Отговори
# 585
Фраг 3 с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2074461080076
Уви, това ,,Ще се върна веднага" изобщо не ми харесва. Май до сватба няма да стигнем Frowning1

Благодаря ти за труда! Flowers Hibiscus

Много хубав фраг, способен да размечтае всяко момиче! Heart Exl Ханде е тооооолкова красива , сладка и влюбена... HeartHeartHeart

И на мен не ми харесва, че евентуално няма да са женени и ще имат проблеми, които може да се усилят ако е вярно, че Серкан ще има амнезия. Това означава няколко много напрегнати епизоди, но ако е така... , то тогава да бъдем благодарни, че са ни подарили 27 и 28 епизод пълен с любов! Дано има сватба, наистина.. Тогава вече няма да възразявам ако има проблеми и интриги.

# 586

Уви, това ,,Ще се върна веднага" изобщо не ми харесва. Май до сватба няма да стигнем Frowning1

Оф, отсега се притесних. Къде ли отива, какво ще се случи...

# 587
  • Кърджали
Какъв е този фраг пл никое време? Али е бърза, както винаги, браво ❤️
Хареса ми. Но сме в положение много хубаво не е на хубаво и леко ме плаши. Бях си обещала да не гадая предварително ама ме плаши леко. 

# 588
  • Плевен / София
Какъв е този фраг пл никое време? Али е бърза, както винаги, браво ❤️
Хареса ми. Но сме в положение много хубаво не е на хубаво и леко ме плаши. Бях си обещала да не гадая предварително ама ме плаши леко. 
Ще бъде, като "очаквай, неочакваното"....

# 589
# 590
Те бая, бая истински си се целуват! Виждате ли как Еда си отваря устата, за да го целуне още преди Серкан да я е целунал? 😜😍Вижда ми се много истинско за турско дизи!

На някой може сериала да му е доскучал, но аз само като ги гледам тези двамата, ми пърхат едни пеперуди в стомаха и се чувствам като влюбена ученичка! ❤️💕💞💓

# 591
Лейди Лаура , тя Еда вече се научи кога и как да поема устните на Серкан или Керем, каквото дойде 😆

Щом й казва, че ще се върне, то значи пред нея става каквото става или отива, за да й каже . Обаждане ли ще получи, проблем с някакъв проект ли ще има... Баба Харпия ще се погрижи.
Айдан ми къса душата, по друг начин да я наричала нейната Севда. Ах, Айдан бе, сладкишче такова.
Помня, че в един друг сериал (Не е Рп, ЧЛ е 😆), че главният герой се справя с проблем точно преди сватбата, но се върна навреме... Малко булката му се беше притеснила, но се върна.
Та, дори и Серкан да забрави, да не се върне или каквото там стане, то поне Еда ще знае и целият свят де, че те са един за друг.
С две думи - шах с пешката съм аз 🙃

Ааа.. Кой е този пренебрегнат проблвм от миналото, който са забравили, че даже и ние сме забравили?
Няма да върнат Алптекин, не е Каан, не е онзи другия, освен недовършен проект някакъв да имат, но Серкан не е такъв, значи... Мойта лампичка не може да включи нещо 🙄🤨

# 592
  • София
Каквото ще да става след това, но сватба да има! Време е за Еда Болат. 🔥

# 593
Леле, с какво заслужихме трети фраг?! Heart Eyes
Много е хубав и романтичен, но и много тъжен и меланхоличен. И на мен ми мирише на амнезия. Само се надявам да е след сватбата и да гледаме Еда Болат в действие, а Серкан Болат в небрано лозе (той няма да си спомня, че и китки е брал Stuck Out Tongue Winking Eye ) Heart Heart Heart

# 594
# 595
  • София
Много е хубав и романтичен, но и много тъжен и меланхоличен. И на мен ми мирише на амнезия. Само се надявам да е след сватбата и да гледаме Еда Болат в действие, а Серкан Болат в небрано лозе (той няма да си спомня, че и китки е брал Stuck Out Tongue Winking Eye ) Heart Heart Heart

Възможно ли е причината де е символичен финал на първи сезон? След като толкова много се изписа за 29 епизод, че ще бъде епизод с много изненади, обрати, интриги? Точно той да е епизодът, с който започва всичко отначало (ако не се състои планираната сватба)? Но пък не знам каква е практиката, не се ли съобщава предварително финал на сезон?

# 596
Ако не се лъжа декември месец имаше подобна информация, че сериалът ще е от два сезона, които ще са един след друг без прекъсване (свърша първи и веднага започва втори) ... някой ако се сеща нещо, че ме мързи да търся Sunglasses

П.С. Арабите пишат, че търсят нови актьори ..., тоест не планират скоро финал Wink

Възможно ли е причината де е символичен финал на първи сезон? След като толкова много се изписа за 29 епизод, че ще бъде епизод с много изненади, обрати, интриги? Точно той да е епизодът, с който започва всичко отначало (ако не се състои планираната сватба)? Но пък не знам каква е практиката, не се ли съобщава предварително финал на сезон?

# 597
  • София
Ама... 😭😭😭 всичко намирисва на инцидент преди сватбата и провалена сватба. Иначе и аз не искам финал, разбира се. Просто се надявах да имаме една хубава сватба и да се насладим на този миг с нашите. Пък след това каквото ще да става. Ох... не знам откъде ще намеря търпение до събота. Но ще изчакам. Надявам се сценаристите да ни изненадат. Приятно. 🤞🏼

# 598
От Туитър:
В събота феновете ще се опитат да "запалят" и Китай с манията за нашите ... Wink

# 599
Бро, приятели след розовите хапчета от по-предната вечер и неизменните розови очила мога да споделя, че според мен е възможно някой думи да са извадени от контекста. Да ни карат отново да си мислим едно, пък то да е съвсем друго. За сватбената агентка прочетох някъде че е ще за 1-2 епизода и наистина може поне в този епизод да няма сватба, ама не изключвам да има такава в следващия. Абе оптимист докрай.

Общи условия

Активация на акаунт