Отговори
# 405
Ох, дано имаме сватба! Искам вече да ги видя като едно семейство, пък от там насетне да се оправят с проблемите заедно. ❤
Налбантова, стягай Чавдара и да тръгваме всичките.

# 406
  • София
+1 🤘🏼🤘🏼🤘🏼
Ох, дано имаме сватба! Искам вече да ги видя като едно семейство, пък от там насетне да се оправят с проблемите заедно. ❤

# 407
Ще има "Бяла роза" този епизод Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново от Бамби

... не че нещо ... Wink

Утре въпросът на журналистите ще е : "С Ханде от кога имате един и същ доктор? Wink"

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 20:44 от mi_si

# 408
  • София
И аз се усмихвам под мустак. Нашият вече я е харесал. Не че не може да са станали много добри приятели. Напълно е възможно. Ашк йок. Приятелство вар. Ама... надеждата умира последна. А времето ще покаже какво е. 😏

# 409
  • София
Ще има "Бяла роза" този епизод Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново от Бамби

... не че нещо ... Wink

Утре въпросът на журналистите ще е : "С Ханде от кога имате един и същ доктор? Wink"
Къде се мотаят все заедно тези двамата? А после папараците били виновни 

От снощи!  Бамби с красив букет се приготвя за рождения ден на любимата сестричка

# 410
Цитат
... накратко може да се преформулира в ”що питате мен, да не съм им светила”
Joy
Не знам доколко е точен превода, ама и на мен така ми прозвуча - "Що питате мен, те трябва да си кажат" - и ... някак не го виждам това изявление баш като защита на колегите от папарашките набези.

Аха, и на мен не ми изглежда много защитно...

# 411
Приятелство, приятелство ... и накрая Керем джуниър Wink
От опит: съвпадение след съвпадение ...... не е съвпадение Wink

# 412
И аз се усмихвам под мустак. Нашият вече я е харесал. Не че не може да са станали много добри приятели. Напълно е възможно. Ашк йок. Приятелство вар. Ама... надеждата умира последна. А времето ще покаже какво е. 😏

Текстът под снимката е страхотен:

Скрит текст:
dreminkaya
#handeerçel #zarif #kibar #güzel #güleryüzlü #yetenekli #samimi #iyikalplı #başarılı #duygusal #mütevazi #sevecen #sanatçı #oyuncu #sempatik....bu liste bitmez. Bu özel insan bu özel ruh, özel gönül , başarısı ve sevenlerinin, hayranlarının gönlündeki tahtı, sonuna kadar hakediyor. Size bu bu sevgi ve ilginin kaynağının sırrını vereyim mi? Gözlerinin en derin yerinden çıkan o ışığın gücünü... #içtenlik, samimiyet, sadakat, sevgi. Yani işin aslı Hande Erçel gerçek bir star. Bilgisini ve kültürü ile kendisini çok iyi yetiştirmiş. İç dünyasındaki güzelliği, dışına yansıtmış adeta. Kendisini bir süper star olma yolunda kariyerinde ilerlerken adım adım hayranlıkla takip edeceğiz. @artehealthclinic #dreminkaya @dr.ebrukaya @handemiyy

В деня си, свободен от снимки, Ханде Ерчел реши да използва услугите на отоларинголога Емин Кая в клиниката ARTE. Лекарят публикува обща снимка с нашата нимфа, подписвайки публикацията:

„Нежна, красива, учтива, усмихната, талантлива, искрена, успешна ... този списък никога няма да свърши. Този специален човек, специална душа, специално сърце напълно заслужава своя успех, трон в сърцата на всички негови фенове. Ще разкриете ли тайната на източника на тази любов и грижа? Силата на тази светлина, която идва от дълбочината на очите й? Откровеност, искреност, лоялност, любов. С други думи, Ханде Ерчел е истинска звезда. Нейните знания и култура са възпитани много добре в нея, като нея самата. Красотата на нейния вътрешен свят сякаш се отразява във външната й красота. Ще гледаме с възхищение как тя стъпка по стъпка расте в кариерата си и става суперзвезда. "

Алекс, пази се, миличка! Скорошно оздравяване! Пий топъл чай с мед и лимон!

P.S. Според мен, Керем е харесал и текста под снимката!

# 413
  • София
Да ви споделя ли какво правя аз в момента?? Любимото ми занимание, когато чакаме фраг - риврешвам през 20 секунди страницата на продуцентите. В очакване... 😅😅😅

# 414
Здравейте!
Познах за хамама 🙄
И още нещо, сватба може да има, но дали ще успеят кажат "да"... Или ще има булкта/младоженеца беглец 🤔

# 415
Те са приятели! Това не е лъжа! Дали са и нещо друго ще кажат, ама друг път! 😜
Иначе са много добри актьори! Много фенове не правят разлика между Еда и Серкан и Ханде и Керем! Но и те много се стараят да ни объркат 😁😁😁
Тези кои ли са?

# 416
# 417
  • София
Аз така ги виждам нещата, момичета 
Приятелството е преди любовта. Любовта може да се изпари в даден момент, но истинското приятелство е за цял живот.
Значи, Бамби се е почувствала малко неразположена. Заболяло я е гърлото и е споделила това с Керем, като най-добър приятел. С кого друг да го сподели?  Но понеже той в това време е бил на снимки с Нилпери, е помолил Хандемий да отиде при тях.  Докато те снимат, тя  пие кафе навън и се разхожда (нали е деликатна, да не им пречи на работата).   

Когато Керем приключва със снимките, двамата с Ханде отиват при неговия личен приятел и лекар, да прегледа болното гърло на момичето, защото й предстои "сватба". А без глас и с болно гърло няма да се получат снимките.
Това е просто една услуга от най-добрият "приятел".

# 418
Аз опровергавам романтиката, кетъринг фирмата, която обслужва сериала ползва фирмени чаши за топли напитки, с една дума еднакви. Керем е лайкнал лекаря приятел, а приятелката, ами тя.. То... Така не става.. Да е очевидно... И последно, Ханде почива, но не я свърта у дома, опрала е, почистила, с готвила любимата супа на някого си и е притичала да поднесе гореща... Казват, че една любов минава през стомаха... 🥴😁
И къде е фрага 🤔

# 419

Общи условия

Активация на акаунт