Отговори
# 180
Не знам I see red, но аз със сигурност до другата седмица ще гледам така

........замъглено 😁😁😁
Благодаря момичета за чудесната компания тази вечер🌺🌺🌺
Много се смях със серията и с коментарите ви! ❤️❤️❤️❤️

# 181
  • София
Момичета, благодаря ви за компанията тази вечер! Благодаря на Алекс и Али за преводите и на момичетата за преведения 26-ти епизод. Лека нощ! ❤

# 182
Сетих се да питам нещо - в Русия излъчват сериала по руския FOX. В Испания пак по FOX ли го дават? Има ли шанс и ние да го гледаме в България?

В смисъл, може ли телевизиите под шапката на FOX в света също да могат да го купуват от Турската?

Това би била страхотна причина да не ни спират приказката изобщо!

# 183
Не знам дали вече някой не е дал тази информация, не съм изчела всичките 11-12 страници от новата тема! Но ако не е дадена информацията, ето линковете с превод на български език на 26 епизод:

https://ok.ru/video/2233523243703
https://askim-bg.com/video/4H4RO3X5WA8W/POChUKAY-NA-V..
https://vk.com/club101119462
https://ok.ru/video/2233523243703

Благодаря за новата тема, за преводите на Алекс и Али, благодаря за коментарите по време на излъчването на епизода, трейлъра и след него! Flowers Hibiscus Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

благодаря за линковете към епизода
интересно е че не се вижда Балджа да не си заминава с принца?

Ще е хубаво ако от FOX го закъпят ще ударят джакпода по гледаемост на телевизията

# 184
  • София
В Испания е друга групата, не е на Фокс канал. Но добра логика. В България сигурно ще го купят догодина най-рано! И ще го излъчват или по някой от нишовите канали, или от 18 часа... 🙄

# 185
  • София
Не си правете грешни изводи. Това общо къпане е между двама мнооого големи "приятели". Те са си дружки и това е работата им, която я вършат професионално. Докато се къпят обсъждат следващите сцени и репетират.

# 186
  • София
Мурат, ако досега не си е направил сепуко, след тази душ сцена не ми се мисли... 🥵

# 187
  • София
А ето обстановката , в която репетират нашите Бамби и Робот. Колко ли ги мъчат милите, колко ли пъти се налага да повтарят една и съща сцена. Не им е никак леко...

# 188
Бро, представям си Серкан във ваната с онези бели "страстоубийки", които му купиха Семиха и Айфер.

В тон с потника!

Много забавно е това за песента, Али и архитектурата! С превод си е друго!

Линде, хотела си струва парите! Разкошен е! Ще му се насладим следващата събота!

Страхотна съботна вечер си изкарах заедно с вас, прекрасници!

Алекс и Али, благодаря за преводите, мили момичета! Алекс, продължавам да ти стискам палци и искам да получиш обаждане за работата, която искаш!

Хубава неделя и още по-хубава нова седмица!

# 189
БлагаВест, мда, Еда сигурно само влизала и излизала от тази вана.. За Еда говоря, вашите мисли да не бягат в друга посока, ей!
А Серкан си седи там, типипно по бей-ски, и си гледа как Еда се морки и подсушава...
Тук вече може да са му давали бром, както някой предполагаше за миналата серия. Ама може и на операторите да са давали, че тази камера, която снима крайниците на Еда... Горко му на окото, което е зад нея 😆

# 190
  • София
Няколко коментара от Ютуб за лека нощ:

“Най-после тийзър с всички млади хора, с изключение на Балджа.”

“Еда: ‘Аз съм секси и го знам!’
Серкан: ‘Окееей...’”
 “Преди - никакви целувки. Сега - те са голи в банята. Това е невъзможно! Гледам друг филм.”

Систър, на Керем не му трябва бром за сцената в джакузито. Там и да има “надигам се”, няма кой да зебележи с тази пяна. Но под душа не знам. Там въпросът е и с какво са облечени. Че не се вижда. Не за друго. Интересно ми стана. Wink

# 191
  • София
БлагаВест, мда, Еда сигурно само влизала и излизала от тази вана.. За Еда говоря, вашите мисли да не бягат в друга посока, ей!
А Серкан си седи там, типипно по бей-ски, и си гледа как Еда се морки и подсушава...
Тук вече може да са му давали бром, както някой предполагаше за миналата серия. Ама може и на операторите да са давали, че тази камера, която снима крайниците на Еда... Горко му на окото, което е зад нея 😆

Е не, скоро не съм се смяла толкова много. Чак коремните мускули ме заболяха от смях.

То с този бром си ги представих всичките мъже наизпотръшкани. Иначе няма да изкарат докрай сцената. Ще хвърлят камери, микрофони и бързо към тоалетните...

# 192
  • Кърджали
Нося ви нещо

Ще се оженя за теб 

Скрит текст:
Стюардесата: Ще желаете ли нещо?
Серкан: Една вода, моля
Серкан: Бях поискал вода
Серкан: Да, може да я оставите тук, благодаря! Еда?!
Еда: Серкан
Серкан: Еда? Ти как…какво правиш тук?
Еда: Оставих всичките си страхове и дойдох, Серкан Болат!Ще се ожениш ли за мен?Нищо ли няма да кажеш?
Серкан: Това…
Еда: Серкан?
Серкан: Еда, аз…аз…аз..аз..аз сънувам…Нали?Това не е истина..Как дойде тук?Това…Ние се бяхме разделили…Тоест..Какво?
Еда: Това не е отговор.И не е сън.Истина.Тук съм. И нямам никакво намерение да се разделям с теб.
Серкан: Еда!Разбира се, че ще се оженя за теб.Това е нещото, което най-много искам. Какво?
Еда: Пръстените
Пъръл ли е отвлечена?

Скрит текст:
Еда: Всичко беше идея на баба  ми. Аз се изплаших, не исках да ти навреди.
Серкан: Ако ни види сега, вероятно ще полудее
Еда: Да
Серкан: Да
Еда: Дали да не си говорим за по-приятни неща?
Серкан: Какви?
Еда: Например…Какво ще правим в Париж?
Серкан: Какво ще правим в Париж?
Еда: Друго?
Серкан: След това …
Еда: Друго, друго…
Серкан: Затова ще останем няколко месеца в Париж.Но първото нещо, което ще направя е да се кача на върха на Айфеловата кула и да изкрещя на света колко много те обичам.
Еда: Това и аз мога да го направя.
Серкан: Добре. След това.Ще се обиколим всички улици на Париж без да мислим за никого. Ще обиколим кафенетата.Ще излизаме от стаята си възможно най-малко.
Еда: Хм..Звучи добре
Серкан: Добре. И след това…Ще направя най-романтичното предложение за брак.
Еда: Защо? Нали аз ти предложих?
Еда: Казваш, че жените не могат да предлагат ли?
Серкан: не, не казвам това. Разбира се, че и жените могат да предлагат.
ЕДа: Тогава не мислиш че предложението ми е романтично?
Серкан: Беше напълно романтично, много романтично.
Еда: Тогава?
Серкан: Тогава аз какво ще кажа на бъдещите ни деца?Когато ме попитат „тате ти как предложи брак на майка ни“ какво ще им кажа?
Еда: Майка ти ми предложи брак, детето ми, ще кажеш
Серкан: да, майка ви ми направи едно много красиво предложение, но след това не се стърпях и и направих най-романтичното предложение за брак в света, ще им кажа.
Еда:  Правилата на Серкан Болат
Еда:  Става, мен ме устройва
Серкан: Добре
Еда: Но не веднъж. Ще повториш
Серкан: Всеки ден. /телефона му звъни, затваря/Не сега.
Пилот: Готови сме за излитане
Серкан: Добре, благодаря . Боже, Боже, какво толкова искаш, Енгин?Няма !
Еда: Ще е нещо важно
Серкан: Не, не е
Еда: Важно е.
Серкан: Не, все има някаква криза и не се справя.
Еда: Значи е важно, вдигни .Колко пъти се обажда
Серкан: Колко пъти се случва това
Еда: Важно е значи
Серкан: Кажи Енгин.Добре, чакай, не разбирам, Енгин, успокой се.Какво? Енгин, секунда…Момент, някой е отвлякъл Пъръл ли?Добре..Добре, добре, успокой се, ще дойда. Веднага идвам, добре.Хайде
Еда: Какво беше това?Какво е станало?

Женим се

Скрит текст:
Енгин: Приятели, говорим за най-разбраният човек на света, Пъръл…Не ми го побира ума, това момиче не е навредило на никого в този свят. Кой, защо  ще иска да я отвлича?Ще се побъркам! Ще полудея тук!
Еда:  Сигурна съм, че сте се сетили, но успяхте ли да разберете регистрационният номер на колата?
Джерен: Полицията провери всички записи от камерите, но не видяха нищо.Не могат да намерят.
Енгин: Не! Не мога да стоя тук! Не мога! Ще ходя да я търся!
Серкан: Енгин! Енгин, не прави глупости, къде ще ходиш?
Енгин: Братле, тук ще проверя, там ще проверя, ще я търся някъде,по-добре отколкото да стоя напразно тук.По-добре ще е. Какво толкова.
Ферит: Енгин!
Енгин: Любов моя! Любов моя! Любов моя!Добре ли си?
Пъръл: Добре съм
Енгин: Добре ли си?Всичко наред ли е? Случи ли ти се нещо
Пъръл: Успокой се, добре съм .Ще разкажа, спокойно
Енгин: Какво ти направиха?
Пъръл:Нищо не ми направиха. Обещавам, ще ти разкажа.
Енгин: Ела, ела седни.

# 193
Аз, четейки коментарите под фрага в Ютуб, гледам комшиите наблегнали на фразата на Серкан: Ben ilk defa kaldiriyorum - за първи вдигам.. ама какво, табелката, ние знаем JoyJoyJoyTrollface С риска да ме цензурират, ама и турците не си поплюват. Joy Така де .. да не си помислите нещо друго.. тука само примерни фенове и приятелски отношения гледаме. Animal Speak No Evil И аз давам 10 на Серкан .. Smiling ImpJoy

# 194
Скрит текст:

Предполагам, че Ханде е с нещо подобно, а Керем е с онези страстоубийки пополегнал в студена вода...Иначе започвам да си  мисля, че рекламира нещо за понижаване на лобидото Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт