За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 620
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе/Germany
Джули Джеймс
Серия „Адвокат и агент на ФБР“

# 196
Момичета, на Ел Кенеди книгите еротични ли са?

# 197
  • София
Има секс, но еротични не бих казала.

# 198
Не бяха ли тийн тези и нямаше ли фен преводи?

# 199
  • София
Май имаха фен преводи Thinking

Сега се сещам, че още не съм чела последната от поредицата. Не знам защо, но повече от три книги от поредица не мога да чета, поне наведнъж.

# 200
  • Euskal Herria
Да,  има фен превод, сега и Сиела я издават.

# 201
Че тогава какви са тези гръмки слова "за първи път" като народа вече ги е изчел?

# 202
  • Русе/Germany
Че тогава какви са тези гръмки слова "за първи път" като народа вече ги е изчел?
И то от бая време я има фен превод!
Чудно ми е защо не издават нещо което го няма, а хващат фан преводи и после спират поредици защото нямало интерес 🤔

# 203
  • в сърцето на един мъж...
Аз отметнах петте книги с Палавниците на Халстед хол, много ми харесаха, този път имаше и интрига, и убийства, не само любов Simple Smile

# 204
И то от бая време я има фен превод!
Чудно ми е защо не издават нещо което го няма, а хващат фан преводи и после спират поредици защото нямало интерес 🤔

Аз защо си мисля, че The Diary Of A Book Junkie баха започнали да превеждат поредицата, но така и не успяха да пуснат фен преводите в блога си преди да спрат дейността си.   Единственият български фен превод, на който съм попадала на авторката е на "Забивката" https://www.goodreads.com/book/show/5830579-body-check , но на поредицата Off -Campus не съм попадала.

# 205
  • Русе/Germany
mi666i, права си!
Объркала съм заглавията и съм се подвела по коментарите. Извинявам се 💐

# 206
Аз отметнах петте книги с Палавниците на Халстед хол, много ми харесаха, този път имаше и интрига, и убийства, не само любов Simple Smile
И на мен много ми харесаха, някъде четох че до края на годината ще пуснат и последната шеста книга от поредицата.

# 207
  • в сърцето на един мъж...
И на мен много ми харесаха, някъде четох че до края на годината ще пуснат и последната шеста книга от поредицата.

Като гледах анотацията, тя май не е свързана с тях. Или поне нямаше познати герои. Ааа не, сега погледнах, за братовчеда на жената на Гейб е - Девънмонт

# 208
  • Euskal Herria
Аз започнах поредицата "Тайните на Мейдън Лейн" на Елизабет Хойт. Прочетох първата книга, сега почвам втората. Не мога да преценя дали преводът е калпав, или самата книга не струва. Някак като нахвърляни идеи ми беше целият сюжет, образите - малко неясни. А можеше да излезе хубава история. Ще видя нататък как ще е.

# 209
Виж, Стефани Рос съм я изпуснала, не съм чела нищо нейно. Лошото е, че не намирам нищо на английски. ПРодължавам да търся..

OMG! Ама вие сте ми отговорили в началото на темата , а аз чак сега виждам. Голяма съм патка

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 09:38 от ShySun

Общи условия

Активация на акаунт