Отговори
# 135
  • София
Ами те са сгодени хора, скоро ще бъдат и женени. Облечени ли да се къпят... 😅

Ох, другият епизод се очертава също толкова добър. Нямам търпение. 🤘🏼

Значи, всяко зло се оказа за добро - първо, смяната на деня. После - смяната на сценаристите. Вай бе! Сега само рейтингът да се качи на 5 и ще си свиркаме спокойно. 😎😎😎

# 136
Може би това беше изненадата ,за която говориха СЦ  😍

# 137
Аз сериозно почвам да се питам дали това е турски сериал Joy Подобни сцени последно гледах в Забраненият плод с Берен и Къванч, все пак говорим за Турция и лудата им цензура.

Разврат, другари и другарки! TrollfaceHeart EyesJoy А вие се питате защо анадолският зрител не ги харесвал, ей я причината. Това не е лъжица за всяка уста и евала на актьорите, че излизат от рамките! SmirkKissNature BoomNature Fire

# 138
Може би това беше изненадата ,за която говориха СЦ  😍
ЕТО ТОВА Е ИЗНЕНАДА! (Не викам, от вълнение е) ❤🔥❤🥰

# 139
  • София
големи смешки са съседите...отрязали са сцената в джакузито...

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 23:52 от Gugutka52

# 140
  • Кърджали
Уау.... Не си играят майтап нещо... Уау... Те това е фраг, ще събере милиони гледания набързо

# 141
# 142
Имам чувството, че Керем пише сценария на последните епизоди Wink

# 143
  • София
Дайте да пишем на Айтекин бей да пуска тази песен - утепала се е за тази сцена. Мале, мале... тъкмо мислех да питам няма ли вместо шампоани някой душгел да им дадат да рекламират и те ми затвориха устата. 😅
mi_si да бе, да червим бузи, докато някакви двама се къпят там 😆
Да почвам ли пак 😆
Принц или Робот има под душа 😆😆

Тук вече нека пускат I see red... 😆😆😆

# 144
Това къпане по двама може да даде на турски зрител малко идеи за романтика и интимност
, да излезе малко извън побоищата 🔥❤

# 145
Този епизод беше прекрасен!

Много чувствено предложение, много веселие, смях и радост! Само отвличането за напрежение до следващата събота!

Предлагам сценаристите да пишат два паралелни сценария - един за Турция, а другия - за останалия свят!

Ще си чакаме в Youtube серията за нас и ще им се радваме на воля!

Диде, страхотна тема, както винаги!

Невероятни Ханде и Керем, Еда и Серкан!

Али и Налбантова, наближихте ли границата, че да звъня на митницата в Свиленград, за да минете с предимство?

# 146
  • Плевен / София
Имам чувството, че Керем пише сценария на последните епизоди Wink
Stuck Out Tongue Winking EyeKissing HeartStuck Out Tongue Winking Eye

# 147
За мен определено се насочват не към собствената си публика, направо се целят в световната/ казвам го общо разбира се/. Този сериал докато има такава гледаемост в този мащаб не ще го спрат скоро. Вервайте ми.

# 148
На мен ми се стори супер кратък фрагментът по телевизията, ама като видях нецензурираната версия ми се стори 100 пъти по-добър от това което показаха, не знам защо цензурират, всички висят в ютюб и могат да го видят. Ама явно им се е сторил скандален.

Все по-горещи снимат нашите, аз не се сещам за подобна сцена в друг турски сериал. Gift Heart
Браво!

Дано само да я пуснат в епизода, а не да я цензурират. Hands Pray

# 149
Момичета с новия фраг влизаме направо в реала....🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Общи условия

Активация на акаунт