Има много хора, за които няма вече тръпка в сериала, скучен им е, не им харесва как се развива действието и т.н., но много харесват Керем или Ханде, или Керем и Ханде и продължават и ще продължават да гледат. Не виждам нищо лошо да споделят чувствата си за сериала било то и негативни, според някои. Според мен по никакъв начин те не са неуважителни и не нарушават добрия тон в темата, те не целят да обидят никого, а просто изразяват мнение. За мен груби и неуважителни са целенасочените коментари към тези мнения, че не са добре приети в темата и изказвания от сорта ‘като не ти харесва, не гледай’. В крайна сметка тази тема е за всички. Всеки си има негови си причини да гледа и сам решава дали, кога и защо да спре.
Относно обръщението ‘Вратата’ - на мен ми харесва, даже го използвам и ми звучи сладко, не го намирам за неуважително. Все едно да кажеш на Ивайло Иво да е неуважително. Мъжът ми използва обръщение към мен, което доста хора биха приели за обидно, но той влага в него много любов и аз никога не бих го приела за обидно от неговата уста. Мисля, че всеки е свободен да казва на любимия сериал както му харесва...