Отговори
# 660
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Hug

# 661
Добро утро, момичета!🌞

Ново от Ханде:

# 662
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Остава ден до истината....Ще видим ли оженени Еда и Серкан ? Надявам се...         Щастието няма рецепта.....  Всеки го приготвя с аромата на  собствените си чувства! Аз повярвах в любовта им дано и Семиха го направи.

Тази снимка на двамата ми стана любима 😘

# 663
Здравейте, мили момичета! Simple Smile
Гледам на последните страници изреждате клишета в турските дизита. Аз имам нетърпимост към едно устойчиво клише в тях - показването на красива, но импулсивна и глуповата жена, а ако рече да използва и ума си, то задължително той сработва само интриги. В това отношение "Почукай на вратата ми" се опитва да разбие клишето, макар и във формата на комедия, и плахо. (Тук ми липсват в последните серии професионалните действия и разговори на Еда, Джерен, заниманията на Айдан... Не знам кога Еда ще завърши образованието си, като мисълта й е погълната единствено от занимания с интригите на Балджа и баба Семиха...) Иначе си давам сметка, че животът е пълен почти само с повторения в ежедневието и  си е клише по същество. Тъй че е нормално в една комедия да се посмеем на иначе големите си амбиции и желания за нещо извънредно и уникално. Масовото заспиване на къната можем да го погледнем не само от към драматичната му страна, но и като надсмиването над устойчивите канони в поредицата спазвани традиции. Според мен, излизане от клишето по-нататък ще е, ако Еда по някакви причини поеме управлението на холдинга и се бори както Серкан. Simple Smile
Приятен ден на всички ви! Hug

# 664
Sparkling HeartДобро утро!Три фрагмана , в които видяхме много любов, ,сватбени приготовления, обяснения.Третият за мен е знаков,т.е а да стане .... и не става.За да има продължение сериалът ,действително трябва да стане нещо сериозно, какво -не знам.Знам , че ще се нагледам на професионализъм в истинския смисъл на думата от страна на Керем и Ханде.Дали ще е амнезия, дали вещера ще прави нещо няма значение,всичко това ще води до нови душевни сътресения и вътрешни борби , хиляди зададени въпроси не всички с отговор,проправяне може би наново път към другия .Всичко това изисква зверска игра, а нашите сладкиши го могат.
.......
Гледала съм доста от знаковите сериали на съседите, но такава харизматична и красива двойка главни герои не помня.Красиви отвътре и отвън.Наслада за душата и очите!Да не им е уроки!:Flowers Rose
.......
Понеже често използвам думата вещер да кажа какво означава: вещер= вещица + гущер, демек отврат, гад.

Слънчев и спокоен ден!:Gift Heart

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 09:08 от Mery18

# 665
Мислех си... ние все още не сме видяли Еда да носи гривната, която Серкан й подари на Нова година. Чудя се дали изобщо ще я сложи някога. Sob

Това, което е в нета в момента са предимно страховете, че няма да има сватба. Scream Че много хубаво, не е на хубаво...

1) катастрофа + амнезия = няма сватба
2) срутване на строеж върху главата на Серкан + амнезия = няма сватба
3) планове на бабата + провалена бизнес сделка = отлагане на сватбата
4) планове на бабата + срутване на строеж + амнезия = отлагане на сватбата
5) сватба + провалена бизнес сделка от бабата = конфликт между Еда и Серкан
6) сватба + инцидент + амнезия + интригите на бабата = развод
7) инцидент + амнезия + раздяла = скок във времето
Sunglasses отвличане / похищение на Серкан = Еда поема холдинга
9) инцидент + амнезия + раздяла = Еда заминава за Италия + скок във времето

Освен това има нещо, което не сме видяли, а ми се иска да видим - Еда и Серкан да живеят заедно под един покрив. Sparkling Heart

Те решиха да се женят, но реално не са живяли никога заедно. Енгин и Пъръл, Ферит и Селин първо поживяха заедно....

# 666
# 667
  • Плевен / София
Както се казва "без коментар"....професионалното изпълнение си личи...

# 668
Както се казва "без коментар"....професионалното изпълнение си личи...
Ммммдааааа, първата снимка е т.н. "турска дизи целувка" - едните устни са под носа /винаги се присещам какво може да има на това място при простуда 🙄/, другите устни - в горната част на брадичката. Професионализъм на МАХ 😝!

