споменатите вече съвети, бих добавила повече движение, намаляване на килограмите, избягване на сладко #BGMлоялнапрограма

# 6
Честит празник дами!
Има ли някоя да се е сблъсквала със сърцебиене,гадене ,замайване в следствие на преумора или нервно напрежение.
В менопауза също май може да има такива симптоми
Напълно възможно по-време на менопауза. Има хранителни добавки за по-леко изкарване на този период (майка ми пи доста време  Ремифемин ) но все пак консултация с лекар за да се изключи друг проблем.

# 7
Често при преумора ми се случва да получа сърцебиене и прималяванезамайване.
Най-доброто, което правя за себе си при тези оплаквания е магнезий + Q10 както са споделили вече няколко души по-нагоре.

Редовният прием на Q10 значително намаля случаите на сърцебиене поне при мен.

Друг лек за него е комбинацията мента-глог-валериан, но тя не е препоръчителна ако се появява само при преумора. По-скоро е актуална при напрежение или стрес със сърцебиене. Иначе рискувате да ви приспи Blush

# 8
  • Пловдив
Менопаузата води до такава симтоматика , но има различни хранителни добавки , които могат да подпомогнат по-лекото преминаване през този процес/например вечерна иглика, масло от пореч , омега 3 , червена детелина/
Магнезий и витамин Д също са много важни.

Общи условия

Активация на акаунт