Отговори
# 420

Само разбрах, че след три дни искат да е сватбата, май..
Сцената с носовете и танцуващата Еда, когаго влиза в.. където влиза, са ми най-приятни.
Семиха, Балджа? В езерото до патките ли са 🤔

# 421
  • Кърджали
Щ

Айдан: Запазихте ли дата за сватбата
Серкан: Уговорихме за събота
Айфер: 3 дни ли?
? : Еда тук ли ше остане?
? :Със свекървата си?
Мело: Изглежда ще е труден ден?
Еда: И то г-жа Айдан
Серкан: Еда
Еда: Извинете
Серкан: Тази вечер си булката ми. След това ще си Еда Болат. След това през целият си живот ще живеем заедно. Ще остареем заедно. Готова ли си?
Еда: Да, готова съм...

# 422
  • София
Ах, какъв вълшебен фраг!  Чак на мен ми се зажени. То турска баня ли нещеш, вълнения около сватбената рокля, прегръдки край езерото.... Прекрасно!

# 423
  • София
Този фраг всъщност нищо не ни казва и показва. 😅 Така де... нищо не издава, което е супер. Настроението е хубаво. Има любов. Има забавление. Продължаваме да не знаем каква е развръзката с отвличането, но виждаме, че Еда и Серкан са заедно и се готвят за сватба. Наистина се надявам сватба да има. И сценаристите да не ни изненадат неприятно в последния момент. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

# 424
Май наистина има сватба, щото Еда е с коронка на главата, вероятно с бяла рокля, а Серкан с папийонката.. Охххх, ДАНО

# 425
Фрагът с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2068971719180

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 22:44 от ally.yor

# 426
  • Пришълец
А Керем как успява да се съсредоточи и раздава за две роли едновременно?! Не знам за този с Нилпери, но в нашия е все едно Земята се върти около Еда Йълдъз, гледа я с такава нежност и вълнение.

Фрага не издава нищо, както казва Бърборанка, но все пак мисля ще има сватба. Така съм се настроила.

Али, Flowers Tulip Алекс Flowers Tulip благодарности!

# 427

Жива и здрава да си скъпа Али, че за секунди ни предоставяш трейлърчето с превод!
Благодаря ти !
Flowers Hibiscus

Благодаря от все сърце и на другата ни преводачка, Алекс! Вие сте бижута момичета!

# 428
  • Монтана
Алекс, Али, невероятни сте, Дами!
Много, много благодаря! Бъдете здрави, мили момичета!

# 429
И двата фрага за този епизод много ми харесват  -нежни,романтични, забавни, но нищо не издават. Само загатват и ни карат да мечтаем. ❤
Дано има сватба, а след това може и леко напрежение.
Благодаря и на двете момичета за преводите! 💙

# 430
  • София
Не са ни показали края на епизода. Това е сигурно. Аз също съм се настроила за сватба. Нищо и никой няма да я провали. Точно това ми се гледа - Серкан и Еда като съпрузи, справящи се с всичко заедно. И много ще се радвам на БамбиБотче. 🤍

Али, Алекс, вие си знаете! ❤❤❤

# 431
Али, Алекс огромно благодаря!!!
Притеснена съм -  за първи път  два хубави фрага?!? Надявам се сценаристите да не ни го на ...кат /извинявам се за израза/ на финала. Ама много хубаво не е на хубаво са казали старите хора.

# 432
Сега не искам да развалям настроения от захаросания фраг, просто разсъждавам 🤔
От фрага виждаме, че ще има сватба. Булкa, младоженец, тинтири-минтири, НО.. не виждаме самата сватба. Как са седнали на масата със свидетелите, как подписват, а може да не ни го показват умишлено, но... дали? 🤔
От тук имам вече два варианта - или сватбата ще е другата седмица, или няма да се случи, защото Семиха ще направи нещо, което ще накара Еда/Серкан да не седне там.
Обаче се връщам и към думите на Неслихан, че ни чака комедия и такива неща.
Пак казвам - аз сватба искам, бяла роза, блага ракия, китки, фитки, но... Или тези сценаристи носят на Бро очилата, или на мен ми  трябва още малко вино.

# 433
Габи, и аз си го мислех , но недей така.. може СЦ да са ни отпуснали един епизод жез проблеми.
Момичета, нося ви една забавна сцена от миналия епизод, за да се развеселите и да забравите за предполагаемите проблеми в следващия епизод:

# 434
...След това ще си Еда Болат. След това през целият си живот ще живеем заедно. Ще остареем заедно.....

Това е истината и действията, които ще последват... Неочаквани... Дано пък да не съм права.
Налбантова, съгласна съм с теб.
Благодаря за фрага и преводите!

Общи условия

Активация на акаунт