Отговори
# 435
  • София
Аз съм на розови хапчета и с розови очила. Сватба ще има. Всичко ще е наред, проблемите ще дойдат след това. Не искам никакви конспирации за провалена сватба и нова раздяла. Нашите 26 епизода ги чакаме да се съберат и разберат най-накрая. Е, заедно са! Нека си получим най-хубавата, захаросана и чок татлъ сватба, след което да се появяват тъмните облаци. Но след цялата мъка, гоненици и нерви заслужаваме минимум една сватба на ГГ и няколко щастливи епизода. Няма да ми омръзне да го повтарям!!! 🍀🍀🍀

# 436
Сори, май за първи път откакто пиша тук съм негативна, ама според мен отново дадоха финалната сцена т.е. думите на Серкан към Еда преди сватбата и все ми се струва, че Налбантова не трябва да изкарва още Икаруса. Ще си почакаме до по-следващия епизод да видим развръзката. Нима си мислите, че бабата толкова лесно ще се предаде. Трябва чудо да стане в главата на сценаристите, че и тя да кандиса.
Офффф, казвам ви лека нощ, само ще чета че много негативно съм настроена. Чак такава любов към феновете не вярвам да изразят сценаристите.

# 437
  • Пришълец
Семиха не беше ли казала пред Балджа, че дори да се оженят тя не се е отказала от намеренията си, т.е. сватба все пак може и да има newsm78

Иначе благата ракия я изпиха отдавна, щото първата брачна нощ се състоя доста преди брака Joy Нашите не протакат излишно. По пътя на логиката би следвало новината за бебе да изпревари сватбата, т.е. тя все пак да се отложи малко. Усещам, противореча си. Настроена съм оптимистично и премислям в същото време всякакви варианти Joy

# 438
  • София
Габи, давай си адреса, моля те. Имаш спешна нужда от розови хапчета. Очилата няма да помогнат в твоя случай. Ще ти пратя схема как да ги пиеш и всичко ще бъде наред.

Скрит текст:

# 439
  • София
Привет и от мен! Flowers Hibiscus

Нареждам се и аз в редицата на тези, които са с розовите очила, розовото настроение и с чаша розово/червено вино в ръка! Надявам се екипът сценаристи (без значение от неговия състав, в смисъл с нови попълнения или без такива!) да ни изненада наистина приятно и видим една красива, романтична, бляскава и бяла (в буквалния и в преносния смисъл на тази дума) сватба! И като пиша "да ни изненада приятно" имам предвид, че в романтичните турски сериали, които съм гледала първата сватба никога не се реализира, т.е това е едно много често прилагано в турската дизи-индустрия клише! Но се самоуспокоявам (а в момента май се опитвам да успокоя и тези, които са без розови очила в темата?!) с два аргумента: 1) вече имахме нереализирана сватба с бягство на младоженеца в последния момент, а именно тази на Селин и Ферит; 2) фактът, че сериала "Почукай на вратата ми" до този 27 еп. определено се доказва като различен, новаторски, неподправен и оригинален (въпреки присъствието на някои лошо изиграни и поднесени на нас зрителите клишета)! И като такъв, би следвало да е различен и в този аспект, т.е. да видим реализирана сватбата между Еда Йълдъз и Серкан Болат още в следващия епизод! И много се надявам да съм права!

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

# 440
Маргаритке, мен точно бабата ме кара да се съмнявам във всичко хубаво. Защото не знам какви планове има. Как иска да ги раздели, как ще ги раздели, кога ще го направи. То ще е или по време на сватбата, или след това. Ок, отвличането сме го преодоляли, справили сме се с принца, но голямото зло още не спи зимен сън, динозавърката й такава. Аз не обичан неизвестното 😆 Искам да знам ходовете й, да съм подготвена кога да се ядосвам. Ама си мисля, че и с принца нещата бяха като прах в очите. Един такъв.. никакъв. Само толкова ли може? Ама може и да не сме приключили с него де.
Реално погледнато... В началото на серията ще спасяваме Еда, отивят в къщата, после ще ходим на баня, ергенско парти, ваната.. И уж след три дни е сватбата, а ги виждаме и в официалните дрехи. Което клони и към мисли, че може и последна сцена да е.
🙄 Стана една объркана работа 😆

# 441
nrgmama, Бро Благодаря ви - и за хапчетата /много ми харесаха на външен вид/ и за позитивизма. Принципно съм такъв розов оптимист, но сега нещо вътре в мен нашепва - не вярвай, не вярвай, не може да е толкова хубаво и да е истина.  Или съм тренирана от предишните сценаристи да очаквам неочакваното. Но със сигурност и аз се надявам на бонбонено захаросан епизод, в който най-голямата драма е ревюто на незнайни хубавици или избора на рокля за Еда. Прегръщам ви!!

# 442
  • София
nrgmama, Бро Благодаря ви - и за хапчетата /много ми харесаха на външен вид/ и за позитивизма. Принципно съм такъв розов оптимист, но сега нещо вътре в мен нашепва - не вярвай, не вярвай, не може да е толкова хубаво и да е истина.  Или съм тренирана от предишните сценаристи да очаквам неочакваното. Но със сигурност и аз се надявам на бонбонено захаросан епизод, в който най-голямата драма е ревюто на незнайни хубавици или избора на рокля за Еда. Прегръщам ви!!

Габи Д, голямата драма ще бъде изчезването на Еда! Ние всички приехме нейното отвличане като нещо много леко и бързо разрешено, но това е само и единствено заради двата трейлъра, в които тя присъства щастлива, усмихната и влюбена! Серкан и другите младежи тепърва ще установят в началото на следващия епизод липсата на младоженката и целия ужас от този факт тепърва ще се стовари върху главата на Серкан! Хубаво за нас е, че проблемът ще бъде разрешен в рамките на един епизод, но няма да е напълно "бонбонено захаросан"! Ще имаме от всичко по малко, надявам се!

# 443
  • Пришълец
Ох, бе, Налбантова. Бабето само динозавър не сме я наричали Joy
Ще видим какво е намислила, че няма да се примири и да ги остави на спокойствие е ясно...

# 444
  • София
Наш Керемчик също се вълнува от предстоящия епизод, дано и лайв вар в събота по същия повод. Wink Че две поредни седмици сме “на сухо”.

# 445
  • София
Бърборанке, изпревари ме. Аз ще го кача, но от друг ъгъл, защото е много красиво.  

Ето го и нашият бъдещ  младоженец...

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 00:39 от БлагаВест

# 446
Здравейте, момичета!

Получи се много дълъг пост, така че ...имате избор.Flowers Hibiscus
Изгледах и последната серия, но ще започна по отдалеко.
24-ти епизод - последният по сценарий на Айше Кутлу(ако не бъркам). Сякаш бързаше да нахвърля идеи, заложи насоки, и завещае символите от които приказката не трябва да бяга. С  наченки на много интересни сцени, които не бяха доразвити.

Как видях Еда и Серкан? Онзи Серкан, въодушевен от предстоящата разходка в Париж, излъчващ толкова страст и романтика, тук е различен. Уморен от очакване на споделеност и осъзнал, че след появата на Семиха развитието на връзката им е в ръцете на Еда.
Еда в предходните серии - ту капризна като малко дете, ту дърпаща се като жена на която ѝ харесва да бъде гонена. Еда - безкрайно лутаща се между повика на сърцето, обещанието да стои по далече от Серкан, и едностранчивото желание да бъде разбрана, без да вникне в болката и усилията на другия. И след искреното и красиво споделяне на Серкан за  усещанията и чувствата си, някак постното „Разбрахме се, Серкан Болат. Каквото и да ни чака, ще го преживеем заедно.“(сцената с бръсненето)
MemoИмам чувството, че сценаристите се водят от твърдението, че жените се влюбват с ушите си, а мъжете с очите. И за това всички толкова красиви, чувствени и романтични признания са на Серкан, а Еда е по обрана в изказа си.

Новият Серкан - влюбен, открит, спокоен и мъдър. Изслушва, не показва раздразнение, приема критики. Внимателно анализира ситуацията. Предвижда възможните негативи. Дава си време за опознаване на противника и изграждане на стратегия. Осланя се на интуицията си. Истински обичащият мъж вижда жената до себе си като равностоен партньор. Жена стабилна и в личен, и в професионален план. Преди време, търсейки начин Еда да му прости, Серкан сподели с Енгин, че се страхува да се изправи пред гнева ѝ. Въпреки това, в желанието си Еда да се представя адекватно професионално, на няколко пъти се опита да отнеме от напрежението ѝ, без тя да се усети. Да укроти първоначалната ѝ бурна реакция, провокирайки я да изсипе гнева си върху него. Хрумката с чашата "Еда Болат" постигна целта си. Този път, обяснявайки намерението си, Серкан показва друго ниво на отношение и доверие. А така фино и без да натрапва, прокара идеята как да се справят с баба Семиха.

Nature StarНикой не иска да срещне кошмара си наяве. Еда 20 години гради живота и характера си далече от омразната си баба. Сега отново трябва да премине през всичките си кошмари и страхове. В две серии, без протакане следим борбата ѝ: дали да избяга, дали да се противопостави, как да надиграе баба си, как да не навреди на близките си? Страхът този път не я кара да бяга, но я оставя с празни ръце, без любов. Ревността не я заслепява, а ѝ показва ясно цялостната картинка. За да видим Еда надмогнала и загърбила всичките си страхове и ограничения, осъзнала какво иска, освободена и готова на всичко.

Flowers CactusБаба Семиха - ослепяла от злоба и желание за възмездие, невиждаща грешките си, търсеща вина извън себе си, застинала в болката си жена. Сякаш 20 години е плъзгала пипалата си като октопод и създавала връзки с единствената цел да съсипе семейство Болат. Умна. Аналитична. Много видяла. Силна. Авторитарна. Равностоен по сила противник с недостойно поведение.

Вятърничавата и наивна Балджа  Не толкова наивна, колкото тъпа. Водена от звездната шарлатанка Сузи, а сега оръжие в ръцете на бабане. Подла, низка, жалка. Безскрупулна и  готова на всичко, за да задоволи безпочвените си фантазии.

Безличният принц Сеймен ще запомня само с думите „Вярвам в силата на истинската любов“. Надявам се, след като Еда стовари йълдъз-йълдъръмският си  гняв върху главата му, той да има не само вяра, но и разбиране за истинската любов
.
Игра на тронове
Изключителен контраст с двата стола в офиса - трона на Семиха и офис стола на Серкан. Противоборство между поколенията. Сблъсък между старото, закостеняло и новото, напредничавото. Противопоставяне на двузначен морал. Величие и власт, продиктувана от история, семейна приемственост, финансови фъзможности в разрез с простичкото, човечно и смислено отношение.

Трите ААА
Айфер. Жената обединила около себе си младостта в лицето на Еда и приятелки. Приютила ги под крилото си и създала семейство за тях. Научила ги да разчитат на себе си, да следват мечтите си, да имат реална самооценка. Проницателна и бързо претегляща човека срещу ѝ. С най-точната оценка на ухажорите им. Кога се превърна в объркана и смешна тийнейджърка?
 Айдан - пленяваща със сладката си лудост. Чудесни сцени майка-син, затрогващи с топлина на споделена близост и с ценни послания за човешките отношения. Създаваща проекти в защита на онеправдани жени и талантливи млади хора. Къде се изпари социалната и ангажираност?
 Шеф готвач Алекс – самец на средна възраст, ласкаещ се и галещ самочувствието си от вниманието на две красиви жени. Толкова ме дразнеше до последната серия, че мислех, оставайки верен на повика на фурната, да си вземе италианската атмосфера и се запъти другаде. Добре, че в последния епизод образът му намери адекватно и смислено участие. Не че не се смея с комедийните моменти между тях. Понякога с глас. Няма как да не спомена женската солидарност на Айфер при получаването на документите за развод и как се надпреварваха да се убеждават, че са млади, красиви, вървежни. Превръщането на Айдан в най-добрата ми приятелка Айсун, а след това и в съперница за вниманието на Алекс. Но прескачането на тънката граница между чистия хумор и пародия измества първоначално изградените характери на Айдан и Айфер. Кара ме да се питам -Така ли ни виждат младите? Не че искам включването на нови персонажи, но ми липсва стойностен възрастен герой. Мъдър и с добро чувство за хумор. Човек, който да обедини младите, да ги учи и предаде опита си – професионален и житейски.

Ангелите на Ердем
С усмивка и намигване към някои западни филма, тук искам да отбележа чудесните и забавни сцени между Ердем, Мело, Лейля, Тахир, колегите в офиса. Отразяването на семейния живот на Пъръл и Енгин, развитието на връзката Джерен – Ферит. Сякаш сцените между тях не са само пълнеж, а героите им добиват пълнокръвен живот.

Последният епизод – дълго чакан, вълнуващ, комичен и много романтичен. Всички – и актьори, и зрители сме в еуфория. За красивите романтични сцени не бих могла да напиша нещо по добро от препоръката да им се насладите отново.
 Няма как да подмина годежа на Еда и Серкан. Убедена съм че сцена с толкова герои и действие не се снима лесно. Личи колко актьорите обичат сериала си, как са се сработили, колко се забавляват заедно. Да вметна - най-добрия избор на актриса за ролята на Баба Семиха. Чудесен образ прави. Много добра игра на всички. Ердем в избор на страна – на Еда или Серкан. И къде без баба Семиха? А появата на шеф Алекс и забавното недоразумение? Айфер, Айдан и Селфи в борба за дните, нощите и почивките на Алекс. Физиономията на Семиха. Смехът на Ферит на заден фон, забавляващ се не само от ситуацията, но и от актьорската игра на колегите си. И приятеля Енгин, устоял на всички тестове. Радостта и общата прегръдка. И най-позпозитивната снимка на годината.Smile Само ние липсвахме. Да си кажа, че по идея на Nalbantova, бях приготвила домашна лютеничка, а по стара традиция – мускалчета с розово масло. Smile

Мисля, че новия епизод ще продължи вълнуващата романтична и комедийна линия. На сватба ще сме в 29 епизод и така ще завършим първи сезон. И понеже живота не свършва с „три дни яли, пили и се веселили“ и с „заживели щастливо“, втория сезон ще гледаме семейство Болат и как с усмивка и любов преодоляват пречки и битовизми.
? Как изписах всичко това?
   Лека нощ!

# 447
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един прекрасен ден изпълнен с много положителни емоции и усмивки Hug

Ново от Керем:

и от Неслихан:

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 07:54 от mi_si

# 448
Добро утро, момичета!
Ох, този Керем, как да не се влюби Ханде в него? Просто е неустоим! Как я гледа и какъв тембър на гласа! Вярно всичко е филм около тях има 100 човека, буквално им светят с прожектори в очите, но сигурно милата и се подкосяват краката! Добре, че все пак я държи!
Много емоционален ден и на вас! 😍❤️💝

# 449

Общи условия

Активация на акаунт