Отговори
# 555
Аз понеже съм доста докачлива на тема свобода (всякаква, не само на словото) и цензура, да си кажа.
Има много хора, за които няма вече тръпка в сериала, скучен им е, не им харесва как се развива действието и т.н., но много харесват Керем или Ханде, или Керем и Ханде и продължават и ще продължават да гледат. Не виждам нищо лошо да споделят чувствата си за сериала било то и негативни, според някои. Според мен по никакъв начин те не са неуважителни и не нарушават добрия тон в темата, те не целят да обидят никого, а просто изразяват мнение. За мен груби и неуважителни са целенасочените коментари към тези мнения, че не са добре приети в темата и изказвания от сорта ‘като не ти харесва, не гледай’. В крайна сметка тази тема е за всички. Всеки си има негови си причини да гледа и сам решава дали, кога и защо да спре.

Относно обръщението ‘Вратата’ - на мен ми харесва, даже го използвам и ми звучи сладко, не го намирам за неуважително. Все едно да кажеш на Ивайло Иво да е неуважително. Мъжът ми използва обръщение към мен, което доста хора биха приели за обидно, но той влага в него много любов и аз никога не бих го приела за обидно от неговата уста. Мисля, че всеки е свободен да казва на любимия сериал както му харесва...

# 556
Прочетох озета на английски.. хем казва много, хем не издава нищо.
Харесва ми новата им тактика с фраговете и озетите - загатват идеята, но не я разкриват. Върнахме се към момента на изненадата, който за мен е правилен подход. 😀

# 557
Привет, неуморни момичета!
Чета с огромно удоволствие всичко ,което пишете.
Днес се натъкнах в Hdberleri Ankara на новината,че сериала свършва след 3 епизода и Ханде и Керем май са действително двойка и извън екрана! И май тази сватба в сериала много скоро могат да я пренесат и в реала.

# 558
  • София
Съгласна съм с почти всичко, написано от теб. ("Вратата" няма да я коментирам на този етап, на мен просто не ми допадат този тип съкращения.) Мисля обаче, че нито ти, нито Катрина разбирате правилно постовете ми. Не мога да пиша от името на другите момичета, затова говоря само от свое. Simple Smile Някак си приемате нещата твърде лично и се обиждате. А ние тук пишем, коментираме, обменяме мнения, виждания и т.н. Тоест, пишейки, всяка една от нас поема риска да й бъде отговорено, някой да не се съгласи с нея, дори да се зароди спор. Но към момента в темата запазваме добрия тон. Да, има дискусии понякога, но не смятам, че аз или някое от другите момичета е било грубо или нечие мнение е прекалено крайно и т.н. Всички сме свободни да пишем тук и си носим последствията от написаното, нали така? Не винаги ще се съгласяваме една с друга. Когато идваш и пишеш тук, трябва да си наясно, че могат и да не са съгласни с теб, но не виждам лошо в това. Възпитани дами сме се събрали. Wink И е съвсем нормално позитивните мнения да са предпочитани. Достатъчно напрегнато е ежедневието ни, за да се натоварваме и тук. Сериалът и темата са нашето бягство от реалността, неведнъж сме го коментирали. Ето защо аз лично няма да задълбавам повече по тази тема, за да можем да се насладим на хубавите снимки от предстоящия епизод и да не си разваляме настроението. Дори този ми коментар аз лично не бих си го харесала, защото го определям като натоварващ. Grinning Но... държах да споделя позицията си, за да не остана неразбрана. Simple Smile
Аз понеже съм доста докачлива на тема свобода (всякаква, не само на словото) и цензура, да си кажа.
Има много хора, за които няма вече тръпка в сериала, скучен им е, не им харесва как се развива действието и т.н., но много харесват Керем или Ханде, или Керем и Ханде и продължават и ще продължават да гледат. Не виждам нищо лошо да споделят чувствата си за сериала било то и негативни, според някои. Според мен по никакъв начин те не са неуважителни и не нарушават добрия тон в темата, те не целят да обидят никого, а просто изразяват мнение. За мен груби и неуважителни са целенасочените коментари към тези мнения, че не са добре приети в темата и изказвания от сорта ‘като не ти харесва, не гледай’. В крайна сметка тази тема е за всички. Всеки си има негови си причини да гледа и сам решава дали, кога и защо да спре.

Относно обръщението ‘Вратата’ - на мен ми харесва, даже го използвам и ми звучи сладко, не го намирам за неуважително. Все едно да кажеш на Ивайло Иво да е неуважително. Мъжът ми използва обръщение към мен, което доста хора биха приели за обидно, но той влага в него много любов и аз никога не бих го приела за обидно от неговата уста. Мисля, че всеки е свободен да казва на любимия сериал както му харесва...

# 559
Нямаше ли, ако сериала наистина свършва след 3 епизода, да го оповестят предварително?

# 560
# 561
  • София
Не мисля. Така де... Ако финалът е планиран, може би да. Но, ако е заради рейтинг, тогава нищо не се знае и дори на продукцията се съобщава пред свършен факт. В нашия случай дори да има планиран финал, не мисля, че биха го обявили. Фен базата ни е огромна и според мен ще има голямо недоволство. Феновете ще полудеят и ще настане ужас в социалните профили на всички, замесени в проекта. Дай да не си говорим за финал... че "лошо ми е", Али Ръза цитирам! Grinning Може ли да споделиш озета на английски? Че не го намирам, а Гугъл пак превежда сбъркано от турски...
Нямаше ли, ако сериала наистина свършва след 3 епизода, да го оповестят предварително?

# 562
Пак от Фб.

ОЗЕТ

"Събитията от нощта на къната не обезсърчават Еда и Серкан, но случилото се, ще доведи до промени за г-жа Семиха.
Докато Еда и Серкан се занимават с подготовката за сватба, Серкан се опитва да държи нещата под контрол.
Айдан и Айфер, които искат да им помогнат с приготовленията, започват да затрудняват нещата още повече и за двамата, заедно със сватбената организаторка.
Различията между семействата създават напрежение за всички. От една страна са прибързаните приготовления за сватбата, а от друга, самите Еда и Серкан.
Момчетата решават да си организират ергенско парти, но това ядосва момичетата и те решават да им направят изненада.
Междувременно Еда и Серкан ги очакват повече от една изненада в деня на сватбата им. Ще ги застигнат проблеми, които са останали пренебрегвани в миналото и заради, които сега, фирмата ще пострада. "

# 563
Бърборанке, разбира се. тук
Или направо снимка:

Редактирам се: Сега се сетих, че и за МГ не бяха обявили финал. 2 или 3 дни преди края обявиха, че го финализират..

# 564
Никъде засега не ми е попаднала информация за финал. Даже има слухове, че се търси бебе и феновете предлагат Мави Wink ...познавала и двамата

# 565
И Ханде го е качила в сторито си

Ако наистина търсят Мави ще е идеална за тази роля

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 16:44 от sani1212

# 566
Никъде засега не ми е попаднала информация за финал. Даже има слухове, че се търси бебе и феновете предлагат Мави Wink ...познавала и двамата
Мави е такава невероятна сладурана. Смятам съвсем сериозно, че идеята е страхотна. Мисля, че не е често срещан в последните години подход и ще привлече нови фенове.

# 567
# 568
Али, Алекс може ли да преведете?  Wink

# 569

Общи условия

Активация на акаунт