Отговори
# 525
# 526
Интересно досега Сириус не е влизал вътре.

Да не би Серкан да се е пренесъл при Еда след сватбата? Може Бабата да му е взела фирмата, а апартаментът му нали беше на АртЛайф Sweat Smile

А може би младото семейство с кучето са отишли на закуска след сватбата. Хем да разходят кучето в любимия парк, хем Еда да си закуси с приятелките както винаги.

# 527
Кукличке, Сириус ще съпровожда Еда до олтара, за това е там 😆

nrgmama, то няма как да стане да гледаме сериала заради личните отношения на двамата. Там не са като Ханде и Керем... Важно е да разбираме, че това е една чужда история, показана чрез тях двамата. Пък в реала какво става - те си знаят, ние може да се надяваме на каквото си искаме.
Аз го погледнах това мнение. Вероятно на момичето не й е вече интересно и заради това така мисли.
Нека всеки си споделя мнението, нали това е целта на цялата тема/форум. Въпросът е да се запази уважението към екипа, актьорите и към останалите хора, които пишат тук. Без значение дали мнението съвпада с другите, важното е да се поднася по културен и цивилизован начин, нали? Иначе веднага можем да се пробваме - я на канадска, я на нещо друго 😆
Пс: Ето ви и тоз младеж, малко да се усмихвате. Не съм я виждала скоро.. 🙄

# 528
  • София
Кукличке, Сириус ще съпровожда Еда до олтара, за това е там 😆

nrgmama, то няма как да стане да гледаме сериала заради личните отношения на двамата. Там не са като Ханде и Керем... Важно е да разбираме, че това е една чужда история, показана чрез тях двамата. Пък в реала какво става - те си знаят, ние може да се надяваме на каквото си искаме.
Аз го погледнах това мнение. Вероятно на момичето не й е вече интересно и заради това така мисли.
Нека всеки си споделя мнението, нали това е целта на цялата тема/форум. Въпросът е да се запази уважението към екипа, актьорите и към останалите хора, които пишат тук. Без значение дали мнението съвпада с другите, важното е да се поднася по културен и цивилизован начин, нали? Иначе веднага можем да се пробваме - я на канадска, я на нещо друго 😆
Пс: Ето ви и тоз младеж, малко да се усмихвате. Не съм я виждала скоро.. 🙄

Е, да де! Нали именно поради тази причина съм написала придишния си пост?! Въпросът е да се запази уважението към екипа, актьорите и към останалите хора, които пишат тук или нещо не сме се разбрали?

# 529
Момичета, не забравяйте, че темата ни е така цветна и интересна, защото мненията ни са различни. Няма как всички да мислим еднакво и да имаме еднакви виждания за сериала - на някои една серия им се вижда слаба, а на други силна, например. Някои мислят, че сериала забави темпото си, други - че си го върна, но не може да посочваме на всички, които не мислят като нас, изхода. Според мен е хубаво да има разнообразие в мненията ни и да се поражда дискусия. И без това чакаме една седмица до новия епизод, можем да се изслушваме нормално, да се изказваме аргументирано и времето ще минава по - бързо. Не ме разбирайте погрешно, но ако всички мнения бяха еднакви, то тогава един щеше да се изказва, а всички останаши щяхме да се съгласяваме "+1, подкрепям те, съгласна съм", което не е същото. Нека имаме уважение към всички мнения, независимо дали се покриват с нашето, или не. ❤
Иначе, в темата до сега не съм видяла някой да проявява неуважение към екипа, актьорите и сериала като цяло. Съкращението "Вратата", което е неуважително, се ползва предимно от тези, които изобщо не следят сериала..

# 530
nrgmama явно... "Акъл море, глава шамандура" 😆

# 531
# 532
Харесва ми на Серкан пръстена колко е дискретен, много му подхожда. Тънък, елегантен. Идеален за визията му. На Дениз много ми се набива на очи. 🤯

# 533
"Във “Вратата” вече нищо не се случва, изцяло всичко е паднало на влюбените Керем и Ханде. Пък те си изживяват любовта на екран и баш им е. "

Очаквам някой да ми "съобщи", че  Керем и Ханде  пишат сценария, за да може всичко да си дойде "баш" по местата...

# 534
Нов актьор влизал в нашия сериал (от 29 еп. )
https://twitter.com/i/status/1352230820816302081
- от сета

# 535
  • Плевен / София
Нов актьор влизал в нашия сериал (от 29 еп. )

Този игра в ЗЯ...стара любов на Еда/ героиня от ЗЯ/ не нашата Еда

# 536
Ох.. Сарп Джан Кьороолу... изобщо не ми допада. Играеше в "Мистър Грешен" с Джан Яман и Йозге Гюрел. Ролята му беше на един хитрец, който само се опитваше да "открадне" Йозге от Джан, защото той я заслужавал повече и какви ли не измами и интриги не завъртя..
Разбира се, не съдя актьора по героя му, но.. ми, не ми хареса. 🤷‍♀️

# 537
# 538
  • София
И аз се чудих къде е Сириус напоследък. Особено когато Еда изгони Балджа, се чудих къде е Сириус и защо не разкъса роклАта на ПР-ката. 😅 След това нали месиха кекс, предполагам се е покрил някъде, за да не ги притеснява:
Скрит текст:

Относно различните мнения в темата, разбира се, че всеки има право на такова и да го споделя тук! Още повече, когато го прави по културен и възпитан начин, аргументирайки се. Но в случая аз не коментирам “различните мнения”. А правото на феновете да пишат сценария и да се сърдят, че нещата не се случват по желания от тях начин. Тези неща със сигурност не ги толерирам, защото сценарият се пише от хората, наети са целта. Ние сме консуматори и никой не ни кара да гледаме насила. За мен мнения от сорта на “сериалът е станал скучен, дано върнат интригата в следващите епизоди” не са нито градивни, нито обосновани. Сериалът е нечие произведение. В него има толкова интрига, колкото създателите му преценят за нужно. Ако на някого му е станало скучно, разбирам да спре да гледа, но не и да се оплаква, че му е скучно и да иска еди си какво да се случи. Пак казвам, темата е, за да обсъждаме сериала. Така е. Ако на някого не му харесва накъде отива сценарият или нещо конкретно - случка, персонаж, разбира се, че може да пише. Темата не е само за положителни мнения. Но със сигурност на всички нас ни е по-приятно да четем позитивни мнения, защото тук се разтоварваме. Това е идеята. Аз лично започнах да пропускам по-негативните мнения, каквито има понякога, просто защото ме натоварват, а нямам нужда от това. Но да се върна на мнението “сериалът е скучен вече, дано създадат нови интриги” - това мнение за мен не казва нищо съществено и е напълно излишно. Класифицирам го като оплакване и даване на акъл, които, както вече споделих, не толерирам. Надявам се никоя от вас да не се обиди, не е това целта ми. Всички ние тук пишем с такава любов към сериала и любимите ни актьори, че подобни мнения някак си рязко контрастират на тона и настроението в темата и на мен лично ми създават лош вкус. Затова си позволявам да обърна внимание. Наистина не разбирам какво се цели, споделяйки се подобно мнение. То не е нито аргументирано, нито градивно. Хвърляш бомбата и хади, бай, бай. Имам опция да го игнорирам, в повечето случаи го правя, но понякога, както в конкретния случай, решавам да не го подмина без коментар. Не се сърдете, за което. 🍀🍀🍀

# 539
Въпросът е: Еда в 29 еп. омъжена ли е Wink ?

Общи условия

Активация на акаунт