За тези, които четат любовни романи № 38

• 64 172
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
май и да издадат вече на Ел Кенеди Сделката, че само ни заблуждават с тези дати на излизане и вече ще почна поредицата на английски и ще ги отсвиря, да си ги издават кагато си искат.

Момичета, някой попадал ли е в Лидл на тези две книги на Арт Етърнъл ПЪРВО ПРАВИЛО: НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ – Фелиша Кингсли и Брак по сметка – Фелиша Кингсли? Виждам, че и в сторлбг ги продават. https://www.book.store.bg/p299814/pyrvo-pravilo-ne-se-vliubvaj-f … isha-kingsli.html Ако си струват бих ги взела от там, че им е по-ниска доставката, но първо ми е интересно дали някой ги е чел и дали си струват.

"Брак по сметка" на Фелиша Кингсли беше в Лидл около 1ви март , ако не се бъркам , може да има още останали бройки , цената е 8,89лв. Аз си я взех и не съжалявам , прочетох я за 1 ден Joy което е показателно, че ми е харесала. Много, много забавна книга ,  и романтика има , но е повече комедия , няма описание на секс сцените , ако някой държи на това Joy
Очаквам да пуснат и другата й книга в Лидл , че ми се свидят паричките да я поръчам от сайта Joy
"Сделката" ме заинтригува и я намерих електронна на испански , за 3 дни я прочетох , предвид езиковата бариера Joy определено ми хареса , но аз обичам колежански истории. Прочетох и втората книга от поредицата , определено първата е по -добра.
Понеже чета темата спорадично и не знам какво сте коментирали за Никол Калева , но книгата й "Всичките ми ангели" е страхотна , който не я чел да поправи тази грешка Hug още декември я прочетох и чакам да ми отлежи малко , че да я повторя Joy

# 391
Разочарована съм от Лейла на К. Хувър. Започна добре, мислех, че ще бъде вълнуваща като Верити, но не се получиха нещата. Определено няма да я повторя. Аз съм фен на Хувър - Верити, Девети ноември, Може би някой ден, Без Хоуп... любими са ми. Очаквах повече от Лейла.

Първо провило:Не се влюбвай на Ф. Кингсли я има в Лидъл. Предната седмица си ги купих и двете книги

# 392
  • В къщурката на хълма на феите
През почивните дни прочетох без "Без спомен" .. нещо не ми беше както трябва с тази книга .. не знам аз ли съм в кофти период или книгата е по-слаба от предишните на авторката Rolling Eyes

# 393
  • Плевен / София
През почивните дни прочетох "Сделка" и "Мъж от Каролина". И двете книги ми харесаха.
През почивните дни прочетох без "Без спомен" .. нещо не ми беше както трябва с тази книга .. не знам аз ли съм в кофти период или книгата е по-слаба от предишните на авторката Rolling Eyes
Тя е следващата за четене. Започвам я.

# 394
Разочарована съм от Лейла на К. Хувър. Започна добре, мислех, че ще бъде вълнуваща като Верити, но не се получиха нещата. Определено няма да я повторя. Аз съм фен на Хувър - Верити, Девети ноември, Може би някой ден, Без Хоуп... любими са ми. Очаквах повече от Лейла.

Още Confess и  Ugly love й бяха от хубавите, но последно време започна много да бяга от жанра и сега тази била първи опит за паранормална история. Не беше лоша като цяло, но по-добре да спре с експериментите вече Grin
Аз започнах Опасна любов на Джудит Макнот (за актьора, обвинен за убийството на невярната си съпруга, също актриса).

# 395
  • Плевен / София
Аз започнах Опасна любов на Джудит Макнот (за актьора, обвинен за убийството на невярната си съпруга, също актриса).
Много се ядосвам, когато преиздават книги и променят заглавието....Имам книгата под заглавието "Съвършенство"....

# 396
А аз я имам електронна и на файла пише Линда Хауърд, а като го отвориш вече Джудит Макнот, така че и аз не знам вече какво чета, ама засега е интересна Satisfied

# 397
  • Плевен / София
А аз я имам електронна и на файла пише Линда Хауърд, а като го отвориш вече Джудит Макнот, така че и аз не знам вече какво чета, ама засега е интересна Satisfied
Ако главните герои са Закари Бенедикт и Джули Матисън, това означава, че четете Джудит Макнот-"Съвършенство" или както там са я прекръстили....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 398
Да, за тази книга става въпрос Smile Благодаря за уточнението Smile  Дано да е хубава.

# 399
  • варненка от София
Прочетох "Обичай ме с лъжи" и като цяло ми хареса, но сега ще трябва да чакам следващите части. Сега ще започвам "Сделката" на Ел Кенеди и тя е поредица, но не разбрах - свързани ли са и ли всяка е сама за себе си ?

# 400
Прочетох "Обичай ме с лъжи" и като цяло ми хареса, но сега ще трябва да чакам следващите части. Сега ще започвам "Сделката" на Ел Кенеди и тя е поредица, но не разбрах - свързани ли са и ли всяка е сама за себе си ?

Не са свързани, за четирима съквартиранти е поредицата.

# 401
  • Плевен / София
До колкото разбрах всяка следваща е за по един от приятелите на Гарет...За Дан била много хубава...

# 402

Първо провило:Не се влюбвай на Ф. Кингсли я има в Лидъл. Предната седмица си ги купих и двете книги

И на мен Девети ноември, Може би някой ден и Без Хоуп са ми любимите на К.Хувър, обаче много бързо ги издава тези книги напоследък , направо една след друга , и са едни кратки истории ,  имам чувството , че е хванала вълната и се възползва просто от момента да издава колкото може повече.
Благодаря , че писа за Лидл, днес ходих , намерих "Първо правило..." , имаше много бройки , уж следя каталога им, а не съм видяла кога са я пуснали. Ще пиша после отзив.
"Съвършенство" на Джудит Макнот беше хубава книга , не че помня много от историята, но помня, че ми хареса.Joy

# 403
До колкото разбрах всяка следваща е за по един от приятелите на Гарет...За Дан била много хубава...

И на мен любима ми е The Score - книгата за Али и Дийн.

# 404
Много благодаря за препоръката "Двор от рози и бодли", много скептично започнах, нооо много ми хареса. Различна, мистична, интересна, вълнуваща.... искам да я прочета на един дъх. Продължавам нататък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт