Отговори
# 600
Стига сте писали за финал! Защо си мислите такива неща, никой никъде не е писал за такова нещо... Човек като Ви чете и ще помисли, че искате вече да свършва сериала! Недейте така... Слагайте бързо розовите очила и розовите хапчета, имаме още много епизоди да гледаме, бъдете сигурни!

Та, за акьтора не знам кой ще играе, но дано е положителна роля. За момичето не разбрах каква е? Добра, лоша? Никой нищо не каза за нея, за новата актриса.

# 601
Relaxed
Те бая, бая истински си се целуват! Виждате ли как Еда си отваря устата, за да го целуне още преди Серкан да я е целунал? 😜😍Вижда ми се много истинско за турско дизи!

На някой може сериала да му е доскучал, но аз само като ги гледам тези двамата, ми пърхат едни пеперуди в стомаха и се чувствам като влюбена ученичка! ❤️💕💞💓

Оххх, и аз съм така!  Нищо, че отдавна ми е минало времето да се чувствам по този начин:relaxed:
И как да не очакваш с нетърпение събота!

# 602
  • София
Някой беше споделил информация, че ще е сватбен агент. Дано не е човек на бабата. Иначе не си спомням какво друго пишеше. Май не знаем дали ще е добра или лоша. Поправете ме, ако греша. Simple Smile

Пеперудке, права си! Никакъв финал не искаме, затова нека мислим позитивно.

# 603
В един от сериалите заключила булката в хладилна камера и докато я намерят сватбата се отложи за следващия ден. Та и тук може да завършим с инцидент и да отложим щастливото събитие със серия или две. Пък и нали основните случки се повтарят. Може да повторят отменената сватба а Селин.

# 604
Габи, относно ей това "Да ни карат отново да си мислим едно, пък то да е съвсем друго."
Точно с фраговете може да правят това, един вид - вижте ги, женят се, обичат се, всичко е цветя и рози, любов, бебета... И накрая - к**ец. Както стана с Принца и неговия портрет.

# 605
Заглавието беше - "Откривате ли разлика?"

# 606
mi_si, следващата очаквам да е ей такава 😆😆😆 Не се стърпях...

# 607
Здравейте, сладкодумни момичета Flowers Hibiscus
И трите фрага са много добри, унасят ме в любов и мечти Yellow Heart
Да си кажа, че такова клише като амнезия на Серкан и женен за фурията Еда, а той с оригиналните си фабрични настройки много би ми харесало.
Може пък да има скок във времето Thinking..... и Серкан Болат среща феята Еда с едногодишната ѝ дъщеричката и се влюбва от пръв поглед в тези две омайни жени /неговите жени/:stuck_out_tongue_winking_eye:
Очаквам едно хубаво продължение на историята Blush

# 608
Мислиш ли, че им е лесно... тренировки, тренировки и после обяснявай на журналистите, че нямаш сестра ... Stuck Out Tongue Winking Eye ... а те горкичките за нас го правят .... да ни зарадват Wink
mi_si, следващата очаквам да е ей такава 😆😆😆 Не се стърпях...

# 609
  • София
Как ли се целуват такива красиви устни и да ти се налага да стоиш мирен     

# 610
Да споделя най-харесвания коментар при испанките Wink

"Не ангажирам никой с моето мнение, но ми омръзна от драма и негативизъм. Искам позитивизъм, добро настроение, любов, романтика, нежност.Светът става все по-лош. Затова и гледам сериала „Почукай на моята врата“. Във времена, когато ти е забранено да излизаш. Да правиш обикновени неща, по цял ден те облъчват с негативна информация, животът от ден на ден става все по-сложен и не знаеш дали ще оцелееш до утре имаш нужда от нещо положително, нещо което ще те накара да се усмихнеш и ще ти стопли сърцето, нещо което ще ти върне вярата в доброто. Имаме нужда от този сериал, светът има нужда от Серкан и Еда, има нужда от това, което те предават – любов, нежност, доброта, доверие и т.н. Дори и критиците да казват, че няма развитие, няма действие, че се върти около ЕдСер, че какъв е проблемът – те са токова харизматични и позитивни, че ти вдъхват вяра в доброто и че утрешният ден ще е по-добър и надежда, че любовта все пак ще победи. "

# 611
Златна той духът няма възраст, само тялото остарява 😜
Ми си взаимност е разликата, взаимност 😘😘😘
Налбантова ще ме умориш! Много дълъг тоз език! 😂
Благавест според мен се радва, това си е привилегия! И винаги може да повтори толкова, колкото е нужно за да стане перфектно 😁😁

# 612
Как ли се целуват такива красиви устни и да ти се налага да стоиш мирен     

Как ли ? Аркадаши били, работили добре заедно по 16 часа. Ашк йок, само иш. Trollface

# 613
  • София
Моля, всички момичета в темата да се успокоят, да пият по едно розово хапче или да пият по едно розово/червено вино! Никъде не съм споменала за финал на сериала, написах дали 28 епизод няма да се окаже символичен финал на първи сезон (ако отложат сватбата или ако се състои сватбата)! И след това в зависимост от резултата от сватбата да започне втори сезон (без прекъсване) и съответно още едни 28-30 епизода! Дали ще са вече семейство или не, просто много се изписа за това, че 29 епизод е ключов, очакват се обрати, включват нови актьори, т.е. анализирайки тази информация предположих такава възможност! Може и да не съм права естествено, всичко написано е в сферата на вероятностите! Sunglasses Gift Heart Flowers Hibiscus

Важното е да имаме нашата вълшебна любовна приказка!

# 614
Тия очи на Бамби ... Wink

Общи условия

Активация на акаунт