# 669

Ммммдааааа, първата снимка е т.н. "турска дизи целувка" - едните устни са под носа /винаги се присещам какво може да има на това място при простуда 🙄/
Joy Joy Joy
Вече ще гледам на дизи целувките по друг начин Grinning

# 670
  • Пришълец

Да направим ли списък със задължителните елементи в едно дизи??
....
След изчитането на всички мнения си позволих да обобщя:
1. Опърничава главна героиня, която тотално преобръща представите на някой самонадеян богаташ
2. Уж се мразят, а все търсят повод да са заедно докато накрая си признават, че са влюбени
3. Семейства, които не одобряват връзката поради класовите различия
4. ”Вечният” студент - поради някаква причина някой от героите не е успял да завърши образованието си
5. Бивш/бивша, които създават пречки за щастието на ГГ
6. Присъствието на бивши кара главните да ревнуват
7. Поява на нов субект, който изтрещява като долавя прилика на красивата главна героиня с неговата бивша
8. Отвличане
9. Главният герой се проявява като спасител
10. Затвор
11. Тиймбилдинг
12. Пеене в караоке бар
13. Пиян главен герой, набеден, че си е легнал с бившата или новопоявилата се въртиопашка. Понякога това поражда съмнения за бременност и 'айде нов повод за скандали с любимата...
14. Провалена сватба или състояла се сватба, не след дълго развод и нова сватба
15. Катастрофа
16. Предотвратяване на заминаване
17. Сън/фантазия
18. Главните герои секат дърва или търсят друга удобна възможност да се съблекат до кръста, да се насладят зрителките на баклава пък и не само те, екранната партньорка и тя душа носи.
19. Главната героиня спасява бизнеса на главния герой от банкрут
20. Главните герои се разделят, защото единия иска да предпази другия
21. Докосване на ръцете, от което удря ток и те се гледат 5 минути втренчено (Тониии, много точно, погледи и докосвания, от които си на път да ти омекнат коленете са изцяло характерни за дизитата Laughing Peace )
22. Изумителна трансформация - задължително един лош, който впоследствие става добър
23. Направа на домашна супа от петел, която побеждава треската и паникатаката
24. Сцена под душа с дрехите
25. Супер секси закопчаване на рокля, щото ципа според дамата заяжда, но при любимия ѝ си работи безотказно
26. Главната героиня, на пръв поглед крехка и невинна изплющява на ГГ такъв шамар, че той се чуди откъде му е дошло
27.  Вадене на скелети от гардероба
28. Завиване на главния докато спи или тя, или той и гледане /любуване докато спи
29. Носене на главната на ръце
30. Реплики, повтарящи се повече от веднъж и типични за главните герои  (в нашия по-често чувахме ”ненавиждам те, Серкан Болат”, отколкото ”обичам те”)
31. Амнезия
32. Точен приятел (като Енгин), с когото ГГ споделя и радостта, и тревогата, дори мълчанието си
33. Поднасяне на любимата ми маргаритка, като символ на чистотата и невинността. (В нашия сериал цветето присъстваше на първия годеж, Еда късаше листенца с думите ”да си тръгна/да остана”)
34. и т.н. Stuck Out Tongue Winking Eye

Нинче, видях, че си ми отговорила. Kissing Heart

# 671
Здравейте това са гледанията на 3 фраг и 28еп.

# 672
  • София
Има различни видове целувки. Правете разлика, момичета 

Майчина целувка

Целувка между две приятелки

Професионална целувка

Целувка между "Много добри приятели"

# 673
  • Пришълец

Heart Heart

# 674
  • София
Гюнайдън! 🍀

Каквото и да предстои, готова съм. Да, може да се разгневя, че не е станало това, което съм искала, но в крайна сметка това е филм. Това е история, написана от сценаристи и аз съм просто зрител. Много се замислих над токсичните коментари на разни “фантатични фенове”, относно които Неслихан е писала. Няма да скрийншотвам тук, много са сторитата й по темата. От днес са. На която от вас й е интересно, може да погледне в Инстаграм. На английски са. Замислих се над тях... Какво им е на целия екип, когато някой постоянно критикува и обижда работата ти. Когато не те оценяват и ти държат сметка защо еди си кое е станало еди си как. Този екип толкова се е сближил, искрено се забавляват заедно, играят и работят с кеф. Най-малкото, което им дължим, е уважение и благодарност за добре свършената работа в условия на пандемия. Аз лично оттук нататък няма да напиша думичка против сценаристите. Може да си недоволствам, но това си е мой проблем. Ще си гледам, ще си чакам щастливите събития, ще се гневя на лошите и така. Както в живота, така и на филм не всичко е розово. И в крайна сметка, за да се насладиш истински на хубавото, първо трябва да си опитал от лошото. Wink

П. П. В този ред на мисли, ако нямаме сватба сега - това означава, че ни очаква още по-хубава сватба по-нататък. ❤

Общи условия

Активация на акаунт