За тези, които четат любовни романи № 38

• 64 175
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Euskal Herria
Аз не я купих, тоя път реших да изчакам да излязат всички книги от серията.

# 346
Купих я - не е кой знае каква признавам, но ми интересно после какво ще стане и ще си я купя. Може да се окаже като при Маас където от втората става интересно

# 347
  • Euskal Herria
А за другата книга, която анонсират, някой има ли впечатления? И тя е начало на някаква серия.

# 348
Понеже почнах да чета "Стъкления трон", да попитам- и седемте книги ли са за Селена?

# 349
  • Варна
Понеже почнах да чета "Стъкления трон", да попитам- и седемте книги ли са за Селена?
Има една за каол (май така му беше името). По нататък идват още герои и след третата трябва да прочетеш новелата иначе малко трудно ще ти стане с новите герои. Иначе са за Селена.

# 350
  • Смолян
ПРИСТРАСТЕН КЪМ ТЕБ

Един момент е достатъчен да преобърне живота ти – една нощ, изпълнена с копнеж, може да те накара да се почувстваш истински жив…

Ирландският филмов режисьор Рил Пиърс намира убежище в малкото провинциално градче Каньона на Лешоядите, след като жестока трагедия е белязала живота му. Суровият му сексапил и огненият му ирландски акцент са подкосявали краката на жените по цял свят, но сега Рил е станал неузнаваем…

Кейти Хюз, сестрата на най-добрия му приятел, не е жена, която би оставила мъж като Рил Пиърс да тъне в разруха. Тя пристига като вихрушка в Каньона на Лешоядите, решена да го спаси от самия него. Вместо това тя се озовава във водовъртеж от необуздани желания, натрупвани с години. Изгубени в бурята на все по-разгарящата се страст, Кейти и Рил ще забравят напълно за света около себе си. Но дали неустоимото привличане на Рил към Кейти ще излекува душата му, или ще го тласне още по-решително към мрака, който го изпълва?

# 351
След буквално седмици чакане най-накрая ми пристигна Сделката. Почвам я да видим дали си заслужаваше забавянето на цялата поръчка

# 352
  • София
Започнах "Между дявола и желанието" и ми харесва.
Прочетох я. Хареса ми. В последно време харесвам все "по-прости" книги, без заплетени сюжети и измишльотини.

# 353
  • в сърцето на един мъж...
Аз след "Лисицата" на Галин Никифоров, реших да прочета нещо леко и попаднах на Маделин Хънтър, "Пленителна в червено", та смятам да разнообразя с нея Simple Smile Оказа се, че е поредица, "Най-редките цветя", намерих и другите три, та за сега е доста приятно и леко Simple Smile Да видим до края как ще е.

# 354
Момичета, някой попадал ли е в Лидл на тези две книги на Арт Етърнъл ПЪРВО ПРАВИЛО: НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ – Фелиша Кингсли и Брак по сметка – Фелиша Кингсли? Виждам, че и в сторлбг ги продават.
Аз си ги взех от Лидл заедно с последната на М. Джеймс - Ловът. Но първо ще си прочета Сделката и К. Хувър Лейла

# 355
Започвам “Кралят на номадите” на Девни Пери. Дано ми хареса и задържи вниманието, че отдавна не съм чела книга.

# 356
последната на М. Джеймс - Ловът
Е, добре де, какво стана с Дикс? Свърши в нищото, а сега за друг.
Много ми се чете и на мен нещо хубаво с мразещи се, които си правят мръсни номерца, но все попадам на нищо и половина. И на този Лов не залагам надежди.

# 357
Има една за каол (май така му беше името). По нататък идват още герои и след третата трябва да прочетеш новелата иначе малко трудно ще ти стане с новите герои. Иначе са за Селена.

Коя новела? В ГР има седем книги и има пет новели,които са от 0.1 до 0.5, т.е. са преди първата книга. Тях ли трябва да прочета?

# 358
~Chelsea~  на български тези новели са обединени в книгата Острието на асасина. Хубаво е да се прочете преди 3-та книга, от тази гледна точка, че те запознава с герои и случки, които имат участие и се споменават в поредицата по-нататък. Пък и в нея се разказва за цялата история на Сам и Селена.

# 359
  • Варна

Коя новела? В ГР има седем книги и има пет новели,които са от 0.1 до 0.5, т.е. са преди първата книга. Тях ли трябва да прочета?
Тази https://www.goodreads.com/book/show/35675034?ac=1&from_searc … Lfddlg&rank=2
Цитат на: mi666i
link=topic=1295528.msg42445560#msg42445560 date=1615029438
~Chelsea~  на български тези новели са обединени в книгата Острието на асасина. Хубаво е да се прочете преди 3-та книга, от тази гледна точка, че те запознава с герои и случки, които имат участие и се споменават в поредицата по-нататък. Пък и в нея се разказва за цялата история на Сам и Селена.
Много тъжно ми беше за Сам. Без тези истории новите герои идват малко отникъде пуснати.
Шеста книга е за Каол.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 13:56 от ·٠• Hrisi•٠·

Общи условия

Активация на акаунт