Отговори
# 480
  • София
Габи, ами така де - може отново да е фалшив слух и ние тук три дни дни да си подскачаме за нищо. 😅 Струва ми се правдободно, но нищо не се знае до последно. Сценаристите решават. 😉

# 481
  • Плевен / София

знам, че не може, но ако забрави за Еда, ще забрави, както казаха преди мен, за инцидента, за бабата, за баща му и ще стане голяма, голяма каша..  как ще му се обясни къде Алптекин и защо го няма? Или коя е партньорката му в холдинга? Предвид всички неща, които му се случиха след появата на Еда (скара се с баща си, той замина и е в затвора, холдинга е 45% на непозната за него жена, самият той беше в затвора) може да не са много топли чувствата му към Еда в началото. Това ако има амнезия. На пръв поглед веднага се сетих за това.
В РП амнезията на Джан беше спрямо Санем. Беше и нанесъл много болка и решението на мозъка било да я изтрие от съзнанието му, но не бяха женени..
Гледала съм РП онлайн с всичките вълнения и емоции и не ми се гледа втори път същото....Веднъж вече Еда падна в яма....бяха на тимбилдинг в гората...стига толкова...

# 482
Гости, подкрепям те напълно,  но не се знае сценаристите как биха извъртяли идеята с амнезията, може да има изненада 😀

# 483
Ново от Керем:

# 484
От къде пък я изкопахте тази амнезия ? Като гледам СЦ избягват клишетата общо взето .
Ще видим какво ще стане .И без амнезия пак може да е забавно .Не е лесно да се живее с друг човек в началото .Това го казвам от опит Grinning

# 485
Обикновенно в турските дизита, ако има сватба между главните герои в средата на сериите - тя се проваля, и истинската сватба е чак в последния епизод.

Причините, за които се сещам са няколко:
- Бивш/ бивша - който казва нещо или прави нещо, точно преди момента за подписите, което отказва някой от героите; Cry
- Разкриване на тайна / лъжа, която изненадва някой от главните герои до такава степен, че той/тя не може да каже да, или дори да каже да, следва развод веднага след сватбата; Cold Sweat
-  Инцидент с някой от главните герои точно преди подписването. Scream

Ако сценаристите оженят главните герои и не ги разведат след това ще разбият стандартните клишета.  

А и промяната в 29 епизод може да свързана с препятствия свързани с бизнеса - Бабата не се е отказала да ги раздели. Вече опита с манипулации, но има план и за след сватбата, така че препятствия ще има и може да се стигне до раздяла, но ние знаем, че накрая пак ще са си заедно Sparkling Heart
А може промяната да е свързана с бременост и да гледаме животът им след сватбата и как бабата ще преглътне новината за миник Серкан. Stuck Out Tongue Winking Eye
Има и друга опция бабата наистина да отнеме всичко от Серкан и да гледаме богата Еда и беден Серкан. Това бабата го повтаряше като мантра с появата си - че ще отнеме всичко от Серкан. И да гледаме беден Серкан, в цвтарски магазин да разтоварва тор за цветя и да подрежда терариуми  Bank

Слагам в спойлер, защото я се отнася за Еда и Серкан, я не, и не знам дали съпоставката е релевантна, защото още не знаем със сигурност дали ще имаме инцидент и загуба на памет.

Скрит текст:
В РП, Санем и Джан тъкмо се бяха сдобрили, изяснили, събрали и щяха да заминават за някъде, родителите на Санем бяха против, но тя въпреки това тръгна с него и в 47 еп стана катастрофата. Джан загуби паметта, като не помнеше събитията от деня на първата среща със Санем, когато беше целувката в театъра на тъмно още преди да се запознаят, т.е. той не помнеше нито целувката, нито запознанството със Санем, не помнеше по-новите колеги, не помнеше сватбата на брат си....
И там имаше някаква драма с бащата... болест, която беше тайна, заради, която Джан трябваше да приеме управлението на компанията, имаше драми в офиса, които Джан не помнеше - ама хората всичко му разказаха. Той бързо разбра кой, кой е, какво се случва и какво се е случило, но след като не помнеше Санем нямаше и чувства към нея - беше като непознат човек.
И епизодите със загубата на паметта не бяха много Санем 2-3 епизода се опитваше да спечели Джан, да му припомни любовта им и накрая се отказа и тръгна да хваща влака за някъде. Санем се мъчеше да го спечели пак по същия начин - да го впечатли с парфюма... ама нямаше ефект, четенето на книгата й за любовта им не прероди чувствата им. Ама Джан почна да се влюбва в нея за втори път, и то по различен начин и по различни причини + че почнаха да изплуват разни спомени, случки, които го убеждаваха, че може би наистина я е обичал толкова много, колкото хората му разказваха.... В крайна сметка, като разбра, че заминава, нещо му прищрака, не знам дали всичко си беше спомнил, но хукна след нея. И я спря да не замине, каза й, че се е влюбил втори път в нея, и в 51 епизод имаше сватба за финал на сериала. Heart Eyes

Т.е. ако има загуба на паметта от срещата в университета, Серкан няма да помни, не само Еда, но и как Ферит му е станал сътрудник, няма да помни Балджа, нито сватбата на Енгин и Пъръл. За щастие няма да преживее по толкова драматичен начин, новината, за това, че баща му е свързан със смъртта на родителите на Еда.
Енгин, Пъръл, Айдан всичко ще му разкажат, ще му дадат ъпдейт, рифреш. Бързо ще се ориентира в обстановката.
А дали ще се влюби в Еда пак от пръв поглед не се знае. Thinking

Но ще бъде интересно да се види как Еда, която е наясно с чувствата си иска да си го върне и като не успее, как ще се опитва да го спечели отново и вероятно ще стигнем до раздяла преди да ги съберат за финал я заради бебето, я със сватба Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 18:21 от kukli4ka456

# 486
  • Бургас
Сценаристките ми те! Ама, работили, мислили, спомняли си други ромкоми, писали варианти, ядосвали се, успокоявали се........... Wink

Какво правите, момичета? Че то един Чавдар трябва само за сценариите и идеите, които сте споделили.....

