Отговори
# 690
Между другото забелязах, че 26 епизод не влезе в ,,Набиращи популярност" в българския Ютуб, а 27 е там вече 1 седмица почти и то не да кажем към края на класацията, а на 29 място от 50. Даже вчера беше на 23то. Преведеният от мен трети фраг, направи рекорд сред качените ми преводи- почти 1400 гледания и то защото една българска фен страница на сериала е споделила линк. Забелязах, че го и гледат много български тийнейджъри. До скоро, когато тийнейджър каже, че гледа турски сериали, всички го гледаха странно, а сега става нещо нормално. Тоест обратното- нашия сериал, както и останалите излезли наскоро по- разчупени сериали, разбиват не само турските дизи клишета- кървища, безкрайни драми, убийства, без интимност преди брака и т.н., а според мен и мнението на голяма част от чуждестранните зрители за турските ,,сапунки". В ,,Набиращи популярност" са още ,,Лявата ми страна"(16 място), ,,Марашлъ"(19 място), ,,Вятърничав"(20 място), ,,Последно лято", ,,Северна звезда" и други. Като по това, което видях относно твърдението ми за тийнейджърите- те гледат предимно ,,Почукай на вратата ми", ,,Последно лято", ,,Марашлъ" и някои други, вече приключили сериали. Та и според мен докато имаме такова влияние по цял свят, нито трябва да ни интересува Р, нито да мислим за Ф

# 691
Марги, то няма какво да си кривим душата, че всички ни интересуват, просто докато може да не им обръщаме внимание и да си свиркаме, скачайки от крак на крак, нека го правим. Особено едни розови момиченца, които ще се разпознаят с това наименувание 😆
А Портата може да бъде и друго, но повечето от вас едва ли го знаят... Капийка.
Почукай на капийката ми. Как сладко и провинциално звучи само ❤️

На Ханде какво й се подмазват с тези пасти. Няма да е, ще я правим рекламно лице на лютеница, люти чушки и розово масло. Представям си я в една българска носия, с една роза в ухото, кошница и събира на розите листата, а на обяд яде филии с лютеница. Безценно 😆

# 692
С "Капийка" ме върна в детството, прабаба ми говореше изцяло на турски, от там знае и баща ми. 😀

# 693
Здравейте!
Напоследък рядко влизам в групата, а темите летят! Може ли да попитам до кой епизод имаме превод и къде мога да намеря линковете към тях. През линка на началната страница не ми се отварят.
Благодаря Ви предварително!
Виж тук: https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi
До 26ти епизод са преведени. 🥰
Много благодаря!

# 694
# 695
Денис:

И официално:
Sarp Can Köroğlu се присъедини към екипа на Sen Çal Kapımı. Засега ролята му се пази в тайна

Слух:
Говори се, че Биге се връща в сериала ...

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 16:43 от mi_si

# 696
  • София
Керем и Ханде или Серкан и Еда?

# 697
От продуцентите

# 698

Едно е сигурно на тази снимка има ЛЮБОВ❤❤❤

# 699
# 700
  • Пришълец
Бърборанке, аз пък се питам Еда Йълдъз или Еда Болат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701
Sparkling HeartМного хитро са го измислили, ходят си напред - назад двамата гушнати и после ..... то всичко е за сериала.... Gift HeartЖурналистите нищо не могат да кажат Stuck Out Tongue Winking Eye Продуцентите пущат снимките ...

# 702
# 703
Писала съм на Галето ако до осем изпишете темата да ви я пусне тя каквото съм и пратила ако ли не ще я пускам аз

# 704
Бамби поне с пръстена ли е, че от телефона не мога да разбера?

Общи условия

Активация на акаунт