За тези, които четат любовни романи № 38

• 64 182
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Започвам "Маската на любовта", дано ми хареса.

# 361
  • Бургас
Момичетата прочели Двор от рози и бодли, гатанката за Фейра
Скрит текст:
Някои ме търсят цял живот и пак не ме намират,
други аз целувам, а те на прах ме стриват
Понякога докосвам тези с красота и мъдрост,
но винаги ценя онези с много дързост
Ръката ми е нежна, ако съм приета,
ала отхвърлена, мога да убия човека
Всеки мой удар по сила е славен,
но когато убивам, убивам аз бавно…
Скрит текст:
Любовта?!

# 362
Е, разкриват гатанките нататък
Чети де Simple Smile

# 363
  • Бургас
Чети де Simple Smile
познах, по-умна съм от Фейра.

# 364
Чети де Simple Smile
познах, по-умна съм от Фейра.
По спомен в първите книги Фейра не блести с изключителен интелект. 🤔

# 365
  • Бургас
Лорелай, сега глупава ли ме нарече? Шегувам се. Книгата ми хареса. Сега ПРЕпрочитам за незнам си кой Венчило с дявола на Джули Гарууд.

# 366
Лорелай, сега глупава ли ме нарече? Шегувам се.
Сакън, чакай да приплюя.😂 На светлинни години съм от такава богохулна мисъл 🤗

# 367
  • Бургас
Преди Двор от рози и бодли прочетох The Highlander's Reward (Stolen Bride #1) by Eliza Knig hthttps://www.goodreads.com/book/show/15768302-the-highlander-s-reward - няма такава тъпотия, изтрих останалите от поредицата, които бях изтеглила. Шотландец - англичанка ... звучи като да бъде интересно, но не бе. Отвратителна, неавтентична като изказ, поведение на героите ..... боже, тя беше ВЕГЕТАРИАНКА. Чудя се защо ли си губя времето да търся нетокрити съкровища, а не прочета например непреведените книги на Джули Гарууд или други автори, които обожавам. Та, така - НЕпрепоръчвам.
Дочитам Венчило с дявола и после ... чакам си пратката от Сиела и The Devil Wears Black by L.J. Shen е излязла вчера, ще видим какво ще започна.

# 368
  • София
Ох, харесвам книги за шотландци, но (сега сигурно ще ме счетете за ку-ку) това ненамекване за някаква хигиена поне сутрин и вечер ме побърква.  Става сутрин и хуква по задачи направо от леглото.
Знам, че е било факт, знам, че и английската аристокрация, и всички други аристокрации не са се славили в лична хигиена, ама е друго авторът да загатне за сутрешен тоалет и освежаване.

# 369
Шотландците са лесни, поне имат проветрение под полата, та миризмата да изчезва.
Аз затова не чета исторически въ-об-ще. Представям си и от жените какво се е носело изпод всичките кринолини. Еууу, не са за мене тия книги.

# 370
Здравейте,въпросът ми не е за тук,но все пак да попитам понеже по книгите Адът на Гейбриъл има и филми дали някой ги е гледал и трите защото третият го няма никъде.Благодаря.

# 371
  • Бургас
Някой прочете ли Обичай ме с лъжи - Опортюнистката, Автор: Тарин Фишър? Днес ми дойде поръчката от Сиела и аз чак сега зачетох анотацията. Майкоууууу, хич не ми се четат такива кахърни любовни книги с триъгълници, четириъгълници и терзания. Направо със страх ще я започна довечера.
Иначе за шотландците .... те и нашите баби и дядовци са ходили в неделя на градската баня /в селата не искам да гадая колко често им се е случвало събитието/ ама на, правили са любов, факт, след като нас ни има. Чета историята и хич не се втелясвам толкова по "...  тя вкуси солта по кожата му ... " . Пък и в съвремените много ме впечатлява как сутрин след пиянски запой, като се събудят, пък като се зацелуват... страст, страст ама измийте се зъбите поне.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 11:38 от . Яна .

# 372
  • варненка от София
Някой прочете ли Обичай ме с лъжи - Опортюнистката, Автор: Тарин Фишър? Днес ми дойде поръчката от Сиела и аз чак сега зачетох анотацията. Майкоууууу, хич не ми се четат такива кахърни любовни книги с триъгълници, четириъгълници и терзания. Направо със страх ще я започна довечера.

Аз в момента я чета, харесва ми, но с ужас установих, че е поредица, а хич не обичам да чета книги, без да съм изчакала да издадат всичко. Така че дано Сиела не ме подведат и да не доиздадат поредицата, че на този етап ми харесва и не зная колко време ще се наложи да чакам. Иска ми се и на  Бет Кери последната да си взема, но все още не съм я засичала в Лидъл, а ако я поръчам от сайта им, куриерите са им скъпи и книгата идва около 20 лева и не ми се дават. Някой виждал ли я вече в Лидъл?

# 373
На Бет Кери я търсих в Лидъл тази седмица и я нямаше. Чакам ви мненията за Опортюнистката като я прочетете. За да знам дали да я купувам

# 374
Оф, тая Опортюнистката /добре че го копнах, че ми се оплете езика дорде го напиша/ пак мъжка жертва ... Аз съм пас. Искам си милионерите!

Общи условия

Активация на акаунт