Отговори
# 60
  • In the light side of the Moon!
Али, слизай! На завоя съм 😆
Ще звънна и на Керем да ни чака на пейката пред тях, за да го вземем и него 😆

😂😂😂😂😂

Благодаря за новата тема.
Епизодчето е страхотно, така не се бях смяла от доста серии насам.
Тази музика дет обаче върви нон стоп супер ме дразни. 
Не си обяснявам целта й, някаква какафония става от различни мелодии.....

Алекс , Али благодаря 🤗

# 61
Охххх,епизода беше върха❤❤❤
Нагледах се на КЕРЕМ и ХАНДЕ.Аз Еда и Серкан не видях.Вече всичко е едно ....няма сериал и реал.Обожавам ги☘🙏🏻

# 62
И на мен много ми хареса епизодът , дори само по картинки Joy
Според мен бабата не знае, той нали й каза, че си заминавал и тя го отписа от плановете си. А как принцът се е сдушил с Балджа не показаха, сигурно в следващия епизод Thinking сигурна съм , че отвличането няма да трае особено дълго Hug

# 63
  • София
Ако бабата е наясно... ще се разочаровам от нея. Досега го играе класен злодей, но да даде внучка си на манияк... сакън!   

Много силен епизод... наистина! Смяла съм се до сълзи с боскерките, имахме чок романтик моменти, силен край. Ако комшиите не ни оценят и утре рейтът не е минимум 5, ще ги заплюя, както Сейфи заплю Алптекин в хотела, като го видя с любовницата му... 😤😤😤

# 64
Феновете пишат, че Ханде показва среден пръст на папараците ...

# 65
  • София
И на Балджа! 😅
Феновете пишат, че Ханде показва среден пръст на папараците ...

# 66
Голям кеф е серията! Така се наслаждавам на тези сладурчета... А и скоро не съм се смяла така!

# 67
Досега имаше реклама ...

# 68
дано още следващата седмица Серкан се досети че принца е замесен и да спаси Еда . То няма пълна серия на която Серкан и Еда да се радват на любовта си все има нещо.

# 69
Nalbantova оръжия приготвях, оръжия. Може да трябват. 4 точилки, 5 тигана, 5 тенджери стигат ли? Дъска за рязане исках да взема, ама ако не потрябва мезе поне да взема ли? Така де, да не сме я мъкнали напразно. И 4 шишета от ракия намерих, 3 са пълни, тоест за мезето ако тенджерите и тиганите са достатъчни. Нещо друго? Звънни на Серкан да си взема паспорта, направо тук ще ги доведем да ги оженим в някоя ритуална заличка, че да сме сигурни, че други пречки няма да има. Само служител трябва да намерим. Да има тук случайно? Ще черпим мезе и ракия!

# 70
  • Кърджали
Бабата не знаеше за това, почти съм сигурна. Тя не знае и за приликата между починалата жена на принца и |Еда - Сеймен не и показа снимката. Тя просто се надяваше че приннца се е влюбил в ЕДа, тя ще принуди Еда да се омъжи за него и накрая ще получи достъп и до неговите пари и влияние.
Сега като разбере каква е играта да видим как ще се почувства. Н опък май само нещо такова ще я накара да пиеме Серкан, дори и а не е с охота.

# 71
  • Плевен / София
51 Потребители и 128 Гости преглежда(т) тази тема. чакащи фраг....
Влязохме в трендовете на толкова страни по света, но дали на комшиите им е харесала серията

# 72
Страхотна серия, смях се от сърце и се радвах на нашите любимци/  дори не съм сигурна на Еда и Серкан или на Керем и Ханде/. Усещането ми е, че ако не я спаси Серкан, Еда със сладки сладки приказки, ще убеди прансето, че обича Серкан.

# 73
И аз мисля, че бабата не знаеше - иначе защо да пие?

Другият вариант е да е знаела и да се е направила на заспала първа, за да не я заподозрят другите. Thinking
Ама не мисля, че би причинила това на внучката си - все пак това е отвличане! Imp

А Балджа пак умна, умна, Dizzy Face .... ама не достатъчно. Anguished

Май каза на Лейля, че не е успяла да пие от шербета? Т.е. могат да я хванат.... Ако Лейля се сети.

Епизода беше супер. Според мен мъжете няма да пристигнат навреме, но предполагам, че до средата на следващият епизод ще я намерят Еда и ще имаме снимките в онзи хотел.

Средният пръст и аз го видях и ми мина през ума, че е за Балджа. Ама Ханде не е такава, тя и Fu*k не казва пред камера, когато Керем я помоли, така, че е неволно според мен.

# 74
  • София
42 Потребители и 88 Гости преглежда(т) тази тема. на финала....мисля, че така ще приключим....
Благодаря за темата Heart
Скрит текст:
Малее, какви са тези вкусотии. Може ли тайно да си отмъкна едно десертче?     

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 00:28 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт