Отговори
# 570
Според Somera2020 Еда-Серкан е най-обсъжданата двойка през годината

# 571

Hakan on instagram story: „It's not bragging but I got a very nice angle, right?”
Hande on instagram story: „I suppose you really want me to say here that you stole my frame?”
Hakan: „I definitely do not accept it, we do not even have any witnesses”.

Hakan  instagram история: „Не е самохвалство, но имам много хубав ъгъл, нали?“
Hande  instagram история: „Предполагам, че наистина искате да кажа тук, че сте откраднали моята рамка?“
Хакан: „Определено не го приемам, нямаме дори свидетели”.

# 572
  • Кърджали
Опреатора се хвали че е хванал перфектен кадър. Хамде го пида дали с това не иска да си признае че е откраднал кадъра ѝ. Хакан отрича, нямала свидетели
Закачкк между тях си, свързсна и с това кой е снимал Керем 🤣.

Ехо, днес ви поизоставих малко, че ходих да видя липната ми лекарка какво ще каже за моята мистериозно появила се пневмония и настанала леко напрегната атмосфера. Надявам се, да е затихнала.
Естествено, че всеки июа правото к да мрънка че не харесва как се развива в сюжета (аз що мрънкане измрънках за Дъщерята на посланика например в съответната тема)... Важнотомза мен е все пак да е поднесено с уюерен тон и с уважение. Надявам се че ще съумеем да запазим този тон. Пък и ще мрънкаме, нали сме хора.

Озета гледам е преведен.. Мислех пе тая събита няма да мога да гледам, щото навивах мъжа ми да се поразходим из гприте ми родопски и да идем на гости, ама сега ще ми каже "седи си, къде си тръгнала", затова ще гледаме заедно събота вечер сватба.
А после ще видим какви ще ги сътворят...

# 573
И отговора от Керем

# 574
28 епизод Фрагман 3:
https://youtu.be/osteYUpgu1Q

Тази седмица сме с 3 фрагмана, а най-хубавото е, че всички са весели!🥰😍

# 575
Красив беше фрагмана, но как така ни пуснаха три фрага? 🤯

# 576
  • София
Ах, имаме трети фрагман! Най-красив и романтичен от трите за предстоящия епизод. ❤ И някак си най-емоционален. Ако нещо им провали сватбата... леле как ще недоволствам... отсега ви предупреждавам! 😅🤬 Пригответе се за гневна Бърборанка, ако няма сватба. 🔥 И най-после чухме заветното “сени чок севийорум” от Еда!!! На трите фрага се радвам, есенна магия, но Дефне е права, че и трите са хубави. А това ме кара да си мисля лоши работи... Дали ще ни подарят един хубав епизод с щастлив край на епизода?! Преди всичко отново да се обърка и да започнем отначало с 29 епизод, както обеща Неслихан... 🤔

# 577
  • Пришълец
Докато се разпиша излязъл трети фраг Heart Eyes Романтичен, с любимата ми музика Heart

Младото семейство Sweat Smile Всичко още е само в главите на феновете, но защо не.... Мави ще е отличен избор между другото, много прилича на Ханде.

Алекс, съгласна съм.
Докато се поддържа добрия тон и настроение ”мрънкането” и различните мнения няма как да ме подразнят. Пък и в спора се ражда истината, както вече каза и друг в предишен пост... Колкото до заглавието тук, в тази тема го изписвам цялото, но пред други съфорумки си пиша направо Вратата, но не с пренебрежение или неуважение, просто в съкратен вариант....

# 578
Фраг 3 с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2074461080076
Уви, това ,,Ще се върна веднага" изобщо не ми харесва. Май до сватба няма да стигнем Frowning1

# 579
Лелеее супер фраг. Да си знаете приготвила съм "Бяла роза" ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

Cupid

# 580
  • Монтана
https://www.youtube.com/watch?v=-Sax-sE1oi0

Невероятна атмосфера цари при тези разкошни хора!
Затова всичко се получава толкова красиво!
Затова им се възхищаваме толкова!
Смях се от сърце!

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 22:48 от vai1

# 581
  • София
Алиии, благодаря, момиче!!! ❤❤❤ Дами... като изгледах фрага със субтитри, съм почти убедена, че ще имаме Серкан с амнезия. Това твърдение “и сто пъти да се родя на този свят, пак ще съм влюбен в теб” не е е случайно. Еда пък е убедена, че щом са се справили и с бабата, значи могат да преминат през всичко. Демек със сигурност им предстоят още изпитания. Само че се замислих... къде отива Серкан, че след секунда ще се върне? И няма ли всъщност сам да катастрофира, тоест да нямаме сватба. Ето това само не ми харесва. Надявах се да са женени и той да не я помни. Иначе... лоша работа. Но няма да се настройвам. Ще гледаме в събота и нататък, пък ще видим. Но толкова много искам сватбааа. 🤍🤍🤍

# 582
А къде е решил да заминава Серкан в 3-ти фраг? Че чак и Еда целува за " чао".... И то как...На звездите за фойрвеки ли ще я праща? Rolling Eyes

# 583
Прекрасен фрагмент, романтичен и много емоционален. Revolving Hearts
Но за втори път тийзват момента преди сватбата. Thinking
А няма кадър от сватбата. Fearful

Днес в домът на Еда, Еда беше по домашни дрехи - сякаш още си живее у леля си.

И аз искам сватба, но май нещо наистина ще се случи. Sob
Дано греша Hands Pray

Серкан казва "Каквото и да става винаги ще те обичам"  - т.е. нещо ще става Disappointed Relieved

"100 пъти да се родя, всеки път в теб ще се влюбвам "- Thinking някакво прераждане ли предстои?

Серкан ще трябва да отиде някъде: "Веднага ще се върна. Затвори очите си, отвори ги - тук съм..." - но дали ще се върне Sweat

# 584
  • София
Малко да се пошегувам - Серкан май освен Еда и Сириус няма да помни. Затова го е командировал в дома на Еда. 😅😅

Кукличе, абсолютно същите неща като теб си мисля... обаче не искам да се настройвам предварително и да си развалям настроението, затова отивам да си пия от розовите хапчета и каквото сабя покаже в събота. 🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 19:03 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт