Отговори
# 510
Керем на 12 минута и вече я е харесал❤

# 511
До колкото гугъл превежда на Неслихан сторито, то тя говори, че някой й е хакнал профила за два дни. Харесали някакъв лош коментар за Ханде и пращали съобщения. Изтрили са й снимки и не знам още какво...
Ако Алекс и Али се появят, може да го преведат както трябва, че чичо гугъл говори малко щуротии.

# 512
  • Кърджали
Вчера беше настъпкла суматоха след мато Нескихан публикува снкмка на сина си, с коментар че бе го вълнуват сериали, не се интересува от Серкан и Еда, Керем и Ханде, че ск живее в собствения си сввт на уроци и документалки филми (Неслкхан много се гордее с това инс него) и група тийнове в Туитър едва ли не организираха лкнп срещу нея - вие сега какво искате да ни кажете, че ние като гледаме за нкшо не ставаме ли.. Абе яко я бяха нападналк. Та сега в първото стоти обяснява че е била публикувала онзи коментар подтикната от пост на 12-13годишно (колкото сина ѝ) което писало, че само плачело защото Еда к Серкан били разделени, че искало да са заедно, зашото кначе нищо не му доставяло удоволствие.
После пише че хакери са хакнали профила ѝ, изтрили всичйо от последните три години, изтрили трзи които следвала, започналинда следвст други профили, често обиждашинрсзни личности. Пише ше оше не е успяла да оправи поразиите коитомса нанесли хакерите н профила ѝ, един от постовете които хакерите били лайкнали бил някакъв обиждащ Еда (Ханде) и зрителите нападнали Неслихан как може да харесва такъв пост. Пише ако поне малко сте си направили  труда да ме опознаете след като ме следвате ще трябва да сте рсзбрали че никога не бих харесала пост осмиващ някой човек ( вика хайде може ако е за някакъв калпсв политик или убиец), но за хпрата с които работа илк съм работила и за работата, която работя - никога

Уф, не ми се връща да оправям грешките от телефона, извинете.

# 513
# 514
Ето го интервюто на Серхат Сен от 23:14минута го питат за Керем и Ханде

От Мелиса

# 515
Ново от Бамби Simple Smile

П.С. Започнаха снимките на 29 еп. Wink

# 516

Прочетох, че снимката е от новата реклама на паста за зъби "Сигнал". Пише, че предложението е за 2 милиона турски лири.
Готина е нашата Бамбина. Flowers Hibiscus

# 517

Под тази снимка пише че вчера са снимали рекламата за пасата за зъби

# 518
Според DigiLup Керем се нарежда на второ място сред най-обсъжданите актьори в социалните мрежи през последната седмица

Днес Елчин (Мело) има рожден ден Birthday Balloon

Gift Heart

# 519
  • София
Колкото и да се възмущаваме в тези филми винаги има повторения от предишни.В предишни теми някой подробно бе описал  това,дори и до тук ,самия филм е едно повторение-беден и богат  главен герой,асансьор,хранене един друг,падане и спасяване и т.н. ,но в самия живот е така ,ние и тези около нас живеем в едно повторение.За нас феновете на този филм са важни играта,чувствата които предизвикват в нас,нима не сте съгласни че пресъздаването на вътрешната буря от Серкан-Керем я играе превъзходно.С нетърпение чакам новия епизод.

# 520
Вчерашното интервю и от Неслихан

# 521
Ще си позволя да цитирам мнението на една съфорумка/без да съм искала разрешение/, чиито мнения много харесвам, та ето какво пише тя:

"Във “Вратата” вече нищо не се случва, изцяло всичко е паднало на влюбените Керем и Ханде. Пък те си изживяват любовта на екран и баш им е. "

Мойто мнение съвпада с нейното за съжаление. Няма вече интрига.Дано от 29 серия нещата да се порменят

# 522
  • София
Катрина, и да, и не. Под “нищо не се случва”... ами зависи кой с какви очаквания е. Сериалът има свои темпо и динамика. Постоянно нещо се случва. Но този сериал не е драматичен и по това се различава от другите дизита, в които постоянно има някаква интрига. Лично мен интригите ме уморяват, напрягат и затова не гледам сериали с такъв сценарий. Затова харесвам Почукай на вратата ми, който е лек, свеж и романтичен. Има точната доза хумор и драма, за да не натоварва излишно зрителя. Разбира се, за всеки влак си има пътници. На който не му е интересно, вече ми омръзна да се повтарям, но... никой на никого не е опрял пистолет в тила да гледа насила. Wink Аз се надявам сценаристите да следват своя линия на развитие, а не да изпълняват фенски прищявки. В крайна сметка не гледаме сериала на Гошо, Минка, Хатидже или Паола. А сериал, продукция на MF Yapim, режисиран от Алтан Дьонмез, със съответните сценаристи. Wink И този път ще си затворя очите за начина на назоваване на сериала - “Вратата”... че ми омръзна да повтарям колко снизходително и неуважително е! Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 13:23 от Бърборанка с розови очила

# 523
# 524
  • София
Катрина, и да, и не. Под “нищо не се случва”... ами зависи кой с какви очаквания е. Сериалът има свои темпо и динамика. Постоянно нещо се случва. Но този сериал не е драматичен и по това се различава от другите дизита, в които постоянно има някаква интрига. Лично мен интригите ме уморяват, напрягат и затова не гледам сериали с такъв сценарий. Затова харесвам Почукай на вратата ми, който е лек, свеж и романтичен. Има точната доза хумор и драма, за да не натоварва излишно зрителя. Разбира се, за всеки влак си има пътници. На който не му е интересно, вече ми омръзна да се повтарям, но... никой на никого не е опрял пистолет в тила да гледа насила. Wink Аз се надявам сценаристите да следват своя линия на развитие, а не да изпълняват фенски прищявки. В крайна сметка не гледаме сериала на Гошо, Минка, Хатидже или Паола. А сериал, продукция на MF Yapim, режисиран от Алтан Дьонмез, със съответните сценаристи. Wink И този път ще си затворя очите за начина на назоваване на сериала - “Вратата”... че ми омръзна да повтарям колко снизходително и неуважително е! Simple Smile

Бърборанке, подкрепям те напълно, но си задавам въпроса, редно ли е всъщност да си затваряме очите пред снизходителното, неуважителното и дори бих казала ироничното отношение на хора, пишещи мненията си в други теми и цитирани в нашата? И дали всъщност тези "съфорумки", чийто мнения се цитират тук изобщо следят сериала, след като пишат по този начин?

Вече повече от 7 (седем) месеца в нашата тема тонът е изключително почтен, коректен, уважителен и вежлив и аз лично моля всички момичета в тази тема, които наистина харесваме, обичаме и най-вече ценим създателите и участниците в нашия любим сериал "Почукай на вратата ми" да продължим все така възпитано, интелигентно и учтиво да поддържаме духа, настроението и наложения от всички нас стил и начин на писане! Още повече, че личните отношения между Ханде Ерчел и Керем Бурсин са си техни лични отношения и ние не гледаме сериала поради техните отношения, каквито и да са те извън снимачната площадка, а заради вълшебната любовна приказка която ни разказват Еда Йълдъз и Серкан Болат! Gift Heart

Хубав ден, прекрасни момичета! Nature Sun With Face

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 13:46 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт