За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 454
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Прочетох The Devil Wears Black на L.J. Shen, Хареса ми, няма много секс /като за Шен, направо никак/.Леееко ми напомня за Игра на омраза /сюжетно/, хареса ми, не е гореща, но е приятна. Романа не е и толкова дарк, като последните.
Сега приключвам Laird of the Mist (MacGregors #1) by Paula Quinn . Първа среща ми е с Пола Куин, но ми харесва и бих пробвала и други нейни книги.

# 406
  • Бургас
Момичета, а тази "Забивката" на Ел Кенеди, която е фен-превод бях останала с впечатление, че е от поредицата Off-Campus, но пък имената на главните нищо не ми говорят!? От тази поредица ли е и на коя книга би следвало да е превода? Иначе започнах "Сделката" и е много сладка книжка. Искам да изчакам превода и на другите, но не съм сигурна дали ще устискам и дали няма да я продължа на английски.

# 407
"Забивката" е самостоятелна книга и не е свързана с никоя от сериите.
Това е заглавието на английски
https://www.goodreads.com/book/show/5830579-body-check

# 408
  • Бургас
Дами, Пенелъпи Дъглас ли имаше здравословен проблем /бяхте споменавали някой, но не помня кой/? Отдавна не е издавала книга.

"Сделката" на Ел Кеанади е с доста предвидим сюжет и не особено добър превод /какво им става на Сиела?!/, но ми хареса и ще си купя май останалите книжки. "Забивката" обаче не е моЙто нещо, пак хокеист, ама....... при младите повече се вълнувам и някак наивистичното поведение им подхожда, при големите не мога да им простя да се държат като..... ами като деца

# 409
Аз писах за К.М.Монинг, автор на Треска поредицата
Има дългосрочни последици от натравяне. Книгата, която излезе, слага край на поредицата. Не знам дали ще пише отново.

# 410
  • Бургас
Не, 🍀HAPPY 🍀 за друга ставаше дума. Джоана Линдзи почина от рак, но и за нея не говоря. Като че за някоя авторка на съвремени любовни романи някой беше писал. Просто сега се сетих да погледна дали е излязла някоя книга от поредицата за децата намладежите от Fall Away и ми направи впечатление, че няма нищо ново от май две години. Дано си е жива и здрава жената.

Иначе аз Треска на инат я прочетох до 5-та книга,ами не ми харесва. То няма как всички да харесваме едно и също де, ама много исках да я харесам /по-скоро да видя какво пропускам, какво другите виждат в нея/, много е хвалена, много е писано за нея, обаче на мен не ми стана любима.

# 411
На мен доста ми харесват шотландските братовчеди на Треска
Треска ми е ту така, ту иначе.  Някои книги са доста добри,други ужас. Тази последната доста ми хареса
 Дано няма и други автори със сериозни проблеми, особено здравословни!

# 412
Ааааааа,не така... Жива и здрава си е Пенелъпи. В края на миналата година (май през декември беше) издаде една новела - "Fire night" от поредицата "Devil's night". По-рано през годината пък издаде "Nightfall" от същата поредица. Сега се очаква самостоятелната "Motel", и едва тогава ще започне новата поредица "Hellbent". Въпреки че виждам е започнала нова книга - "Tryst six venom", та не знам в какъв ред ще се появят. Тя по принцип пише по-бавно,което според мен е добре, все пак е трудно да се опитваш да напишеш нещо различно от другите, и от себе си дори. Даже помня един нейн статус от миналата година,че започва да пише нова книга и няма да е в интернет пространството няколко месеца, за да се съсредоточи.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 23:34 от ~Chelsea~

# 413
Някой чел ли е Краля на номадите на Д. Пери? Не разбрах кой е убиеца, за какво го е направил... има ли някой, който е чел на английски другите книги, в тях ли се доразплита историята? И този Исая не е ли същия споменат като Айзя от третата книга Наранени? Брата, който беше катастрофирал с бременна си приятелка, тя беше умряла, а той излязъл предсрочно от затвора и разбирал от двигатели...

# 414
  • Пловдив
Някой чел ли е Краля на номадите на Д. Пери? Не разбрах кой е убиеца, за какво го е направил... има ли някой, който е чел на английски другите книги, в тях ли се доразплита историята? И този Исая не е ли същия споменат като Айзя от третата книга Наранени? Брата, който беше катастрофирал с бременна си приятелка, тя беше умряла, а той излязъл предсрочно от затвора и разбирал от двигатели...

Скрит текст:
Убиецът е шерифът Маркъс нещо-си, който цял живот бил влюбен в убитата Амира и я ревнувал от Дрейвън (май така се казваше бащата на Даш). Разкриват го във втората книга, която е за Исая и Женевиев, и то година след убийството на Амира. Да, Исая е братът на Кейн от 3-тата книга на Ларк Коув.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 18:00 от mese4inkata

# 415
И аз си мислех, че е този убиеца. Нямам търпение за втората книга. Благодаря

# 416
  • София
На Бриджъртън само първа книга ли е филмирана?

Нещо взех да се връщам към добрите стари романи.

# 417
Първа книга е филмирана, вероятно 2 сезон 2 книга

# 418
  • Плевен / София
Започвам " Господар на мрака"

# 419
Ако главните герои са Закари Бенедикт и Джули Матисън, това означава, че четете Джудит Макнот-"Съвършенство" или както там са я прекръстили....Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ми хареса Relieved

Общи условия

Активация на акаунт