За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 577
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Започнах „Порочни намерения” Елизабет Хойт, но не ми е много интересна. Ще почета още малко от нея и ако е все така ще я оставя.

# 121
  • София
Нито с Шен се "разбрах", нито с Хойт, нито с Шеридън, нито с Хувър. Все модерни и нашумели авторки, ама при мен удариха на камък. По едно време ми беше писнало от романи тип "50 нюанса", сега взе да ми дотяга от модата на измъчени в миналото ГГ, които не знаят какво искат и това сякаш оправдава на моменти жестоките им действия.

Вече съм зажадняла за нормални, наистина нормални човешки и романтични отношения в книгите.

Скрит текст:
Понякога се чудя как едно време викахме "нормално" на запознанството, опознаването, после гаджета, пък годежи, пък сватби, пък деца. Сега това е толкова изтъркано и отживяло. Някакви вакханалии, някакви чудесии. Чувствам се на 100г., а съм още млада. Мрън.

# 122
Честно казано на Е. Хойт чак 3 и 4 книга ми хареса. Първите две не са кой знае какво, но ти става интересно какво ще стане с геройте и най-вече с призрака. Определено и другия месец ще си взема 5та. Все загатва за кой ще е следващата книга и просто трябва да я прочета.

За (По)кажи ми как да те обичам бях писала като я прочетох и мнението ми е, че тъкмо започна да става нещо различно от секс и готварски рецепти и... следва продължение. Но е на бг автор и ще си купя и другата книга. Подкрепям си бг издаването. Ако трябва да я сравня с Всичките ми ангели (въпреки, че харесвам повече еротика, а в тази няма много) пак бих я препоръчала пред Ц. Лале.

Оцеляване на мен много ми хареса. Интересно беше как е попаднал там, как леко по лека се разнищва историята. Развръзката е много интереса. Чела съм я миналата година, но май той вече ползваше баня преди главното да го направи мъж...

# 123
  • Разпиляна във въображението
Включвам се в темата Simple Smile Благодаря за споменаването на поредицата за Обществото на Аркейн. Много ми харесва - епохата, отношенията, обръщенията, двамата главни и мистерията Simple Smile

# 124
  • Бургас
Шен написа във Фейса, че The Monster (Boston Belles #3) ще излезе през юни! Дано, дано! Hands Pray

Включвам се в темата Simple Smile Благодаря за споменаването на поредицата за Обществото на Аркейн. Много ми харесва - епохата, отношенията, обръщенията, двамата главни и мистерията Simple Smile
а много ли е "паранормалното"?

# 125
  • Разпиляна във въображението
За мен не, но това е мнение за първата книга.

# 126
Аз пък съм се затъжила за един тип алфа мъжкар. Онзи, който е бивш военен и е водач на хора в джунглите на Амазонка.. Един такъв, претръпнал от нещата, които е видял, оцеляващ, спасяващ. Съспенс малко да има около него.

# 127
  • Варна
Аз пък съм се затъжила за един тип алфа мъжкар. Онзи, който е бивш военен и е водач на хора в джунглите на Амазонка.. Един такъв, претръпнал от нещата, които е видял, оцеляващ, спасяващ. Съспенс малко да има около него.
Така го описа, че и на мен ми се прииска един такъв Relaxed

# 128
  • София
И на мен, и на мен Smile

# 129
https://chitanka.info/text/13924-syrtseto-na-amazonkata Ей го, е.
Изчерпани са, вече няма от тия, така че не се редете на опашка.

# 130
  • София
Прочетох това чудо.
https://www.goodreads.com/book/show/36655901-collaring-cinderella
Не мога даже да го нарека роман. Някакво книжле. Корицата е ОК и дотам.

# 131
  • Euskal Herria
В рулит има качени книги на авторката, тази също. Фен превод са, не знам дали е добър.

# 132
  • в сърцето на един мъж...
На Хойт това романите за възрастни ли бяха Simple Smile И излиза ли нова? Аз случайно попаднах в нета на електронни, прочетох ги набързо, не бяха лоши, като за обедната почивка, стават Simple Smile
На Аркейн няма чак толкова паранормално. По-скоро се говори в първата поне за чувства, усещания. Такива неща.

# 133
  • София
В рулит има качени книги на авторката, тази също. Фен превод са, не знам дали е добър.
Ще ги погледна, но засега нямам желание да чета друга нейна книга. Гледам в goodreads са все на такава тематика т.е. няма да са по-различни.

# 134
  • Враца
Тази е старичка Simple Smile, предполагам може и да си я чела, на мен ми е любима от цялата поредица. Аз ги изоставих и на книга 8.

Напоследък имах над 15 започнати и изоставени книги, нищо не бе грабваше. Започнах Nine Rules to Break When Romancing a Rake, която коментирахте и съм изненадана колко ми харесва за момента. Благодарности за споделилите Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт