Отговори
# 495
Моля ви се ,спрете с тази Синем и Джан сякаш Птичката е еталон за сериал .Да , имал е много фенове , но главно заради секси Джан и симпатичната Санем , защото сценария  си беше много боза  .Тези СЦ да не са луди да повтарят Птичката ? Тя и Айшето не го повтори по нищо , даже създаде нещо по различно от повърхностен ромком . Ако наистина се появи някое клише , съм убедена ,че ще го поднесат по много различен начин .
Добра вечер , момичета Hug
Дано....В никакъв случай не е еталон, но винаги е по лесно да копираш отколкото да измислиш нещо различно....Не ми се гледат познати неща...
Разбира се ,че е по лесно , но поне да взаимстващ от нещо , което ти си писал .
За това се надявам ,че тези новите ще се доказват и ще мислят по добре Grinning

# 496
  • София
Моля ви се ,спрете с тази Синем и Джан сякаш Птичката е еталон за сериал .Да , имал е много фенове , но главно заради секси Джан и симпатичната Санем , защото сценария  си беше много боза  .Тези СЦ да не са луди да повтарят Птичката ? Тя и Айшето не го повтори по нищо , даже създаде нещо по различно от повърхностен ромком . Ако наистина се появи някое клише , съм убедена ,че ще го поднесат по много различен начин .
Добра вечер , момичета Hug
Дано....В никакъв случай не е еталон, но винаги е по лесно да копираш отколкото да измислиш нещо различно....Не ми се гледат познати неща...
Разбира се ,че е по лесно , но поне да взаимстващ от нещо , което ти си писал .
За това се надявам ,че тези новите ще се доказват и ще мислят по добре Grinning

Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Когато копираш нещо чуждо в областта на науката, изкуството и литературата, то това се нарича  плагиатство, т.е. интелектуална кражба! Плагиатството не се одобрява, не се толерира и не се подкрепя! Плагиатството се наказва! Силно се надявам, че в Турция органът който следи за такъв вид интелектуални кражби си върши работата качествено и своевременно (подобно на органът, който следи за цензура) и не допуска подобни случаи! Силно се надявам също, че няма сценарист в съседна Турция, който да не е наясно с основни понятия в изкуството като взаимстване, вдъхновение и плагиатство и ще ни бъдат спестени епизоди, подобие или копия на епизоди от други сериали! Защото принципно в европейските страни разобличените в плагиатство в областта на изкуството и литературата са обект на санкции, което им носи съответните негативни последици!

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 11:10 от nrgmama

# 497
# 498
  • София
Аз отсега си представям как Серкан отново пита Еда “kimsim sen” и тя му отговаря “Еда Болат, бейби”. 😎 Ето ви едно колажче за лека нощ от мен. 🤘🏼😅🤘🏼

# 499
  • София
Ей, мира няма от тези нахални журналисти. От всякъде изникват.
Добре, че Ханде е търпелива,  говори спокойно и се усмихва.

Не ми стана ясно Ханде, къде е ходила. На вратата пише, че е някакъв доктор. До колкото прочетох д-р Незих Кара - дерматолог.  Да  няма някакви проблеми нашето момиче.  Ту при един доктор, ту при друг. Интересно откъде журналята знаят, че Ханде е вътре, та я чакат за интервю?       

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 23:27 от БлагаВест

# 500
# 501
БлагаВест, дрехите й са същите, с които беше при онзи доктор.. общия 😏
Вероятно е от това посещение.

# 502
  • София
БлагаВест, дрехите й са същите, с които беше при онзи доктор.. общия 😏
Вероятно е от това посещение.
Другият доктор, този дето е и на Керем,  не беше ли с друго име?

# 503
Да, онзи е друг чичко, не помня кой. Ама на Ханде, преди да се качи в колата, онзи нейн другар й отваря вратата (ако не греша) - Серхат, гримьорът. А този доктор, който го пише там, освен дерматолог, май и някакви естетически неща прави.
Ходила е някъде девойката... Кой знае, нейна си работа 😆 Просто дрехите й са същите.

# 504
  • София
Налбантова, ако е за разкрасяване, може. Нека да ни е красиво момичето, нали ще го женим, сватба предстои...
Да не вземе женихът да я върне.   След като ще има турска баня, после трябва да има сауна, масаж и разкрасителни процедури     

# 505

Здравейте!
Изтрих си поста. Ядосах се, щото съм бавна като мравка.
Да не съм на "сухо".Smile
Нали Еда не дава никой да докосва Серкан. Ето ви други възможности:

Лека нощ!

# 506
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Hug

Gift Heart

# 507
Добро утро и приятен ден!

# 508
Ето една хубавица, за Добър ден!

https://www.instagram.com/p/CKTMcZDAwus/?igshid=d4wu5l1ym8yo