Я, се качвайте на композицията Икарус "България-Истанбул"....
И да не забравите: кой лютеничка, кой мускалчета, хлебец, кафенце, че и нещо сладичкооо, от мен-веригите, но ако не - знамето ще забия на огледалото на шофьора....
и...... по една торбичка с официални обувчици и роклички, ако искате, може и сукманчета.... Simple Smile
Ле ле, че сте фантазьоркиииии......
Аферим, Ашколсун, Машшала, Хвала, и три пъти Браво!

Simple Smile

# 487
А дали гледка Керем превъплътен в Серкан по потник разтоварващ чували с пръст, мускулест... Струва ли си?

# 488
  • София
Като написа това, се замислих за следното - а представяте ли си Керем, наследил цветарския магазин на майка си, която е починала, учещ със стипендия, осигурена от богатата наследничка Еда, успешен архитект. 😅 Ролите са наобратно. Серкан е жизнерадостен младеж с мечти за бъдещето, талантлив, умен, добър и забавен. Еда е от висшето общество. Разглезена, студена и надменна. Но интелигентна и амбициозна. Отдадена изцяло на работата, не вярва в любовта, защото родителите й са се разделили, когато е била малка. Хаха! Хайдеее, написах сценария за следващия сезон на филма ни. Всичко досега е било сън, сънуван от Мело. Сериалът започва отначало. 😅 Ако не друго, дано съм ви разсмяла. Wink
А дали гледка Керем превъплътен в Серкан по потник разтоварващ чували с пръст, мускулест... Струва ли си?

# 489
  • Пришълец
Фили, цялото това описание на предстоящи събития, включително и амнезията е в сферата на догадките за момента. Аз го видях в Туитър, ретуитнато от SCK NEWS, профил в който се публикува всичко актуално около сериала и актьорите. Миси забравих къде го е чела. Нищо сигурно няма, освен, че ние сме с богато въображение Stuck Out Tongue Winking Eye
Други герои с амнезия в турски сериал май не съм гледала, пък и не знаем Серкан ще помни избирателно или нищо няма да си спомня, но от това ще произтичат куп недоразумения и комични ситуации... ако са замислили евентуално нещо такова.

Бърборанке, Серкан мога да си го представя на мястото на Еда, но нея на неговото - май не Joy

# 490
  • Плевен / София

Бърборанке, Серкан мога да си го представя на мястото на Еда, но нея на неговото - май не Joy

# 491
  • София
Ооо, Марги, на Ханде Ерчел много ще й отива такава роля. Абсолютно си я представям. Голяма красавица е и понякога ги вади едни такива лоши и надменни погледи. В сцените с Балджа и Селин съм го забелязала. Абсолютно си я представям като богата, презадоволена наследница, която капризничи и си мисли, че е центърът на света. Нещо като Ханде от Огледален свят. Wink

# 492
Ооо, Марги, на Ханде Ерчел много ще й отива такава роля. Абсолютно си я представям. Голяма красавица е и понякога ги вади едни такива лоши и надменни погледи. В сцените с Балджа и Селин съм го забелязала. Абсолютно си я представям като богата, презадоволена наследница, която капризничи и си мисли, че е центърът на света. Нещо като Ханде от Огледален свят. Wink

Бърборанке, в Халка игреше дъщеря на богаташ и много ми хареса. Моето аватарче е точно в ролята й на Мюжде в Халка. Когато казаха, че ще играе в него бях много щастлива, защото колкото обичам веселия и влюбения й поглед, лошия е невероятен!🔥🔥

# 493
Моля ви се ,спрете с тази Синем и Джан сякаш Птичката е еталон за сериал .Да , имал е много фенове , но главно заради секси Джан и симпатичната Санем , защото сценария  си беше много боза  .Тези СЦ да не са луди да повтарят Птичката ? Тя и Айшето не го повтори по нищо , даже създаде нещо по различно от повърхностен ромком . Ако наистина се появи някое клише , съм убедена ,че ще го поднесат по много различен начин .
Добра вечер , момичета Hug

# 494
  • Плевен / София
Моля ви се ,спрете с тази Синем и Джан сякаш Птичката е еталон за сериал .Да , имал е много фенове , но главно заради секси Джан и симпатичната Санем , защото сценария  си беше много боза  .Тези СЦ да не са луди да повтарят Птичката ? Тя и Айшето не го повтори по нищо , даже създаде нещо по различно от повърхностен ромком . Ако наистина се появи някое клише , съм убедена ,че ще го поднесат по много различен начин .
Добра вечер , момичета Hug
Дано....В никакъв случай не е еталон, но винаги е по лесно да копираш отколкото да измислиш нещо различно....Не ми се гледат познати неща...

Общи условия

Активация на акаунт