Есен щедра плодородна, а за всички тук дано е бебеплодна - 25.09 - 01.10

• 10 709
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
Ами и двата теста са  EFP ама искам потвърждение от доктор.А ако знаете как ме е страх да не свърша като предния път.(мисед)Не смея да кажа на никой.Вие сте първи.Стискайте палци.

# 181
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Ще стискаме палци krislubo, ще видиш че всичко ще е ок....Едно тихичко честито! от мен Simple Smile

Момичета аз нещо се чувствам странно в кожата си....По принцип горе долу 10 дни преди МЦ ми наедряват "балкончетата", а сега 3 дни преди МЦ направо ще се пръснат, едвам си слагам сутиена и мнооооого ме болят....и нещо съм се изринала..лицето ми, ама само от дясната страна, много странно  Thinking

Вие какво мислите по въпроса?

# 182
  • ГОре на черешата...
Честито тогава  bouquet!И разбира се, че стискама палци fingerscrossed!А ти бъди убедена, че този път всичко ще е наред thumbsup!

# 183
  • София/Варна
Момичета, това със запасите от превръзки и тампони работи - "Вервайте ми"... и мен у дома ми се мотат 2 големи пакета превръзки и живот и здраве се надявам да не ми потрябват до средата на януари Simple Smile

# 184
krislubo и от мен много много усмивки и благородно завиждане за добрия резултат Laughing Peaceбъди само спокоина всичко ще е ок Peace Hug

# 185
Krislubo първо да ти кажа честито  bouquet.Не се притеснявай излишно,ще видиш,че всичко ще бъде наред Praynig. Лека и безпроблемнна бременост ти пожелавам и никакви лоши мисил Naughty.
Poison avi аз ти казвам,че лелката се е изгубила някъде в Италия Hug.Стискам ти палци твойте притеснения да се окажат preggo
Мариетка много правилно си постъпила smile3501.Поздравления мила Hug.Стига са ни правили на идиоти #2gunfire

# 186
Е вие ме разбихте Joy.Зарязвам всичко и хуквам към Билата за превръзки hahaha

# 187
krislubo ,и от мен едно честито!  bouquet Като се върнеш от лекар вече официално ще ти честитим  GrinningНе се притеснявай,всичко ще е ОК! PeaceНие сме с теб! Hug
poison_avi ,хайде ти да си следващата бремелинка!!! Grinning След два дни тест(нали не чакаш за 30?)А може и да избързаш с теста! Party
О,тази седмица се очертава много плодородна!
Аз пък току-що бях на гинеколог,който се опитваше да ме убеди,че съм нямала овулация този месец,заради ниските температури!Но въобще не й позволих да ме разочарова,защото всички фертилни знаци бяха налице! Naughty
"Има фалшиви тестове за овулация!" -Моляяя?ай'сиктир!Как ми се иска в понеделник да й цъфна на вратата с два положителни теста- от овулацията и (дай боже)за бременност! Flutter

# 188
  • Sofia
здравейте и от мен,
незнам за вас но вчера имах голям проблем с форума от интернета ли от какво ли въобще не искаше да се зареди.
poison_avi с тебе явно заедно НЕ ще чакаме на 30 Simple Smile дано ни се усмихне щастието въпреки че на мен вчера ми беше паднал БТ сега пък малко се е качила но немога да я мисля Simple Smile ще си се надявам пък ако не другия месец и толкоз Simple Smile

# 189
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
От вашите уста в божиите уши.....Simple Smile

Аз миналия месец уж редовно си мерих БТ, ама този с пътуванията я зярязах нещо, тази сутрин ми беше 37,00, а в Италия имах чувството че горя.....и предния месец към края така беше 37,2-37,3 анално.......Сега не знам какво да мисля, освен да изчакам....

Странното този месец беше, че и ЦС ми беше еднаааа.....по привцип всички доФтори казват че съм от по-влажните, ама той месец ме разпра...то не беше течене...все едно имах бял МЦ, и то 3 дни след ову-то се почна...

# 190
Krislubo честито и сам сигурна,че всичко ще бъде наред и ще го обявиш в този готин форум.  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
Здравейте, сладурчета  wavey
Толкова много сте изписали от вчера до сега, че малко ми беше трудничко да Ви изчета тъй, като имам клиенти, но намерих време и успях Mr. Green
krislubo, честито две чертички  bouquet  bouquet  bouquet много прегръдки с топли пожелания за лека и безпроблемна бременност
Миа 28, ще пишем навсякъде, където трябва Mr. Green само да се се чуе сърчицето и ще опиша всичко подробно smile3521 Мила гони го този вирус веднага и хващай някой бебеносен Twisted Evil Оправяй се бързо Ани Hug
Зайо, пожелавам Ви много любов и успех за бебеправенето, а щом ще сте на място където е тихичко и спокойно, няма начин да не е идеално място  newsm10 Стискам палци  Peace
poison_avi  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig
Магитка, радвам се, че сте открили на какво се дължи и че се лекува лесно. Сега се успокой и си почивай, колкото можеш повече. Успех мила за изследванията  Praynig Peace fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Светли, дано сте полузатворили овуто и да се похвалиш с добра новина след 2-3сед. А ние ще се молим за теб и ще стискаме палци Hug
Крокодилче, погледни мойта графика и мойто БТ беше ниско, за всеки е индивидуално. Къде извършваш меренето? Има и други момичета с ниска БТ, не се притеснявай за това smile3503
Даренце, на теб лек път и като се върнеш да си се възстановила напълно и да се върнеш в бебешкия фронт Praynig . Ще Ни липсваш Hug
Рожбо, пожелавам ти да е станало този месец и заедно да бременеете с приятелката ти preggo Praynig
h.kirova, мила и аз се опитах да спра цигарите, но не успях. Дано имаш по-силна воля от мен да го направиш, но не се притеснявай от като разбрах, че съм бременна поспрях цигарите защото малко ми се гади от тях и като си помисля, че мога да навредя на бъдещата ми рожба, въобще не мога да сложа цигара в устата

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 15:18 от anna_25

# 192
Момичета,ами кой няма да чака кървясалото лелище на 12.10.06г или там в него диапазон  Sunglasses Laughing?От сега да я омагьосаме и да не идва,да й изметем пътечката с трохички,та да не намира пътя...уф,чак се ядосах Crazy

# 193
  • Варна
Момичета,ами кой няма да чака кървясалото лелище на 12.10.06г или там в него диапазон  Sunglasses Laughing?От сега да я омагьосаме и да не идва,да й изметем пътечката с трохички,та да не намира пътя...уф,чак се ядосах Crazy

Аз се ориентирам към 14-15 октомври, че моят цикъл е от по-дългичките. Дано се удължи с 8-9 месеца  Flutter

# 194
Крокодилче, аз имам и превръзки и  тампони от предния цикъл, ама ако кажеш ще си купя още, само бременност да има... hahaha
Krislubo, честито на теб и след прегледа при чичо док да докладваш отново. Успокой се в този момент и не допускай нито една лоша мисъл да припари до теб! Знам че е лесно да се дават съвети отстрани, но поне се опитай! Hug
rojbo, и аз съм от нечакащите през октомври, само че малко по-рано към 5-ти. И все пак хайде всички дружно да я линчуваме , а...? #2gunfire
 #2gunfire Rage Rage tantrum newsm48 smile3508 box bash #Sniper ignore2 newsm75 af fight
 ruporuuмарш!!!
С моите магъоснически способности до тук... ако има по в час от мен с тази сложна материя  нека се включи.

Общи условия

Активация на акаунт