За тези, които четат любовни романи № 38

• 62 889
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм чела единствено Enemies. Това, което помня е, че не ми хареса изобщо. Главната беше безхарактерна, слаба героиня, а пък главният грубиян. Може и да не точно така, но със сигурност не е моят автор.

# 631
Здравей Nymphadora, ако не си обърнала внимание на Джудит Макнот, Джоана Линдзи и Джули Гарууд. Горещо ти ги препоръчвам /историческите им романи/. На англиски много харесах Maya Banks с поредицата McCabe Trilogy  и малко по-малко тази The Montgomerys and Armstrongs Series. Hannah Howell също има много приятни поредици за шотландци, две три книги са преведени в читанка и могат да се четат самостоятелно.

Преди време започнах Mackenzies and McBrides и дори не помня защо я оставих. Не беше лоша, но други неща ми се четяха иначе съм си свалила поредицата и ще я продължа някой ден.

Благодаря за идеите Simple Smile От Джули Гарууд съм чела The Secret, но съм набелязала и други. The Montgomeries and Armstrongs съм чела само първата. Общо взето гледам да редувам жанровете и авторите, защото от дългите поредици, четени на веднъж, понякога прегарям ( например с Бриджъртън 8-те).
От известно време се каня да прочета нещо от Елоиза Джеймс, поредицата със сюжети от приказките (в читанката я водят "И заживели щастливо") интересна ли е?

# 632
  • София
Някой с отзив за новата книга на Саманта Йънг? – https://www.goodreads.com/book/show/56336433-here-with-me

# 633
И аз съм чела само Enemies на Tijan, не останах очарована и съответно не пробвах с друга книга на автора.
Прочетох и цялата серия "Ларк Коув", малко еднотипни истории, първата книга ми хареса най-много, но като цяло не станах фен на Пери, но може би след време пак бих прочела нещо от нея.
Най-накрая стигнах и до "Любов в стихове" на Хувър, която ми е любимка, но книгата за мен беше слаба.
Реших да пробвам и "The art of dating" на Ellie Messe, но хич не ми хареса, даже вече забравих историята.
В една фейсбук група доста бяха похвалили поредицата "Чарли Дейвидсън" на Даринда Джонс, която не е точно любовна, но има и такива елементи. Много ми хареса чувството за хумор на авторката, но историята ми беше много хаотична, не толкова интересна, единствено краят ми привлече повече вниманието.
Прочетох дълго отлаганата трилогия на Холи Блек - "Вълшебния народ" и се влюбих. Напомня ми за Сара Дж. Маас, но с по-малко напрежение и сексуални сцени. Препоръчвам!!!
Друго което препоръчвам е автора Meghan Quinn, мисля че magito я беше похвалила. Прочетох две книги от серията "Brentwood boys" и самостоятелната "Dear life". Харесаха ми, ще прочета и други.
И може би най-доброто, на което попаднах беше " A Love letter to Whiskey" от Kandi Steiner. Мисля че тук някой я беше препоръчал, съответно и аз ви я препоръчвам! Влезна ми под кожата, въпреки че на моменти ми беше малко протяжна историята.

# 634
  • Euskal Herria
Аз пък загледах "Копнеж" на Трейси Улф. Някой да има отзиви за нея?
Цитат
"Копнеж“ е първият роман от едноименна поредица за тийнейджъри, определяна като „Здрач“ за едно ново поколение. Романтичен и декадентски разказ за това, какво се случва, когато този, за когото копнееш е и този, заради когото можеш да умреш.

Световната премиера на романа бе през април 2020 г., когато последва новина, че Universal Pictures придобива правата за екранизация.

2: CRUSH и 3: COVET ще излязат у нас през юни и септември. Всяка книга надгражда митологията и романтиката от предишния роман.

Тижан вече я има на сайта им, планирана дата на издаване - 22 май.

Цитат
Хората винаги са шушукали за съквартирантката ми от гимназията.

Най-богатите сред най-богатите изпращаха децата си в академия „Хилкрест“, а Брук Бенет стоеше на върха, въпреки че никога не съм знаела защо. Беше забавна и духовита, но станеше ли въпрос за семейството ѝ се затваряше в себе си.

Единствено с мен бе споделила снимки на братята си. От всички тях, незнайно защо, най-много бях привлечена от Кай Бенет.

Очите му ме изпиваха, а лицето му ме преследваше и в сънищата ми.

Четиринайсет години по-късно се взирам в лицето на приятелката си, но през телевизионния екран. Брук е изчезнала.

А само два дни след това разкритие Кай Бенет отвлече мен.

# 635
  • Бургас
Ех, колко интересно звучи ревюто, че чак ми иде да я метнана английски. Ама все пак очакванията са ми за интересно заложен сюжет и тъпо изпълнение. Обаче ... любопитството и котката, знаете.. ако я прочета ще се опитам да дам максимално безпристрастно мнение

През лятото Рина Кент ще издаде нова поредица Thorns Duet Series https://www.goodreads.com/series/315591-thorns-duet . В бюлетина си пише

This duet is the darkest I wrote yet and I can't wait for you to meet these twisted characters!

Колко повече не зная, /а и става въпрос за колежани все пак/. Те нейните романи започват да стават все повече BDMS, на което не съм фен, но пък историите са интересни, различни и много ми харесват. Нямам търпение да излязат.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 15:45 от . Яна .

# 636
Из коментарите във ФБ доста хвалят Тижан. Нямам търпение, дано не се разочаровам...

Прочетох първата от поредицата Хакера. Не е лоша, но не ме грабна. Много ми напомня за Кросфайър. Втори ден вече не мога да се накарам да почна втората книга.

# 637
  • Смолян

Хората винаги са шушукали за съквартирантката ми от гимназията.

Най-богатите сред най-богатите изпращаха децата си в академия „Хилкрест“, а Брук Бенет стоеше на върха, въпреки че никога не съм знаела защо. Беше забавна и духовита, но станеше ли въпрос за семейството ѝ се затваряше в себе си.

Единствено с мен бе споделила снимки на братята си. От всички тях, незнайно защо, най-много бях привлечена от Кай Бенет.

Очите му ме изпиваха, а лицето му ме преследваше и в сънищата ми.

Четиринайсет години по-късно се взирам в лицето на приятелката си, но през телевизионния екран. Брук е изчезнала.

А само два дни след това разкритие Кай Бенет отвлече мен.

# 638
Галина, има го вече същото два пръста по-нагоре.
Ако не бяха тийнове щях го метна.

# 639
  • София
Прочетох втората книга от ММА боец серията и повече ми хареса от първата.

# 640
  • у дома
Извинявам се ако не е по темата-от книгите Нищо повече и Нищо по-малко на Анна Тод коя е първата?

# 641
1. Нищо повече
2. Нищо по-малко

# 642
  • у дома
1. Нищо повече
2. Нищо по-малко
Много благодаря!

# 643
  • Euskal Herria
Цитат
📣 Очаквайте на 25 май: "Любов като на кино" от Рейчъл Уинтърс.

След седем години като асистент в агенция за филмови и телевизионни сценаристи, Иви Съмърс се надява най-сетне да получи повишението, което заслужава. Но фирмата има финансови затруднения и Иви ще загуби работата си, освен ако не убеди най-важния и най-арогантния им клиент – Езра Честър – да напише сценарий за романтична комедия в духа на най-добрите холивудски филми.

Проблемът? Езра страда от творчески блокаж и е съгласен да започне да пише само ако Иви му докаже, че може да се влюби като във филмите. С бъдещето на агенцията, заложено на карта, Иви поема на мисия да срещне мъж по начина, по който Сали среща Хари или Хю Грант – Джулия Робъртс.

Докато планира своите сладки срещи, вдъхновени от класически романтични комедии, Иви ще се сблъска с не една унизителна ситуация.

А може би любовта се крие на най-неочакваното място…

# 644
  • София
Някакви отзиви за Моника Джеймс (поредица "Греховни удоволствия")?

Общи условия

Активация на акаунт