За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 583
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Euskal Herria
На мен пък ми хареса, въпреки че след това няколко дни ми беше тегаво. Отдавна някоя книга така да ми се е отразявала. Може би съм улучила момена за четене. В началото ми беше леко мудна, но после вече четенето беше гладко. Финалът е такъв, че дава възможност за евентуално продължение.

# 106
Аз май категорично ще я задраскам авторката, даже не знам защо съм си накичила 3-4 нейни. Вероятно съм чела добри отзиви в темата и като робот съм си ги трупнала без дори да видя за какво става въпрос.
Колекционерът на желания - пак отшелник, говорят си през стена??!
Гласът на любовта - отново изолиран и онемял
Само ти - май само в това виждам мъждукаща светлинка ... или греша?
Тия повредените не са моето четиво, то затова и Хувър не ми е на душа. Обратното, тип Пепеляшки, по мога да чета - той я спасява, подкрепя, защитава ... и заживели щастливо с няколко деца.

# 107
  • София
evencee, същото е и при мен. Преди време се бях пробвала с М. Шеридан, но се отказах - не е мой тип точно поради същите причини.

# 108
"Само ти" не ми допадна на мен.

# 109
  • Euskal Herria
Аз  от авторката само "Оцеляване" прочетох. Просто другите книги не ми се сториха интересни - според анотациите и откъсите, които издателството пуска. Отдавна вече не се водя и по отзивите, защото хората сме различни. Нито Шеридан, нито Хувър, нито Никълъс Спаркс са "моите" автори. Има и други, които не включвам в списъка ми за четене.

# 110
От изброените на Шеридън само Колекционерът на желания съм харесала. Само ти не съм я чела май изобщо, а на Оцеляване голямо прескачане прескачах ( btw запомнила съм, че той се къпеше с ледена вода на двора в снега)
Прочетох Beautiful Player - Christina Lauren и после я изтрих директно, много постна.
Вие може и да не обичате герои с изстрадало минало,но напоследък тенденцията в романите е такава. Много отвратително детство като оправдание за още по-oтвратителното държание с главната героиня после Rolling Eyes

# 111
Прочетох новата на Илона Андрюс - Blood Heir   - мноооого съм доволна, мно- го ! Сега започва голямото чакане на втората хаххахах.

# 112
  • София
Скрит текст:
Съвсем случайно отворих "Оцеляване" на Миа Шеридан и тръгнах да я чета, ама нещо се потрисам. Кажете, че девойката ще си избере някой нормален, например агента на ФБР, а тоя дивака е просто фон ... иначе съм дотук.
Както и главната попита в мислите си още в началото "ама той къде се къпе" и на мен само това ми се върти като муха в главата и за нищо друго не мога да мисля.
Скрит текст:
Май не уцелих четиво пак, тази Шеридан отдалече я заобикалях и как се натресох на нея и аз не разбрах. Абе, искам за нормални мъже да чета - алфа, мега, гига, хипер ... без проблемни детства, юношества и т.н. Къде отидоха тия?!
Значи не съм само аз в отбора с хигиената. Много обичам романи за англ. аристокрация и знам какво и как в действителност се е случвало в тези години, но ми става приятно когато се загатва, че се къпят и най-вече си мият зъбите след ставане сутрин. Защото това "наплискване на лицето с вода от легенчето до леглото" хич не ми се нрави и после сцените с целувките са ми брррр......

Сигурно ви е смешно, ама мисълта за неизмити зъби ме потриса.

# 113
  • Варна
Аз харесах Оцеляване и Гласът на любовта.
Ааа, хлопнах капаците
Скрит текст:
като прочетох как ги миришел и не знае какво е климатик Rolling Eyes
Прочетох няколко коментара в ГР .. ама не разбрах кой е Джак? Ако може разкажете ми я накратко, любопитно ми е, но със сигурност няма да я чета.
Джак е Лукас. май така се казваше дивака.
Скрит текст:
Майка му беше дала името, а убиецът е
дядото на Джак/Лукас. Цялата операция със спартанците е дело на един лекар, или учен беше. Създава някакви хора, които после да служат като охрана. Нещо такова беше. Къпеше се със студена вода в къщата, която му дава онзи дето умира в началото на книгата. Стои в тази къща понеже го лъжат, че имало война и убивали деца.
Не разбирам какво сложно има в книгата, но пък аз много обичам антиутопии, а там има често разни хора, които оцеляват и сигурно затова ми хареса.

# 114
Сигурно ви е смешно, ама мисълта за неизмити зъби ме потриса.
На мен не ми е смешно. Само си го представих този със стрелите и кожите и каква миризма се носи след него и ме втресе. По пътя на логиката трябва и девствен да е. Дори не мога да си представя някой да живее по такъв начин ... без баня, тоалетна ... бррррр
Има много гнусни сцени по книгите. Последната, която четох преди това, "Ярост" на Сандра Браун орязах една звезда само заради "храста" на главната в 21 век. Close

Мерси, Хриси!

# 115
Здравейте!
Наистина е хубаво, че може да споделяме мнения за книги, но дори да не ми хареса някоя книга или автор, не значи че не може да харесат на друг и това не би променило мнението ми за човека...При мен се е случвало книга, която сега не харесвам, след известно време като я прочета да ми допадне, явно е и въпрос на момент.
А за Мия Шеридън...
Скрит текст:
Аз харесвам много Мия Шеридън. Чела съм почти всичките и книги. "Само ти" ми беше първата нейна прочетена. Възхитих се на главният герой. Много силна воля е нужна, за да оцелееш при неговите обстоятелства и да запазиш човещината и добротата в душата си. "Колекционерът на желания" за мен беше малко като приказката за "Красавицата и звяра"...хареса ми. "Оцеляване" прочетох в края на миналата година. Също ми допадна. Беше различна от другите и книги.  Беше ми мъчно за героя... Да те захвърлят в самота и да те карат да се страхуваш до смърт, но да оцелеш и да запазиш светлината в теб въпреки това, ето този момент адмирирам в героите и. За мен това е общото между героите на романите и. И според мен лично много хора не са идеални, наранени са от живота, не говоря само за детство, юношенство или разбито сърце, а и много други неща.  Но важното е как продължаваме напред, дали вярваме в добротата, дали ни е останало желание да помагаме, да се радваме и да сме добри.  

Иначе аз като за първи книжен месец благодарение на библиотеката прочетох някои доста приятни книжки.
Препоръчвам от сърце : "Целувката, която спря дъжда"-Холи Мартин.
 Много забавна, приятна, усмихваща, романтична, книжка  която ще ви заведе на пътешествие из красиви места и ще ви срещне със забавни герои.
Доста ми допадна и " Когато Януари срещна Август"-Емили Хенри и "Пътуващото кафене на Роузи"-Ребека Рейзин.И в двете има забавни моменти, героите бяха интересни, е не бяха ефект "УаУ!, но наистина бяха приятни, особено втората много лесно и бързо ми вървеше като прочитане. Представих си какво е да пътуваш така и да не спираш като героите...Определено си има своя чар! Simple Smile Главният герой ми беше доста сладък. Добрият (секси) великан! Определено се забавлявах на сблъсъците им с Роузи.
Като приятни макар и по-слабо въздействащи ми бяха "Най-прекрасното магазинче за шоколад в Париж"- Джени Колган , която авторка много харесвам, но точно тази книга не ме привлече толкова, колкото  "Книжарница на колела". Приятни бяха и "Тюркоазени лъчи и ароматно вино"- Софи Клеър- класическа любовна история- богато момче, бедно момиче, красива природа и прекрасна корица и "Лято край брега на светулките"- Джени Хейл,  типично за авторката приятна атмосфера, приятна история, но лично за мен е най-слабата от прочетените до тук книги.  Коледните и истории определено повече ме грабват.
А сега чета "Перфектният подарък"- Карън Суон, която определено ми е доста увлекателна. Не знам ...има нещо в стила на писане на тази жена...резюмето не ме впечатли кой знае колко, но стилът и увлича.

# 116
  • Варна
Да, главният герой от Само ти се държеше перфектно. Много го харесах. Обаче страданията на главната ми дойдоха в повече.

# 117
На мен не знам защо, но героините от романите на Мия Шеридън ми остават някъде назад в съзнанието след прочит. По-интересни са ми мъжките персонажи.  Като се замисля за героините с най-много симпатии на прима виста си спомням за Клара от "Колекционер на желания".

# 118
  • варненка от София
Прочетох Всичките ми ангели на Никол Калева и ми хареса. За първа книга се е справила доста добере. Със сигурност бих прочела още нейни книги.
И аз прочетох книгата и ми хареса също. Сега подхванах една неизвестна авторка, но май е българска - "(По)кажи ми как да те  ОБИЧАМ" от Цвете Лале, почти я преполових, на места ми е странна, доста секси сцени има, но някак ме заплени и ми е интересно каква ще се случи. В края на книгата пише, че ще има продължение и сега малко ме е яд, че я чета, защото не обичам така да седя и да чакам кога ще излезе следващата. За това още не съм чела трилогията на  Л.Дж.Шен, чаках последната книга и да ги почвам по домова книга.

# 119
  • Euskal Herria
И аз я гледах тази книга в Озон и доста се чудех дали да я поръчвам. Но имам време.

Общи условия

Активация на акаунт