Отговори
# 540
  • София
Интересно дали е омъжена наистина. Аз се обърках с пръстените и на коя ръка се носят при годеж и след сватбата. По-важното е, че го има пръстена. Значи не са се разделили! Simple Smile

Сарп съм го гледала само в Мистър грешен и ролята му там беше много дразнеща, голям пислик играеше. Надявам се тук да е положителен герой. 🤞🏼

# 541
Нали Еда омъжваме 🙄🤔

Да, да, сега се сетих, че ги има вече такива... Всички са се обличали като булки.

Керем бей...

https://instagram.com/stories/thebursin/2491537095919920538?utm_ … hid=1b0lrey2f46f6

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 15:08 от Nalbantova

# 542
Сарп игра с Ханде в серияла Слънчеви момичета

[/quote]

# 543
Ох.. Сарп Джан Кьороолу... изобщо не ми допада. Играеше в "Мистър Грешен" с Джан Яман и Йозге Гюрел. Ролята му беше на един хитрец, който само се опитваше да "открадне" Йозге от Джан, защото той я заслужавал повече и какви ли не измами и интриги не завъртя..
Разбира се, не съдя актьора по героя му, но.. ми, не ми хареса. 🤷‍♀️

И аз не съм очарована!   Колкото и сериала да съм гледала с него все са му такива ролите.
Ноо, може пък тук да е положителна...

# 544
Сега се сетих, че днес е: Wink
21-ия ден
на 21-та година
на 21-ия век....

# 545
Да, играха двамата в Слънчеви момичета. И аз 1-2 сериала само съм гледала, но съм го запомнила. Запазили са двамата добри приятелски отношения.

# 546
Още нови снимки от 28 еп

и озета Wink

# 547
И с тях и другата приятелка която беше коментирала снимката която Ханде е снимала Керем

# 548
Така , понеже аз разбуних духовете, ще се обясня малко като ученичка. Не знам какво неуважително виждате във "Вратата", но аз лично го използвам така, защото цялото заглавие ми е прекалено дълго. В случая дори, не е мое изказване, но след като харесвам коментара  няма значение. Момичето , което го е написало е много умно и интелигентно, завършило е право в чужбина, знае няколко езика и в никакъв случай не се отнася към ничий труд неуважително. Коментара и дори не е в тази тема. Съжалявам безкрайно,че го копирах/ най-вече ,защото не е редно/, но някои от последвалите коментари са прекалени. Както и да е и без друго много рядко пиша, ще спра окончателно за да не би случайно да ви се спука розовия балон. Хубав ден!

# 549
# 550
  • Бургас
Скрит текст:
Кукличке, Сириус ще съпровожда Еда до олтара, за това е там 😆

nrgmama, то няма как да стане да гледаме сериала заради личните отношения на двамата. Там не са като Ханде и Керем... Важно е да разбираме, че това е една чужда история, показана чрез тях двамата. Пък в реала какво става - те си знаят, ние може да се надяваме на каквото си искаме.
Аз го погледнах това мнение. Вероятно на момичето не й е вече интересно и заради това така мисли.
Нека всеки си споделя мнението, нали това е целта на цялата тема/форум. Въпросът е да се запази уважението към екипа, актьорите и към останалите хора, които пишат тук. Без значение дали мнението съвпада с другите, важното е да се поднася по културен и цивилизован начин, нали? Иначе веднага можем да се пробваме - я на канадска, я на нещо друго 😆
Пс: Ето ви и тоз младеж, малко да се усмихвате. Не съм я виждала скоро.. 🙄

[/quote]

Както си държи ризата Керем, все едно, че казва: "Аман от разбирачки на сериали! Те ще ми казват на мен Серкан ли съм, Керем ли съм!!!" Smiley

# 551
Прибави и един Денис, и да стане 3 в 1, неочаквано добра комбинация Stuck Out Tongue Winking Eye

Както си държи ризата Керем, все едно, че казва: "Аман от разбирачки на сериали! Те ще ми казват на мен Серкан ли съм, Керем ли съм!!!" Smiley
[/quote]

# 552

Изглежда този Сарп познава Ханде и са добри приятели, освен това са снимали и преди заедно. Може би затова са го избрали за ролята, която ще играе.

В интернет коментират, че бил "близък приятел" с Ханде, ама не се знае дали е "по-близък приятел" с Ханде, отколкото Керем. Joy Керем и той казва, че с Ханде са "близки приятели". Joy

И дали и той след като е близък приятел на Ханде няма да е кандидат за ръката й. Или само ще се меси в делата на фирмата.

Хубав мъж, не е по хубав от Керем Stuck Out Tongue Winking Eye , ама става, това което видях 1.90 висок, на 30 години, добре сложен, зодия Дева, необвързан Simple Smile .

Само се моля и аз да е положителна роля Hands Pray
Не искам нов Каан....

Прави впечатление, че снима в дома на Еда.
(В Ливан, Турция, Сирия и Бразилия преди сватбата сватбеният пръстен се носи на дясната ръка, а след церемонията – на лявата) - Аз не виждам пръстен на лявата ръка на Ханде, ама снимки и клипчета не са добро качество.

Но къде е Серкан? (Керем качва клипове от фитнеса, т.е. е в почивка).
Странно, че Сириус е там. Сейфи изглежда е дошъл на гости със Сириус.

ето линк за озета на еп.28 - https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/bolum-ozetleri

Аз си го пуснах в Гугъл транслейт, ама озета нищо ново не казва - споменава, че инцидента по време на къната не отказва героите от сватбата, че Айдан и Айфер ги дразнят, заради различните си възгледи как да се организира сватбата, че момичетата отиват в Сапанджа да изненадат момчетата по време на ергенското парти и че докато се занимават със сватбата се трупат бизнес проблеми. Т.е. не казват ще има ли сватба или не.

Скрит текст:
28. Bölüm Özeti
Kınada olanlar Eda ve Serkan’ı yıldırmaz. Ama Semiha Hanım için bazı şeyleri değiştirir.
Eda ve Serkan düğün hazırlıklarıyla uğraşırken Serkan işleri aksatmadan sürdürmeye çalışır. Onlara yardım etmek isteyen Aydan ve Ayfer düğün organizatörüyle birlikte ikisi için de işleri zorlaştırmaya başlar. Aileler arasındaki farklar bir yandan, kısa zamana sıkışan hazırlıklar diğer yandan Eda ve Serkan üzerinde gerginlik yaratır.
Erkeklerin bekarlığa veda tatiline çıkmaya karar vermesi kızları sinirlendirir ve onlara bir sürpriz yapmaya karar verirler.
Bu sırada şirkette gözden kaçan ve aksayan iş problemlerinin başlarına açacağı sorunlardan habersiz eğlenen Eda ve Serkan’ı düğün günü bekleyen birden fazla sürpriz vardır.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 16:01 от kukli4ka456

# 553
  • София
Здравей! Обръщам се лично към теб, защото целта на моите коментари не беше да те изгоня от темата. Усещам, че се чувстваш засегната, а не трябва. Пиши свободно, излагай мнението си, никой не те спира, но не се сърди, когато някой отговаря на него с критика и то аргументирана. В спора се ражда истината, стига да запазим добър тон, а мисля, че засега успяваме. Simple Smile
Така , понеже аз разбуних духовете, ще се обясня малко като ученичка. Не знам какво неуважително виждате във "Вратата", но аз лично го използвам така, защото цялото заглавие ми е прекалено дълго. В случая дори, не е мое изказване, но след като харесвам коментара  няма значение. Момичето , което го е написало е много умно и интелигентно, завършило е право в чужбина, знае няколко езика и в никакъв случай не се отнася към ничий труд неуважително. Коментара и дори не е в тази тема. Съжалявам безкрайно,че го копирах/ най-вече ,защото не е редно/, но някои от последвалите коментари са прекалени. Както и да е и без друго много рядко пиша, ще спра окончателно за да не би случайно да ви се спука розовия балон. Хубав ден!

# 554

Общи условия

Активация на акаунт