Отговори
# 450
Добро утро от Ханде

От Неслихан и ако може превод

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 10:06 от sani1212

# 451
И аз не знам какво става и какви туитове и постове циркулират, още повече, че не разбирам турски.

Ама разни фенове коментират, че след като Неслихан е коментирала промените в 29 епизод, народът се е побъркал.
Почнали спекулации кой кого ще изостави, ще има ли драма, разделят ли се Серкан и Еда, май всички искат сватба. Много била драмата. На някои хора им се струвало, че промените няма да са за добро, а скептицизма на феновете тревожи актьорите и притиска сценаристите.

Затова Неслихан някъде се е обяснявала, че става дума за сериал, да не се вживяваме, че е нормално да има възходи и падения в живота на героите, че ни предстоят вълнуващи моменти. Казва да не задълбаваме, а да гледаме играта на актьорите, да се наслаждаваме на моментите, които ни харесват. Новото начало щяло да ни накара да се чудим какво става, Thinking но разбира се щяло да има любов... Revolving Hearts

Ама аз не знам за кой туит и пост става дума и много не схванах каква е драмата и кой какви съобщения им е писал, че целият екип са се ядосали.

Отделно Еврим също била се обяснявала някъде, че те се трудят по 100 часа, прекарват дни и нощи по сетове и моли да уважават работата на актьорите и екипа зад камерата, а не само да се оплакват и да критикуват. И че била разочарована от отношението на феновете при закъснението на втория фрагмент. Anguished

И междувременно има разни постове от фенове призоваващи други фенове да се успокоят, и че още не се знае дали ще има раздяла Joy

Между другото, нали обсъждахме, кои ще са свидетелите на сватбата?

Опциите, според мен са две - Енгин и Пъръл и Джерен и Ферит.
На тях Серкан и Еда съобщиха първо новината за сватбата.
Енгин и Пъръл и двамата са приятели на по-скоро на Серкан, освен това Пъръл беше свидетел на сватбата на Селин.

Ето защо си мисля, че може би свиделите ще са по-скоро Ферит и Джерен. Thinking
А и в трейлъра има кадър, където вземат мерки за костюма на Серкан и се вижда, че Ферит е с него.

# 452
  • София
Мисля, че е крайно време някои фенове да се успокоят и да си спомнят, че заради нашето 130 минутно удоволствие тези хора рискуват живота си всеки ден. Честно казано, никога не съм разбирала хората, които искат да променят историята в някой сериал според собствените си желания. В крайна сметка това е изкуство, подобно на песен, картина, театрална постановка и т.н. Тоест на нас, зрителите, ни се представя гледната точка на създателя, ние, зрителите, сме просто публика - консуматори. Или ти харесва, или не. Никой не те кара да гледаш насила. В крайна сметка има толкова голям избор. Все нещо ще ти хване окото. Да, аз си позволявам да се изказвам за дадени сюжетни линии или персонажи, но само дали ми харесват или не. Никога няма да седна да тропам с крак и да кажа “аз искам да стане по този начин", да настоявам, да пиша под постове на сценаристи, продукция и т.н., за да променят сюжета. Това ми изглежда обсебващо и токсично. Никой не ми е опрял пистолет в тила и не ми е казал “гледай”. Аз сама съм си го избрала. Както писах по-горе, има толкова голям избор на филми и сериали. Наистина такива писания създават едно излишно напрежение и според мен пречат на работата на целия екип - актьори, сценаристи и сие. Да не говорим и колко ги демотивират. Защото вместо да чувстват, че трудът им е оценен, те постоянно са заливани от куп коментари, критики и постоянно някой им казва как да си вършат работата. Ужасно е! Споделям ви го като човек от бранша. Simple Smile

# 453
Героинята на новата актриса ще се казва Мира. Участието и започва от 28 еп.

# 454
# 455
От тортичките до Мира на първата снимка, си мисля, че ще е сватбен агент Sunglasses

# 456
  • Пришълец
От тортичките до Мира на първата снимка, си мисля, че ще е сватбен агент Sunglasses
Идвах да кажа същото Smile

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 11:59 от Маргарита Н.

# 457
https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/haber/2867/Sen-Cal-Kapimi- … priz-konuk-oyuncu - ето линк с описанието на героинята

Идвах да кажа същото Smile

Вярно е сватбен агент... Hands Thumbsup

# 458
Само за 1 епизод ли, че не разбрах 😂
А те и сватбената организация ли провеждат  в офиса на Серкан? 😂

# 459
От италианките: твърдят, че го имат от вътрешен човек, който им е издал какво ще стане, за да се успокоят ...
"Еда и Серкан се връщат от меден месец и катастрофират с колата си и отиват в болницата. И двамата са добре, но Серкан се събужда като робот Болат и той не помни нищо за последните няколко месеца. Те започват отначало, но този път Серкан е женен работохолик..."

А това прости ми хареса Gift Heart

# 460
  • Пришълец
Магия, явно и сватбата ще организират там, но защо ли да се учудваме - доста съществени неща се случват именно в офиса, като започнем от сключването на договора Stuck Out Tongue Winking Eye

Има интересни предположения за развоя на събитията в Туитър, например: ”Еда и Серкан се връщат от меден месец и катастрофират. И двамата са добре, но Серкан се събужда като Робот Болат и не помни нищо за последните няколко месеца. Те започват отначало, но този път Серкан е женен работохолик....”
Колко му е, този път той да е с амнезия, досега каквото се е случило на единия, в даден момент се повтаря и при другия... ще видим. Видях, че и Миси го е споделила, няма да трия Hug

От ”коя си ти” до Еда Болат Revolving Hearts

# 461
Ох, бе, Налбантова. Бабето само динозавър не сме я наричали Joy
Ще видим какво е намислила, че няма да се примири и да ги остави на спокойствие е ясно...

Тиранозавър Рекс е тя ! Joy

# 462
Ох, ама и амнезия ли ще има... 🤯

# 463
  • София
Това ми харесва! Значи Серкан няма да помни Еда... но ще е женен за нея и ще е със старите си настройки. Лично аз предвиждам много смях и комични ситуации, никаква драма. Ще бъде забавно и наистина един вид започваме отначало. Колко ли ще протакат амнезията е въпросът?! Според мен, докато Серкан отново се влюби в Еда - когато тя го спечели за втори път, ще си спомни всичко. Дали обаче Балджа и бабата няма да се възползват от тази амнезия?! Не мога да си представя Серкан отново този, който беше в началото. Свикнах с новия Серкан. Сега отново ще е недоверчив, затворен, особен, безчувствен. Хубавото нещо е, че Балджа няма да може да му ходи на гости без предупреждение! 😅😅😅

# 464
Всякакви клишета приемам, само не и най-омразното ми - появата на дете от стара любов, за което главният герой не е знаел Imp

Разбира се, това са само фенски спекулации, така че няма да ги коментирам. Даже мога да предположа от къде са им хрумнали... Важното е, че Роботчето пак ще се влюби в Еда Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт