Отговори
# 615
Преди 10 дни написах този текст:

"Ако сериалът продължи...и да речем в 29 епизод настъпи разрив...Тогава скок във времето...
Еда е отишла в Италия.
Станала е световно известен ландшафтен архитект.
Един ден, в една градина, която е създала, среща Серкан, който с удоволствие се разхожда, но с огромна  болка отново усеща празнотата в сърцето си след раздялата с една Звезда - Еда...
П.П. Справка: Нощният разговор в храма на Аполон - 5 епизод.

Да, ама как ще преживеем 29 епизод...... "

И аз вярвам в щастливия край, но продължавам да се чудя как ще преживеем 29 епизод... Sob Sob

# 616

И аз вярвам в щастливия край, но продължавам да се чудя как ще преживеем 29 епизод... Sob Sob

С розови хапчета, очила и вечният ни розов позитивизъм на всички горящи в темата. Ще оплюем сценаристите, ако не ни харесва, ще предложим нови варианти и ей така..Heart Eyes

# 617
# 618
# 619
Каква главоблъсканица ! Heart Eyes По -бързо да идва събота !Хем има пеперуди, хем леко нагарча от щастие Grinning Като махнаха Селин да не би и ПР -а да смениха ? Върнаха ми първоначалната тръпка Heart
    Като гледах третия фраг се сетих за сериал ,който не е в нашия жанр - "Касъл " . Joy Там бяха много щастливи в деня на сватбата и той отиде до града да вземе нещо ,избутаха колата му от пътя ,отвлякоха го и изгориха колата . После се върна с амнезия . Доста фантасмагорично ,не давам идеи на СЦ ,само споделям първото впечатление .

# 620
Алиии, благодаря, момиче!!! ❤❤❤ Дами... като изгледах фрага със субтитри, съм почти убедена, че ще имаме Серкан с амнезия. Това твърдение “и сто пъти да се родя на този свят, пак ще съм влюбен в теб” не е е случайно. Еда пък е убедена, че щом са се справили и с бабата, значи могат да преминат през всичко. Демек със сигурност им предстоят още изпитания. Само че се замислих... къде отива Серкан, че след секунда ще се върне? И няма ли всъщност сам да катастрофира, тоест да нямаме сватба. Ето това само не ми харесва. Надявах се да са женени и той да не я помни. Иначе... лоша работа. Но няма да се настройвам. Ще гледаме в събота и нататък, пък ще видим. Но толкова много искам сватбааа. 🤍🤍🤍
Мислим еднакво ,това със “и сто пъти да се родя на този свят....”е разковничето в фрага.Дано наистина има сватба,но май ще ни предстои много мъка и болка.
А колкото до красотата на 3-ти фраг ,нямам думи ,като го гледах толкова много  нежност излъчват един към друг ,убииствено реалистично ми е всичко❤🔥❤

# 621
  • София

Серкан Болат отново арестуван и на разпит? Това ли показва този кадър или аз нещо бъркам? Очевидно г-жа Семиха не е измислила друг начин да отмъщава, пак същите методи използва! А разпитващият колко лошо, чак злобно гледа! Тръпки ме побиха направо!

# 622
  • София
Това истинско ли е? Или е от някой фенски профил? 🤔

# 623
Бразилките го дават като оригинал ... гарантират, че не е фотошоп
Ако е някакъв полицай, защо е в дома на Еда ... ?

# 624
Ризата не е същата. И кой стои на разпит по този начин. Anguished

# 625
  • Бургас
Предлагам, сериозно, да не споменаваме повече думата финал, поне седмица!
Има една мисъл, срещала съм я в турските сериали "Да казваме, че сме добре, за да бъдем добре!"
Перифразирам: Да не мислим за Ф......, за да не дойде Ф....!
Наистина съм сериозна, че нещо вече ми идва в повече. През 10 страници и някой подема темата................................
Ами, стига!!!

# 626
  • Пришълец
Цитат
Оригинал трябва да е, чичко Гугъл казва, че е от "Seref Meselesi" 19-ти епизод, който го е гледал може да потвърди Simple Smile

# 627
Аз съм пас... имам изгледани само 6 турски сериала от - до, така че ...... (от допълнителната информация от Марги Wink , за което и благодаря Hug)
В Гугъл излиза това:

Харесах си още няколко кадъра Wink

# 628
  • София
Да направим ли списък със задължителните елементи в едно дизи?? Започвам с номер 1 - затвор. 😅🤘🏼

# 629
От мен е номер 2 - амнезия 🤯😀
И 3 - сцена с вана. 🔥

Общи условия

Активация на акаунт