За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 625
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Аз започнах поредицата "Тайните на Мейдън Лейн" на Елизабет Хойт. Прочетох първата книга, сега почвам втората. Не мога да преценя дали преводът е калпав, или самата книга не струва. Някак като нахвърляни идеи ми беше целият сюжет, образите - малко неясни. А можеше да излезе хубава история. Ще видя нататък как ще е.
И аз много залага на нея и сега ще започвам втората, обаче от първата останах със смесени чувства. Според мен е по-скоро от начина, по-който е написана. Задълбочава се, където е излишно, на места претупва изграждането на главните образи, и загатва прекалено много неща. Някак основната линия не се разгръща, а прескача хаотично... А пък е интересен исторически период! Затова ще си направя труда да довърша поредицата, дано ме изненада авторката.

# 211
Ибис са пуснали отговор на запитванията относно Братството на черния кинжал. Уви май това е краят на любимата поредица за нашия пазар. Много ме е яд, защото си я следя още от издаването на първа книга през 2010 г. и винаги с удоволствие съм си попълвала библиотеката с всяка следваща книга от нея.

Издателство ИБИС
за съжаление, към момента не можем да кажем нищо окончателно относно "Братството на черния кинжал". Последните няколко издадени книги са на загуба, което означава, че дори не са покрили разходите, направени по тях. Продължихме с тях, за да не разочароваме читателите, но предвид тежката ситуация за всички бизнеси последната година, в момента не можем да се ангажираме с конкретен отговор.

# 212
  • Бургас
Sleepy Bдай мейл на ЛС. Има ги във ВК като BREACH SERIES BY K. I. LYNN
Breach Special Edition: 3rd Anniversary Boxset (Breach; Dissolution; Infraction; Reciprocity; Release 3rd Anniversary) бих могла да ти ги изпратя.
Момичета, аз пък имам питанка, съпругът ми гледа Друговемец и много харесва сериала, романите до колко са любовни /гледам ги в много класации, но не харесвам особено пътуване във времето ... дрън-дрън/. Струва ли си да ги започвам?
След като изгледах сериала Бриджъртън, сега пък препрочитам книгите. Приключвам втора и после ще продължа с квартета Смайт Смит .... след това - божа работа.

# 213
Леле, Яна, знаеш ли с какво би се захванала? Те колко станаха книгите изобщо, че аз им изгубих бройката след 5-тата. И средно по 1000 стр. всяка ... пълен абсурд, дори не мога да си представя какво толкова има вътре.

# 214
  • Euskal Herria
Има даже нарочна тема за Друговремец, ако искаш, хвърли едно око. Има спойлери, коментари, поне ще се ориентираш.

# 215
Момичета, аз пък имам питанка, съпругът ми гледа Друговемец и много харесва сериала, романите до колко са любовни /гледам ги в много класации, но не харесвам особено пътуване във времето ... дрън-дрън/. Струва ли си да ги започвам?

Ами те са по-скоро историческо-приключенски. Аз съм чела само първата и много ми хареса. Хем любовната история не е акцент, хем е супер запомняща се. И любовната история и героите. На мен, както и преди съм писала, поредиците ми досаждат. Първата книга може да се чете напълно самостоятелно. И не е нужно да се продължава. Мисля, че е така и с 2 и 3 книги. Но като цяло доста исторически са романите. Първо се разказва за борбата на шотландците срещу англичаните, после те заминават за Америка, там пък идва Войната за независимост и става много мешано. Отделно и за дъщеря им се разказва и т.н.

Моята препоръка е пробвайте с първата книга. Ако ви хареса продължете Simple Smile. Ако човек харесва книга, която показва историческата действителност и бита на хората в миналото, тогава много ще харесате романа. Плюс, че има приключения и любов.

# 216
  • Разпиляна във въображението
Продължавам с поредицата за Аркейн. Искам да прочета за Фалън, а неговата част е чак 10.

# 217
  • Плевен / София
Продължавам с поредицата за Аркейн. Искам да прочета за Фалън, а неговата част е чак 10.
И аз прочетох това което е преведено на български.  Ако имаш желание и стигнеш до 10 моля да да споделиш за Фалън. Интересно ми е как ще е, ако се влюби Kissing Heart

# 218
  • в сърцето на един мъж...
И аз прочетох това което е преведено на български.  Ако имаш желание и стигнеш до 10 моля да да споделиш за Фалън. Интересно ми е как ще е, ако се влюби Kissing Heart

Ох, аз съм на третата. Фалън кой беше? Шефа на разследващия екип ли?

# 219
  • Плевен / София
И аз прочетох това което е преведено на български.  Ако имаш желание и стигнеш до 10 моля да да споделиш за Фалън. Интересно ми е как ще е, ако се влюби Kissing Heart

Ох, аз съм на третата. Фалън кой беше? Шефа на разследващия екип ли?
Да, шефът на агенцията, която разследва "Джоунс и Джоунс"...

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:26 от gostenka68

# 220
А, мерси, тя от последните ли е? Май я няма преведена Sad

# 221
  • Варна
А някой чел ли е Десет слепи срещи на Ашли Елстън и хубава ли е. Има я намалена и се чудя да я вземам ли Thinking

# 222
  • Разпиляна във въображението

Мисля да я прочета. Много ми е интересен образът му - мрачен, натоварен, с тази негова интуиция и начин на свързване на информацията, изолиран. Харесвам такива типове.

# 223
Аз си прегледах оня ден книгите, оказа се, че преди сто години съм си купила 2 и 3та, сега ще ги прочета и ще видя какво има в читанка. А после ще чакам някой да преведе другите или ще ги търся на английски. Сега чета 3-тата - Клада от страсти, много ми хареса.

# 224
Здравейте, момичета, някой чел ли е https://www.goodreads.com/book/show/55927005-the-devil-and-the-deep-blue-sea. Изглежда интересно, макар че съвременна е пиратска история.

Общи условия

Активация на акаунт