Отговори
# 705
  • София
Вижда се цвеке на безименния й пръст, mi_si. Аз да попитам - някой обърна ли внимание дали носеше пръстена на клипчетата от вчера? Те бяха от дома на Еда, заедно с Мело, Джерен, Айфер и новия герой. Предполага се, че снимат вече 29-ти епизод. Имаше поздрави за рождения ден на Мело и Бурак, явно са родени на една дата. Но не обърнах внимание пръстен вар или йок на ръката на Еда. 🤔

# 706
БРО, ако може да видиш нещо ... Wink

Вижда се цвеке на безименния й пръст, mi_si. Аз да попитам - някой обърна ли внимание дали носеше пръстена на клипчетата от вчера? Те бяха от дома на Еда, заедно с Мело, Джерен, Айфер и новия герой. Предполага се, че снимат вече 29-ти епизод. Имаше поздрави за рождения ден на Мело и Бурак, явно са родени на една дата. Но не обърнах внимание пръстен вар или йок на ръката на Еда. 🤔
Керем е на сета с Анил и Сарп Wink
Simple Smile

# 707
В ИГ мяркам информация постоянно, че не носи пръстени на тази снимка, не знам..

# 708
  • Плевен / София
Специално за Алекс...красота...
Скрит текст:
Славена на всичко съм съгласна...само да е логично с видяното до момента в сериала и любовта да победи накрая

# 709
# 710
Аз си изтрих поста без да искам Rolling Eyes
С една дума , от видяно и прочетено, следвайки моята логика не очаквам сватба. Но поне на хамам ще отидем и ще си потанцуваме, и още нещо в Сапанджъ...
Хареса ми класацията за клишетата.

# 711
  • Кърджали
Гости 😍, благодаря, днес ми попадна информация повече за сюжета, надявам се да е интересно за гледане.
Днес ходих да пускам тест, да видим карала ли съм вируса, не съм ли... Не съм. Сега ми стана оше по- любопитно тази пневмония от къде съм я получила.

Гледам качили сте големк красоти. Надявам се да мога да гледам утре с вас. Ако ни зарадват и лайф, цена няма да имат

# 712
Какво са говорили в лайфа? Аз видях някакъв клип, ама нищо не разбрах - може би Сарп и Керем ще ядат суши насаме, май Сарп каза на Керем "добре любов моя" (tamam aşkım) Joy

https://twitter.com/i/status/1352654496053284864 - Анил, Керем, Сарп

Липсват ми лайфовете на Керем и Ханде...

Днес Анил имаше и с Башак и си викат "джанъм" ...  не искам заради фанатичните фенове Ханде и Керем да не правят лайфове.

https://twitter.com/i/status/1352634189078814721 - Башак, Анил
https://twitter.com/i/status/1349982996938575874 - Енгин, Лейля

Ако има трейлър след епизода утре - ще е със сцени от офиса и от дома на Еда...
Няма кадри от сватбата.
Много тайни.... много нещо... нов актьор.. ама не се знае каква е ролята (изненада - ама щом е "тайна" - може би неприятна изненада).

Разправят, че героят на Керем щял да преживее промяна... - ама каква промяна не казват - положителна? или отрицателна?
Баща ли ще става? Робот ли ще става? Идиот ли?

Абе важното е, че Серкан явно е жив и здрав, в официален сив костюм като в 1-ви епизод и яде суши Simple Smile
Т.е. дори да е с амнезия, без фирма, без пари, с паднал небостъргач на главата, или след катастрофа, женен за Селин / Балджа, или баща, на дете и женен за жена(Еда), която не познава..... поне е жив и има надежда за #EdSer Love

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 20:22 от kukli4ka456

# 713
Алекс, бързо възстановяване Hug

Гости 😍, благодаря, днес ми попадна информация повече за сюжета, надявам се да е интересно за гледане.
Днес ходих да пускам тест, да видим карала ли съм вируса, не съм ли... Не съм. Сега ми стана оше по- любопитно тази пневмония от къде съм я получила.

# 714
  • Пришълец

Да оздравяваш, Алекс! Kissing Heart

# 715
  • София
Марги, копвам го и го качвам отново.  Много красив колаж   
Между реалност и игра...

# 716
# 717
  • Пришълец
Линде, от Туитър е. Имаше го и цветен, но на мен слабост са ми черно-белите. Наистина е красив Heart

# 718
# 719
Алекс, да минава бързо!

Утре май пак ще ме огрее за кино Heart Eyes
Вече нямам търпение!
Отивам да сънувам сватба Wink

Общи условия

Активация на акаунт