Отговори
# 675
От Фокс Wink

.. и после защо сме били любимците на Фокс

# 676
В интерес на истината първите три кадъра са наистина от времето когато са били добри приятели и партньори.
Просто и двамата са без връзки към момента на снимане на сцените, особено Керем е по-широко скроен. Времената са доста по-различни и "турската дизи целувка" полека отминава в историята.

# 677
  • София
Първо искам специално да поздравя екипа на любимия ни сериал - актьори и всички зад кадър, които не виждаме, но знаем, че допринасят за случването на нашата вълшебна приказка. Браво! На всички тях дължим успехите на сериала ни. Simple Smile mi_si, знаеш ли тези отличия от кого са дадени? Навсякъде сме първи, това е супер. Но кой е гласувал и къде? Стана ми интересно просто.

Редактирам се, защото проверих - това е класация на Сомера, според която сме първи за 2020 г. във всички категории. Въпросът е как става гласуването?! Това не успях да разбера. Ако някоя от вас знае, моля да сподели в темата. Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 11:59 от Бърборанка с розови очила

# 678
Бро, в туитър се споделят едни линкове за разни такива анкети. Ама за да влезеш да гласуваш, става през акаунта в туитър или някаква друга регистрация. Аз един път гласувах, не помня за какво беше. Сериал, актьор, Тв, може би и герой.

# 679
  • София
Благодаря, систър! Важното е, че е реална класация и не може да бъде манипулирана. Тоест Фокс са наясно, че сериалът ни е номер едно и много харесван масово от хората. 🤘🏼🔥🤘🏼🔥🤘🏼

Ах, тези очи... 😍

# 680
БРО, според мен това са класациите на SOMERA, които вече бяха публикувани в темата. А каква методология са използвали те, нямам идея.

DariVale, точно това щях да пиша и аз. Ако погледнем обективно, още първата им целувка беше, според терминологията ви "приятелска" (не тази, която включиха в епизода, а онази зад кадър) и веднага я нарочиха за причината Ханде и Мурат да се разделят. За мен обаче, тогава Ханде и Керем не са имали връзка и действително само са си вършели работата.

Всъщност, смятам, че са станали двойка в края на миналата година (октомври-ноември, можеби, а декември месец вече много им пролича). Сега погледнах в инстаграма на Ханде, че на 4 октомври е качила снимката, на която се виждаха две чаши с вино и плодове на терасата, за които имаше догадки с кого аджеба им се е наслаждавала...

И друго му дойде на ума, ако си спомняте, Керем преди постоянно правеше някакви маймунджулъци на сета, караше скейтборд и т.н., което е типичното поведение, когато искаш да впечатлиш някого Kissing Face Напоследък малко се е кротнал или поне не публикува клипчетата.

Както и да е, важното е всички да сме щастливи. Sunglasses

# 681

От продуцентите

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 13:25 от sani1212

# 682
Здравейте!
Напоследък рядко влизам в групата, а темите летят! Може ли да попитам до кой епизод имаме превод и къде мога да намеря линковете към тях. През линка на началната страница не ми се отварят.
Благодаря Ви предварително!

# 683
Здравейте!
Напоследък рядко влизам в групата, а темите летят! Може ли да попитам до кой епизод имаме превод и къде мога да намеря линковете към тях. През линка на началната страница не ми се отварят.
Благодаря Ви предварително!
Виж тук: https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi
До 26ти епизод са преведени. 🥰

# 684
Бро, мен това ме успокоява, че Фокс са наясно каква невиждана истерия има по "Портата"... Шегичка 😆
От тук ми върви мисълта, че за тях тези показатели са много важни. Дори и да не държат зрителите в Турция, то в мрежата няма по-силни от нас. От което следва, че дори онова, което започва с буква Р, да не е толкова голямо число, ние няма да стигаме до другата дума, започваща с Ф.
След тези глупости, които писах, остава да направя заключение към повечето от вас, които се тревожат за нещото с Р, че SON скоро ЙОК 😆 И дори в неделя да не е жизненоважното 5+, ние ще си вървим като парен локомотив и няма кой да ни бара в скоро време.

Инспектор Супер_Кате, той се е кротнал, защото нали знаеш... Постигнал си е целта и си е седнал на г*за 😆

# 685
  • София
Бро, мен това ме успокоява, че Фокс са наясно каква невиждана истерия има по "Портата"... Шегичка 😆
От тук ми върви мисълта, че за тях тези показатели са много важни. Дори и да не държат зрителите в Турция, то в мрежата няма по-силни от нас. От което следва, че дори онова, което започва с буква Р, да не е толкова голямо число, ние няма да стигаме до другата дума, започваща с Ф.
След тези глупости, които писах, остава да направя заключение към повечето от вас, които се тревожат за нещото с Р, че SON скоро ЙОК 😆 И дори в неделя да не е жизненоважното 5+, ние ще си вървим като парен локомотив и няма кой да ни бара в скоро време.

Инспектор Супер_Кате, той се е кротнал, защото нали знаеш... Постигнал си е целта и си е седнал на г*за 😆
Спря и песнички да й пее....
Тарикат е Керем. Явно още в началото е хвърлил око на Ханде. Какво ли си е казвал, сега ми е паднало да я нацелувам по сценарий, че не се знае тя дали ще ми се "върже".

# 686
  • Бургас

😆 Ей, сладур, много благодаря за Р и Ф... Оригинална си, няма спор ха-ха-ха! ГУШ!

# 687
  • София
Тони, БлагаВест, sister, страшни сте! Усмихнахте ме широко. Благодаря!!! ❤Думичките с Р и Ф няма да ги споменавам, защото Ф скоро йок, а в събота цял свят нас гледа, на кого му пука какво гледат комшиите?! Реторичен въпрос. Докато сме на гребена на вълната в световен мащаб, нямам притеснения за Ф. 😏🤘🏼

# 688
  • Пришълец
Нищо не ви убягва. Керем песнички спря да пее, по-малко щурее... може и да има причина. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох бе, Налбантова, от Вратата го преименува на Портата, важното, че смисъла се запазва  Joy Joy Joy
Онези думички с Р и Ф ме интересуват, но не ме притесняват. Колкото-толкова.

# 689
  • София
Марги, тези снимки са красота. Красота! Пу-пу!!! Да не са им уроки. 😍🤩😎

Общи условия

Активация на акаунт